Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibilbi

Mąż mnie kilka razy uderzył i nawet nie przeprosił...

Polecane posty

Gość blebleble...
możliwe jest to, ale wiesz co jest w tym fajne? to że jesli jesteś tego swiadoma to możesz z tym walczyć! mozesz wyystarczy ze zechcesz. Znajdz w google e-book książkę dlaczego mężczyźni kochają zołzy. Fajna książka, bardzo lekko napisana, można sie pośmiać a jednocześnie coś nam kobietom uswiadamia- męski punkt widzenia.

Gość ibilbi
powielam schemat mojej mamy która, nie potrafiła nigdy postawic na swoim ....to smutne

"Witam, chciałabym przyjechać po swoje rzeczy. Odpowiada Ci np. wtorek godz. ..."? Najlepiej prosto, bez zbędnego rozwodzenia się. A tak bez zapowiedzi to faktycznie niezbyt wypada.

Gość blebleble...
nie szukaj usprawiedliwienia dla siebie tylko weź odpowiedzialność za swoje życie. Zrozum to w koncu, że mozesz mieć w zyciu to co chcesz!

smutne, ale prawdziwe, skoro zdajesz sobie z tego sprawe, to mozesz zaczac to zmieniac. Na Twoim miejscu zglosilabym sie po porade do osob, ktore zajmuja sie przemoca w rodzinie ....

Gość ibilbi
znalazłam na allegro te ksiażkę..niedrogo...myslę ze kupię

Gość ibilbi
słuchajcie, a raczej czytajcie wszyscy.... szczerze mówiąc trochę porzerzyliście mi kat widzenia, jeśli nie otworzyliscie oczy... dziękuję Wam wszystkim, nawet tym, którzy jechali po mnie od pierwszego wpisu, wiem, ze wszystko, by uswiadomić mi dosadnie pewne niezmienne wartosci.... jeśli chcecie, a wiadomo ze wszystko zalezy od was podejmę sie zmiany swojego życia, dodajcie topik do ulubionych, a ja postaram sie cos zmienic i napisac czy poskutkowało...jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim

Gość blebleble...
ale nie zaszkodzi ta książka, za to troche humoru każdemu sie przyda

Gość blebleble...
POWODZENIA!!!!

blebleble Życzyć możesz ale na powodzenie bym nie liczył bo chyba nie rozumiesz jak autorka że ktoś kto uważa Ciebie za swoją własność za chuja nie będzie wobec Ciebie czuł jakiejkolwiek winy ani nie będzie miał jakichkolwiek wyrzutów sumienia z powodu tego co Tobie zrobił. Ty chyba nigdy nie widziałeś/aś przemocy w rodzinie/związku i jak takie przypadki się kończą. Nigdy nie jest lepiej mimo nie wiem jakiego leczenia,terapii i starań zwyrodnialec pozostanie zwyrodnialcem. Gdyby terapie leczenia czy jakiekolwiek inne sposoby były w stanie naturę człowieka i jego zachowania to pedofile po terapiach mogliby uczyć dzieci w przedszkolach a dlaczegoż to tak nie jest??Hmmm??