Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubkalubka

ciekawe propoz.na podziekowanie rodzicom

Polecane posty

Gość slubkalubka

Dziewuszki, macie ciekawy pomysl na podziekowanie rodzicom? Ja chcialabym powiedziec przez mikrofon cos od serca, potem dac taka tablice z podziekowaniem i kosz upominkowy. mysle, zeby zrezygnowac z kwiatow. potem oczywiscie taniec. A Wy macie jakies ciekawe propozycje?

Gość Eeerrr...
A nie lepiej powiedziec cos od serca i dac ladna kartke z podziekowaniem tez od serca? Ta tablica z podziekowaniem i kosz upominkowy brzmia troche jak zmiana warty przy grobie nieznanego zolnierza...

Gość Eeerrr...
Hmm..nie wiem...dla mnie te tabliczki sa za bardzo oficjalne i wiem, ze moi rodzice woleliby cos bardziej osobistego, od serca. Jesli bardzo chcesz im dac tego rodzaju pamiatki, to moze napiszcie cos od siebie i oprawcie w ladna ramke, efekt bedzie podobny, a prezent bardziej osobisty.

Gość slubkalubka
wiesz, tekst bedzie taki, jaki podyktujemy, czyli od serca. ale jak macie jakies inne propozycje, to jestem otwarta.

zgadzam się z poprzedniczką, mi też za bardzo nie podobają się takie prezenty. Jeżeli mogę się wypowiedzieć, to ja wolałabym wręczyć coś z czego będą mogli skorzystać. Bo ja osobiście nie chciałabym, żeby w moim salonie wisiał taki obrazek. Może lepiej takie fajne rysunki z karykaturami Waszych rodziców? Albo Wasze zdjęcie w ramce? Albo bilety do teatru albo SPA? Ja raczej w tą stronę bym myślała. Osobiście jestem bardzo związana ze swoją mamą i chciałabym, żeby takie podziękowanie było od serca, przemowy zostawiłabym na później, osobiście, a nie przy 200innych osobach.

Gość slubkalubka
ciekawe propozycje, dzieki

Moja kuzynka ma niedługo wesele i wiem, że kupuje dla mamy i teściowej pięknie zdobiony notatnik kulinarny za 200 zł od sztuki a ojcom jakiś alkohol :)

Gość slubkalubka
ale fajne to na zdjecia, tam sie im wysyla swoje zdjecie?

Gość slubkalubka
tak, Slubniczko, Ciebie pytalaml:)

Gość dorociczka
Ja nie będę robić podziękowań ,po prostu podziękujemy przez mikrofon wszystkim obecnym za przybycie i tyle.Po weselu zaprosimy rodziców do restauracji i damy bony do spa lub coś w tym rodzaju