Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardze nimi bleee

Czy uważacie ,że w Polsce są jakieś gwiazdy ,celebryci ? Bo ja myslę ze NIE

Polecane posty

Gość gardze nimi bleee

Gardze tymi kmiotami z telewizji, to żenada a nie gwiazdy Prokop i ten drugi Hołownia? Dwa ćwoki Grubaska Wellmann , wzór do nasladowania dla milionów wielorybów i macior najbardziej jednak wkurwiają mnie : - Piotr Adamczyk ( papież ) gdy slysze jego glos dostaje kurwicy ,rozwalilbym go na kawałki 😠 - Zmuda Trzebiatowska - gdy na nią patrze widze własne rzygi w kiblu ,nie wiem czemu? - Bachleda curuś - a fuuuu , wieśniaczka ktora myslala ze zrobi kariere - Karolak - kutas z mojego miasta !! czy TO w ogole jest aktorem??? Tego dziadostwa jest pełno ,dlugo by pisac. w Polsce NIE MA gwiazd ,celebrytów. Są biedaki ,dorobkiewicza, nuworysze , dziadostwo z wiochy ktorre chce zyc jak w hollywood. Niewielu aktorów lubie m.in Jana Frycza, starszego Stuhra , Janusza Rewińskiego...

Gość warszawianka od pokolenia
przynajmniej mamy gwiazdy. a u ciebie na wsi to nic nie ma nawet. i wogóle nie znasz sie nic. bo to metropolja jest

Gardze nimi blee masz racje!!!!!!! nie moglabym lepiej ujac jak ty to zrobiles aby opisac to szambo :-)))))

Gość ggggggggggggff
zgadzam sie ,u nas nie ma celebrytów = brak kasy , pochodzenie ze wsi ,mieszczaństwa, tylko chodzą do You can dance, reklam i żenujących filmow dla bezmozgów - tylko mnie kochaj hahahaa

Gość warszawianka od pokolenia
to wcale nie szmbo, bo tylko u nas jest tyle fajnych klubów że mozna spotkac takom gwiazde prawie wszędzie. a co jest u was? nawet metra nie ma. hahahaha

Gość warsafka bu bububu
Gdzie w Warszawie sa zayebiste kluby ? Pojedz do NYC, Londynu ,Berlina czy Tokio to zobaczysz zajebiste kluby. Warszawa to bida z nędzą , Platiunium ,Utopia i kilka innych burdeli w tym zamkniety Cynamon :D

Gość dfgdhj
ja nie trawie cichopek i jej męża, dwa nadete bufony, zielińskiej, krasko, na sam widok rzygam,

Gość warsafka bu bububu
cichopek z Hakielem mają klopoty, nie maja z czego splacac kredytu 3mln zł :D Zielińska? ktora to? Kraśko jest mi obojętny ,rzadko go widuje ale Adamczyka fakt nie lubie, Karolaka tez. Ogolnie od kilku lat 6-7miu powstają same gnioty a nie filmy :( nie wiem jak ktos to moze ogladac

Gość jskdh
akurat Zielińska to jest zajebista!!!

Gość mela,,
nie znosze Wojewodzkiego:o