Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndgnrfhtr

Jakie macie obrączki?

Polecane posty

Gość ndgnrfhtr

Zastanawiam się nad obrączkami. Bardzo podobają mi się takie szerokie obrączki ale obawiam się czy będą wygodne podczas noszenia. na jakie się zdecydować? Klasyczne czyli takie cieńsze czy te szersze?

Gość zwykłe najzwyklejsze
ja mam takie szerokie w stylu naszych mam czy babć. z zaokrąglonymi brzegami. bardzo wygodna i nie przeszkadza. niektórzy kupują takie z ostrymi brzegami "kwadrarowe" ale część moich znajomych narzeka że przeszkadzają. a jeden pracuje w budownictwie i stracił by przez taką prawie palec mam cieki pierścionek i on już jest mniej wygodny. zależy kto co lubi

Gość kasztankaX
my tez mamy 5mm wystarczajaca grubosc:))

Ja mam obrączke 7 mm tytanową, dwuwarstwowa z zaokrąglonym wnętrzem z cykoria i mnie sie podoba:) a grubość to zależy od długości palców:) i czy chcesz nosic razem z zareczynowym, bo ja np przy tej obrączce juz nie nosze zareczynowego, bo mi sie nie mieści

ja mam 6 mm.złote,i sa podzielone jakby na 3 czesci w srodku mat a zew blyszczace.ale trzeba czesto czyscic,bo np po myciu talerzy ten efekt zanika ,kupilismy w kruku no i wydaje mi sie ze tam jest dosyc korzystnie jesli mezczyzna ma grube palce bo placi sie od szt a nie od gramow na obravzke

Gość mamasynkow
zalezy kto co lubi ja nie cierpie zlota i bizuteri w uszach mam tunele a w ciele kolce na ciele tatuaze wiec nie bede swiecic zlotem :) tobie sie nie musza podobac ;)

Gość cocococ?
w uszach tunele? o zesz, obrzydlistwo, jak mozna sobie zrobic takie wstretne cos?

Gość do mamasynkow
i ty dziwolągu masz dzieci?

Gość mamasynkow
tak szescioro i kolejne 3 w drodze:P

Gość mamasynkow
A do tego bralam slub bez tego waszego obrzadku katolickiego nie chrzcze dzieci i nie posylam do komunii cos jeszcze chcesz wiedziec :P I uwazaj zeby twoje dziecie wypieszczone nie trafilo w moje rece :P:P:P

Gość gość
Klasyczne złote 4mm

jA MAM klasyczne 5mm żółte złoto.Jak dla mnie to optymalna grubość.Dałam 800 zł za parę z grawerem,nic oryginalnego bo inicjały męża na mojej i data ślubu:) W aparcie za klasyczne tylko 3mm krzyknęli sobie 1200zł. Jak narazie na te obrączki nie narzekamy,ale po ślubie krótko bo tylko 3 lata :P