Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie tam z nudów...

Kogo spotkaliście na żywo ze znanych osób? :)

Polecane posty

Gość bez nicka powiem
A pomyślałaś, że mogła być faktycznie zmęczona? Że może bolała ją głowa, może właśnie pkłóciła się z kimś bliskim lub wręcz przeciwnie - chciała być niezauważalna i żyć tylko dla siebie? Ludzie z tv to nie własność telewidzów :)

Gość footfanka
Ja dostałam w latach '90 kartkę z Portugalii od Juskowiaka i widzieliśmy Iwana na Krupówkach. Ale to na futbolu trzeba się znać żeby kojarzyć że są sławni :)

Gość anula123434
Kaję Paschalską, babeczkę co prowadzi teleturnieje, faceta co prowadził program HUGO ;) i aktora co grywał w Kryminalnych Pensjonacie pod różą

Gość bez nicka powiem
Anna Dymna jest genialna, wspaniała, z poczuciem humoru, ciepła, konkretna, silna i niezwykle czarująca. Słowem: przezajebista!

Widziałam Jacykowa na otwarciu Millenium Hall oraz Anię Piszczałkę (z Top Model). W mojej szkole była Marzena Kipiel-Sztuka (Halinka z "Kiepskich"), byłam też kiedyś na koncercie Beaty Kozidrak, no i chyba tyle :). Bardzo chciałabym spotkać Tomasza Adamka, Mateusza Masternaka i Pacquiao (bokserzy) i chłopaków z Green Day ;)

Gość sporo ich było,
i jeszcze Saleta, jechal niezla fura, a ja akurat stalam na skrzyzowaniu i Marietta Żukowska- wydawala sie byc mila, bardzo drobna jest i ma taki fajny ochrypniety glosik Nosowska wrecz nie do poznania, bez makijazu itd, ale wlasnie to w niej cenię Wlodarczyk, jak juz pisalam (dodat ze to bylo moze z tydzien przed ogloszeniem rewelacji o jej rozstaniu z wieloletnim partnerem, a tuz przed skandalem z romansem z Krawczykiem) jak dla mnie poje.... :O zachowywala sie jak nie powiem kto co do wrazen to

Gość stokrotka psotka:)
Ja spodkalam zespol feel w czasie gdy byl na nich wielki bum a ze sie za bardzo ich muzyka nie interesowalam nie poznalam kupichy a ze w niewybredny sposob komentowal moj biust a na dodatek byl na kacu to troche mu napyskowalam(a bylam wtedy w pracy) naszczescie jego kolega z zespolu zalagodzil sytuacje. ale po calej akcji jak zobaczylam cala ekipe ze sprzętem i dotarlo do mnie z kim sie klocilam... moja mina bezcenna:)

DO Titalituria : A JKIE WRAZENIA NA TOBIE ZROBILI?

Gość bez nicka powiem
i nie kierujcie się odbiorem medialnym przy ocenie jakiegoś człowieka z mediów. Bo obraz w tv to jedno a w realu to drugie. Ja pamietam, jak surowo była oceniania jedna dziennikarka, aż do momentu osobistego spotkania. Zmiana zdania o 180 stopni. Wcześniej nerw mnie szarpał na sam dźwięk głosu, po spotkaniu okazało się, że to bardzo sympatyczna kobieta, z którą można konie kraść :) tylko w tv jakoś tak dziwnie wypada ;)

stokrotka psotka - ŚWIETNE!!!!! :D

Gość taka jedna blondi
Spotkałam Bono przed koncertem w Chorzowie na lotnisku w Pyrzowicach.

Ja spotkałam. Magdę Szejbal była w ciąży wtedy myślałam,że wyższa jest a ona taka mała. A chciałabym spotkać Krystiana Wieczorka:-)

Gość bez nicka powiem
zgadza się :) Szejbal jest bardzo drobna.

Gość kukielek
Pudziana, Dode, September i kilka zespolow Disco Polo, bo akurat na roznych imprezach grali. Tak wlasciwie to bylo jeszcze kilka osob, ale nie moge sobie przypomniec :(

Jakie wrażenie na mnie zrobili? Jacyków - miał wielkie pretensje i był oburzony tym, że za mało osób robi mu zdjęcia przy jego "Wielkim Wejściu". Ania Piszczałka - bardzo sympatyczna dziewczyna, uśmiechała się do mojej siostry. Przypomniało mi się jeszcze, że tam był Olivier Janiak - sączył drinkai nie gwiazdorzył :) Rozmawiał tylko ze znajomymi. Przystojny, przyznam ;) Beata Kozidrak - nie pamiętam jej zbytnio, bo miałam wtedy kilka lat. Marzena Kipiel-Sztuka - uśmiechnięta, ciepła kobieta. Trochę nawet "roztrzepana" w pozytywnym tego słowa znaczeniu, bardzo sympatyczna.

Gość Lidzia...
W mojej szkole był kiedyś ten brzuchomówca co był w Big Brother(nie wiem która edycja)...nazywa się chyba Wojciech Glanc-czy jakoś tak...

Gość bez nicka powiem
To może trochę o Izie Małysz. Jej mąż naprawdę się nalatał, naskakał, napocił i pozostał skromny. Owszem, wyrobił się do mediów, ale nie gwiazdował. Iza ani raz na belce nie usiadła, nie zrobiła nic oprócz opowiadania o swoim mężu, a trzeba się obchodzić z nią jak z jajkiem. Może ją tłumaczyć tylko to, że z prostej, zwykłej dziewczyny nagle musiała wskoczyć do roli żony narodowego sportowca - i zwyczajnie została przygnieciona presją mediów. Bo media są okrutne, nawet nie wiecie jak :D

Gość a ja nie rozumiem jednego
kilka lat temu na lotnisku w Gdańsku-Krzysztofa Materne.Leciałam z dziećmi ,więc wiecie jak to jest,trzeba je pilnować.i własnie zwracałam uwagę synowi jak przechodził MATERNA.Spojrzał na mnie tak ,że jakby wzrok mógł zabijac to już bym nie żyła.no cóż,może jest za bezstresowym wychowanie.a co do jego wyglądy-byłam wszoku,wyglądał jak menel po ostrym przepiciu.

Gość taka jedna blondi
Na żywo widziałam prawie wszystkie polskie gwiazdy i kilka zespołów rockowych zagranicznych np Metallica U-2,Deep Purple ehhhh kocham koncerty to moja pasja!

Gość jakich kilka zdan?
Janusza Gajosa :-)

Gość bez nicka powiem
Andrzej Grabowski - niech Was nei zmyli rola Ferdka :) To bardzo konkretny, inteligentny i zdecydowany facet. Nie z nim pierdolenie o szopenie :) Jak nie masz nic do powiedzenia, to się nie odzywaj :)

Gość Godejwa
Smolenia i Hanne Banaszak:D

A Janusz Gajos jakie zrobił wrazenie?

I jeszcze Dode jak biegła z ochrona do samochodu i zasłaniala sie torbą :-)

Gość ja widziałam ja widziałam
Magdę Szejbal z jej narzeczonym, no i Wieczorka Krystiana, ktoś mówił, że chciałby go spotkać, hehe nawet miałam do niego maila, prosty jak nie wiem, ale podać nie mogę ;)

Gość tyskapyska
Na wczasach nad morzem spotkałam zespół Big Cyc nocowali w tym samym ośrodku, bardzo sympatyczni i spotkałam na spacerze po plaży Wodeckiego, tez bardzo miły, chętnie pozował do zdjęcia. W Pałacu Kultury widziałam Żebrowskiego niestety straszny gbur, wszedł to jednej sali w której byliśmy akurat sami powiedziałm mu dzień Dobry to popatrzył na mnie z góry i poszedł.

Gość dalfOlkaTolka
niedaleko moich rodziców mieszka Żmijewski, więc kilka razy go widziałam, natomiast w kościele często widzę Danutę Stenke

Gość bez nicka powiem
Wodecki - potwierdzam. Sympatyczny, towarzyski, nie stroi fochów, rozsądnie podchodzi do spraw zawodowych i szanuje fanów.

Gość jakich kilka zdan?
Janusz Gajos super gosc :-) to bylo 18 lat temu..fajnie sobie pogadalismy, autograf dal :-)

Gość hjvfhjhvgjvghj
Izabela Trojanowska (autograf z dedykacją) Jan Borysewicz (autograf) Mateusz Borek Anna Dymna Janusz Panasewicz (autograf) Cezary Pazura (autograf) Marek Borowski Jolanta Pieńkowska Tomasz Karolak Borys Szyc Maciej Orłoś Jerzy Kryszak Dorota Rabczewska I pewnie jeszcze kilka osób o których zapomniałem. Ze wszystkimi zamieniłem przynajmniej dwa zdania.