Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3_kg_w_dol

doradzcie mi preparat na odchudzanie

Polecane posty

Gość 3_kg_w_dol

chce schudnac 2-3 kg. slyszalam, ze dobra jest linea, ale teraz jest tyle preparatow, ze cholera bierze. czy ktos mi moze doradzic jakis skuteczny?

Gość no tak kolejna zazdrosna
bralam line i nic nie wspomogla mnie w odchudzaniu. polecam asystor slim.

Gość 3_kg_w_dol
dzieki. a simpliq albo acai berry?

Gość ankaakk
MŻ i sport, bo bez tego żaden "preparat" nie pomoże. A jak będziesz jeść z głową (nie jakieś 1000 kcal tylko 1500 minimum) i ćwiczyć, to "preparatów" nie będzie trzeba :P

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Pomocna Ci przy zrzuceniu magicznych 5 kg może być Elavia 4321 Slim. To 25 dni kuracji opartej na naturalnych wyciągach roślinnych, która pomaga nam schudnąć do 5 kilogramów! Produkt ten dostępny w dwóch wariantach: Elavia Intensive (10-dniowa kuracja wspierająca odchudzanie) oraz Elavia Anti Yo-yo (kapsułki na kolejnych 15 dni stabilizujące naszą wagę). Zapraszam do sprawdzenia składu preparatu na elavia.pl oraz pytań, na które chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim

Gość Taki mam nick jak nikt :)
najlepszy preparat to dieta i ruch :)

Gość zadbajocialo.pl
witam. Mój mąż odmienił moje zycie.Nauczył mnie kilku rzeczy np: jesć często ale mało, o regularnych porach, najpóżniej o 18. Unikałam węglowodanów (owocy,cukru,słodyczy,chleba...) Ale bardziej uzupełniałam białko w organizmie.Często gdy czułam głód wieczorem to robiłam sobie szejka białkowego http://zadbajocialo.pl/dietetyczny-koktail-olimp-natural-whey-protein-concentrate-p-83.html Białko powinno więc odgrywać decydująca rolę w diecie kobiet pragnących utrzymać szczupłą i jędrną sylwetkę.Dodatkowo dorzucił mi spalacz tłuszczu ;))) troche ruchu i efekty widoczne już po tygodniu!!! ;)

Gość mulimka
pij duzo wody może być z chlorofilem np. phytolife z synergy