Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_przyszła_mama

puste jajeczko płodowe POMOCY!!!

Polecane posty

W czwartek byłam u ginekologa na pierwszym badaniu usg, jestem w 7 tyg ciąży i niestety okazało się, że jajeczko jest puste, lekarz kazał nie tracić nadziei i przyjść za tydzień. W piątek miałam brązowe lekkie krwawienie, natomiast dzisiaj miałam już zwykły biały śluz!!!! Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? myślicie, że może sie uda i za tydzień zobaczę na usg moją malutką fasolke?

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie chcę cię martwić,ale wydaje mi się że nic z tego-przykro mi!ale życzę ci jak najlepiej

Gość mała mi jest wielka
nie martw się na zapas i nie skreślaj swojego dziecka. Ono ciągle może być!!!! Ja w środę byłam u lekarza - to był 6 tydzień - było jajo płodowe umiejscowione poprawnei, lekarz mowi - wszystko ok, wizyta za 3 tygodnie. Przez weekend zaczęlam krwawiać, na drugi dzień przestałam ale oczywiście w poniedzialek do lekarza - krwawienia już nie było a na usg biło serducho i widac było już zarodek :) Niestety ciąza to taki stan gdzie trzeba być gotowym na wszystko do ostatniego dnia - ale to czas nadziei i pozytywnego myślenia, inaczej przez 9 mcy zwariujesz, bo różne rzeczy się dzieją :)

Gość ja tak miałam
miałam dość spore plamienie/krwawienie w czasie kiedy powinnam mieć okres i w sumie nawet nie pomyślałam że jestem w ciąży. Później po jakiś dwóch tygodniach coś mnie tknęło i zrobiłam test, ten był pozytywny. Poszłam do lekarza i na usg wyszło że jest puste jajo płodowe. Pani doktor kazała mi przyjść za tydzień i na następnym było już wszystko w porządku. Syn za kilka dni skończy 5 lat. Nie trać nadziei!!!

Gość jhhjkhjkjkhjk
raczej zle to wrozy, w 7 tygodniu powinnien byc spory zarodek z bijacym sercem,sorry

nie trać nadziei i rób wszystko co mówi lekarz, jednak to naprawdę nic dobrego nie wróży. Ja też miałam w 7 tyg puste jajo płodowe, lekarz kazał przyjść za tydzień, potem za następny tydzień ale nic się nie działo :-( w 9 tyg miałam zabieg łyżeczkowania :-( od tamtego czasu minęło 5 miesięcy i teraz znów jestem w ciąży, teraz to 8 tydz i w zeszłym tyg widziałam moje dzieciątko i biło już serduszko :-)

dokładnie tak miałam, w tym samym momencie, też brudziłam, dr w szpitalu powiedział-brak echa zarodka, ciąża na stracenie, pewnie "sama się usuwa", ale podejdzie pani za 7-10dni do jakiegos lekarza, podeszłam, a tam pieknie bijące serduszko, dużo wtedy o tym czytałam i wiele kobiet czeka jeszcze dłużej, nawet do12tc i okazuje się, że jednak jest wszystko na miejscu,nie wiem czy zależy to od lekarza i doświadczenia z usg, od samego sprzetu? oczywiście trzeba brać pod uwagę najgorsze i współczuję ciężkiego najblizszego czasu. Lekarz który mnie prowadzi powiedział, że wygląda jakby mi się kosmówka (o ile dobrze powtarzam:)) odkleiła, prawdopodobnie z wysiłku, bo mam 2latka w domu i właściwie niewiele wczesniej przed tą przygodą dowiedzialam sie o ciązy i nie oszczedzałam z niczym życzę dobrych myśli

jak mozesz byc w ciazy skoro jest puste jajo plodowe ? a fosolęto chyba w sklepie mozna kupic,za bardzo przedmiotow podchodzisz do sprawy :D