Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość ooooooooojaaaaa
P.S. wątpię, żeby cię to interesowało /chyba że obudziłeś w sobie jakieś małe pokłady empatii/ raczej skupiasz się na tym, żeby poprawić swój nadszarpnięty wizerunek ale jak kiedyś napisałeś pewnych słów, pewnych zachowań nie da sie już cofnąć

Gość ooooooooojaaaaa
:) a poważnie, to już nic wystarczą mi te poprzednie strony o zs chyba je sobie zachowam w jakimś nietypowym archiwum żeby się czasami pośmiać z kogoś, kto ma aspirację do bycia czyimkolwiek autoryteteym:D

a powaznie to coraz wiekszy idiota i desperat z ciebie wychodzi opowiedz mi wiecej o tym co zrobisz, jak zrobisz, kiedy zrobisz, wiesz tak w imie zasady, ze nie obchodzi cie moje zdanie :-)

Gość ooooooooojaaaaa
śmiej się, śmiej bo cóż Ci pozostało:)

wydaje mi się, że ooooojjaaaa zasługuje na tytuł "Miss pretendentek do zbawiania ZSa" chociaż to miss jakoś zbyt pozytywnie się kojarzy

Gość ooooooooojaaaaa
"....... opowiedz mi wiecej o tym co zrobisz, jak zrobisz, kiedy zrobisz, wiesz tak w imie zasady, ze nie obchodzi cie moje zdanie...." hahahah widzę że już wyszedłeś z siebie teraz krok do tyłu i podziwiaj:D

to co zwykle, boki zrywac czytajac takich kretynow, ktorzy maja mnie tak ale to taaak gleboko w 4 literach, ze nie przepuszcza zadnej okazji by sobie samym o tym przypomniec :-)

ooooooooojaaaaa P.S. wątpię, żeby cię to interesowało /chyba że obudziłeś w sobie jakieś małe pokłady empatii/ raczej skupiasz się na tym, żeby poprawić swój nadszarpnięty wizerunek ale jak kiedyś napisałeś pewnych słów, pewnych zachowań nie da sie już cofnąć Może i by dał radę swój wizerunek naprawić :D Ale jak ktoś ma tak bogaty zasób słownictwa jak: hahahahahahahaha , ble ble ble , oraz pekińczyk to cięzko jest pisać z sensem. Zacięłeś się zs czy popadłeś w skrajną manię prześladowczą że wszędzie widzisz pekińczyka?? :D I to pewnie tego samego :D

Gość ooooooooojaaaaa
przyznam się może, że nie wszystkie wpisy oooja są moje:) mam jakiegoś fikuśnego sobowtóra :) ale i tak mnie fajnie podrabia, więc nie ma problemu bo i tak w każdej orange zs widzi tylko jedną osobę :)

bo i tak w każdej orange zs widzi tylko jedną osobę napisala radosnie nadzieja 8, klasnela w dlonie i az podskoczyla usmiechajac sie do lustra powiedziala "szacun malenka!" hahahhahahaha

Gość ooooooooojaaaaa
Pavlo👄 w policzka :)

Gość zs się nacpal amfa
i czeka z wiatraczkiem na siurku aż wpadnie Pavlo

Gość ooooooooojaaaaa
Pavlo stopka Ci się fajnie rozrasta :) no no ...... :D zs wypłynęła z ciebie daleko skrywana zazdrość, czy mi się wydaje? :classic_cool: Nie rozpraszaj się -- stań obok i się zanalizuj

"napisala radosnie nadzieja 8, klasnela w dlonie i az podskoczyla usmiechajac sie do lustra powiedziala "szacun malenka!" " :D zmieniam kwalifikację - nie miss, a zdobywczyni pierwszej nagrody we wszystkich możliwych pejoratywnych kategoriach (z wyłączeniem ortografii, bo z tym u niej OK)

Gość ooooooooojaaaaa
Lusia, masz emaila do zs to pisz, nie marnuj energii na ogóle :)

Gość ooooooooojaaaaa
:) Lusia też zazdrość? :)

Gość ooooooooojaaaaa
i teraz Lusia nie napisze, bo guru powiedział,żeby nie pisała :D:D:D:D normalnie sikam ze śmiechu

Zacięłeś chciales napisac zaciales? Odmiana czasownika zaciąć się w drugiej osobie liczby pojedyńczej : zacięłęś się :D A nie zaciąłeś się polonisto :D

Chyba że Ty inteligencie mówisz zaciołem lub zaciałem się zamiast zaciełem się ale to tylko świadczy o Twojej inteligencji :D

Gość ooooooooojaaaaa
13:43 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery wreszcie sie odnalezli mail do pavlo jest gdzies wczesniej pisz do niego wariatko pisz :) ... jeszcze raz radzę wyjdź z siebie bufonie i stań obok i zobacz, co ty piszesz...