Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tancerka_amatorka_mama_tez

oszalalam!!!chce zrobic mezowi taki prezent!!opienie mezczyzni -prosze, i kobiey

Polecane posty

chce na urodziny zaprosic znajomych , brata do klubu gogo, na driny, tance, impreze poprstu i zatanczyc przy zjefanej muzyce dla meza, przy wszystkich, mam zgrabne cialo, razem z koelaznka chodzimy na kurs tanca gogo, tak za rok, akurat do jego urodzin wystarczy by cos umiec ;) ....a moze samego go zaprosic do tego klubu i tylko dla niego zatanczyc??a potem na jakas impreze ze znajomymi, po wszystkim? no i teraz za i przeciw, prosze o opinie

Gość nie dziwota
szanuj się dziewczyno :o

Gość aha i musisz z tego
zrobic szopke tak? nie mozesz mu tak zatanczyc w sypialni? pfff ja tak mojemu czesto tancze hehe

Gość fararia
ale baby polki sa skretyniałe, uczy się tańczyć na rurze z myślą o urodzinach męza za rok zrób mu jeszcze loda przy wszystkich wywijając Dupą

Gość masz jakąś stronkę www?
przy wszystkich klientach to może nie jest najlepszy pomysł

Nie, nie oszalalas. Zatancz przy wszystkich, pozniej go zerznij. Tez przy wszystkich. A co, jak szalec to szalec. :classic_cool:

Gość nie dziwota
a może niech zatańczy dla męża, a potem przy mężu zrobi loda jakiemuś koledze męża 🖐️

Gość fararia
ja proponuje żeby przy rurze się wygięła i się wypięła i jakis barczysty ochroniarz niech zapnie ją od tyłu i będzie walił w rytm oklasków zebranej publiki wszystko w blasku dyskotekowych świateł

Gość nie dziwota
autorko jesteś ? :classic_cool: kafeteria zawsze doradzi :D

Gość ciocia pralinka
Ten brat to Twój czy jego? Bo jak Twój, to nie zdziw się, jak trzeba będzie wymiociny sprzątać. Niewielu braci chce oglądać siostry w sytuacji o jednoznacznym zabarwieniu erotycznym :)

nie ucze sie tanczyc specjalnie na jego urodziny, a dla samej siebie, nabiera sie kobiecych ruchow, nie mysle o tym jako typowo zabarwieniu tylko erotycznym. przesadziliscie z tymi ochroniarzami, bartem, matko!!!to byl taki przeblys, pomysl w sekunde, co za opinie przemyslalam i sama szybko do szlam do wniosku ze to bylaby przesada. Moze dla niego samego tak, bez znajomych geb. A odnosnie wielu ludzi to nie ma tam wielu ludzi, to bardzo luksusowy lokal, drogi, malo jest klientow, czesto prawie wcale.

Gość hjkl987thgyui
zrobisz z siebie dziwke i zaloze sie ze mu bedzie wstyd

Gość puknij sie w czolo
takie cos to we wlasnej sypialni jak cos, a nie miejscu publicznym, raz sobie zepsujesz reputacje i sama zobaczysz :P

Gość tatmara
nie chcialabym bym na miejscu meza.... "no tak to moja zona...no sory no.. yy kochanie idziemy do domu...."

Gość Danifae
Słońce, z jednej strony bardzop fajny pomysł, ale zatanczyć dla męża możesz, jeżeli posiądziesz umiejętności każdego wieczoru... na dłuższą metę to nie będzie dla niego fajne, bo tylko raz dla niego zatańczysz? poza tym jak zaprosisz nie tylko jego będzie to raczej nie jako prezent a bardziej żeby się popisać! Zrób mu naprawdę fajny prezent każdy facet da wiele żeby móc się przejechać najszybszymi samochodami, są firmy które to umożliwiają, np. www.devil-cars.pl gdzie możesz umożliwić mężowi przejechaniem się fajnymi ładnymi samochodzikami, mnie najbardziej spodobało się audi R8, ale oczywiście mamy inne gusta i finalnie wybrał zupełnie coś innego, ale tak zaaferowanego jeszcze go nie widziałam :) i o to chodziło!!!