Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z orendza trzasne

Wiem gdzie się podział Loser!

Polecane posty

czytałam o tym przy czym to dziecko o ile wiem walczyło parę godzin o życie można tylko sobie wyobrazić w jakim cierpieniu zdecydowanie lepszym wyjściem w tym przypadku byłaby aborcja wiem wiem.. mogła dziecko oddać niestety:P nie w polsce:P tu z kobiety, która "wyrzeka się dziecka" zrobią potwora dlatego kobiety wybierają tak drastyczne rozwiązania

No tak, akurat jak ktoś przeczytał te historie co wkleiłam to też aborcja chyba była by lepszym rozwiązaniem. Dlatego co do aborcji w Polsce, jak będzie chciała większość niech tak będzie. Ale gdy równocześnie naprawdę ogarnie się politykę prorodzinną, gdzie ludzi będzie stać na dziecko, poszerzy dostęp do antykoncepcji(także tabletek 72po, to nie jest wczesnoporonna pigułka, ona zapobiega zapłodnieniu, a jak już jest za późno to krzywdy nie robi, wręcz podtrzymuje ciąże) to tych aborcji tak wiele nie będzie. Ale nie, chca wprowadzić klauzulę sumienia dla aptekarzy...

Czyli lepiej dziecko zabić, niż oddać je do domu dziecka? pierdu pierdu a potem jeden nawiedzony prawik z nawiedzoną dewotą kobietę oddającą dziecko nazwą gównem bo nikt nie będzie pamiętał, że mogła poddać się aborcji a wybrała dla malucha życie:P

Gość Zuzanna Amelia &;30
Student - ja nie wiem gdzie ty takie herezje wyczytales ale w Skandynawii prawo wolnej aborcji jest do 12 - go tygodnia /tak jak w dawnej komunistycznej Polsce/ A babcie z Niemiec znasz skad ? Z opowiesci rodakow ? Te co maja kase to jezdza. Te co kasy nie maja to nie jezdza. Przeciez te co nie maja kasy nigdy rodakow do roboty nie zatrudnia, a sami rodacy tez im za darmo nie pomoga. Wiec o tych biednych nigdy nie uslyszysz.

Śmieszny Student "Tak samo eutanazja. Staruszkowie na Zachodzie mają dobrze, stare niemieckie babcie sobie pielgrzymkują gdzie chcą, bo mają godne emerytury. Czyli czy tam jest potrzebna eutanazja?" Eutanazję wykonuje się w sytuacjach kiedy nie ma ratunku dla chorego i on już nie chce cierpieć, a nie wtedy kiedy ktoś jest starym biedakiem. Naprawdę, dobrze ci radzę zacznij w końcu używać mózgu.

ike-Czyli lepiej zabić i mieć dobrą opinię? Życie jest mniej ważne od dobrej opinii? Pokaż mi taką kobietę, a poczuje co to jest ból. Gdybym dorwał taką sukę, to przez dwie doby czuła by że umiera. Czytałem kiedyś jak gestapowcy torturowali ludzi, takim kobietą to samo się należy.

A ile jest patologicznych przypadków? Co druga czy co trzecia matka katuje dziecko, bo nie mogła usunąć? Ja wierzę w matematykę. W zasadzie 80% z nas to ofiary przypadku. Czy większość ludzi ma taką patolę, że wolałaby umrzeć? Jeśli tak, to zróbcie sobie harakiri.

jak już mówiłyśmy - nie dla każdego 3 cm tkanek które nie są zdolne do przeżycia poza organizmem matki to "dziecko". Więc to zależy od kobiety.

ike-Czyli lepiej zabić i mieć dobrą opinię? opinię ?:D myślisz, że to kwestia opinii?:D to kwestia linczu

Tak się składa niedorozwinięta blondynko, że na Zachodzie eutanazję zaczyna się przeprowadzać na staruszkach, którzy mogliby pożyć. W ramach oszczędności na koszty leczenia. I dodatkowo lekarze pomagają rodzinkom usunąć problem staruszków, a w zasadzie ich spadków.

Gość Zuzanna Amelia &30
23:35 [zgłoś do usunięcia] ike a potem jeden nawiedzony prawik z nawiedzoną dewotą kobietę oddającą dziecko nazwą gównem bo nikt nie będzie pamiętał, że mogła poddać się aborcji a wybrała dla malucha życie Dlatego powtarzam raz jeszcze ze ustawa antyaborcyjna w Polsce nie ma nic wspolnego z ochrona zycia.

Pokaż mi taką kobietę, a poczuje co to jest ból. Gdybym dorwał taką sukę, to przez dwie doby czuła by że umiera. Czytałem kiedyś jak gestapowcy torturowali ludzi, takim kobietą to samo się należy. pokazać to ty sobie możesz dudka na kościele:P swoją drogą to ty i tobie podobni -jesteście pośrednio sprawcami cichych aborcji

Gość Zuzanna Amelia &30
23:38 [zgłoś do usunięcia] Śmieszny Student Tak się składa niedorozwinięta blondynko, że na Zachodzie eutanazję zaczyna się przeprowadzać na staruszkach, którzy mogliby pożyć. Ta sie sklada debilu ze jak ktos i tak nie ma szans na zycie to nie mozna mowic o eutanazji bo wiadomo ze taka osoba i tak niedlugo umrze. Czaisz roznice czy za trudne dla takiego hipokryty jak ty ?

Zwiad, a co z facetami którzy doprowadzają kobiety do takich sytuacji? Sądzisz, ze w 100% jest to świadoma decyzja WYŁĄCZNIE samej kobiety? Gdy ojciec dziecka wyrzeka się go i ją porzuca, bądź też niszczy psychicznie mówiąc, ze nei nadaje się na matkę, gdy rodzina nieraz z domu wyrzuca za ciąże. To ta kobieta co jest potworem? Bo dokona aborcji? Zobacz sam co piszesz o nastoletnich "kurwach". Co napisałeś o tej dziewczynie z artykułu. I jak taka dziewczyna ma próbować wychować dziecko skoro tacy jak Ty na ulicy w twarz jej naplują?

Jeśli coś ma serce od 3 tygodnia i układ krwionośny, to nie jest tkanka. To coś ma zupełnie inne DNA niż matka i będzie posiadać je do końca życia. Więc zamilknij tępa brytyjska dziwko. W tym pojebanym świecie zamiast patrzeć na życie jako cud, patrzy się jak na problem. Zawsze można urodzić i oddać dziecko. Niech ono wybierze, czy popełni samobójstwo, bo ty kurwo nie jesteś od tego.

ike- Jakiego linczu? ludzie mają już w dupie problemy innych. Bzdury mówisz i tyle. Lincz to powinni wykonac na matce madzi... Był kiedyś taki program dokumentalny o kobietach w ciaży i tam taka puszcalska przed kamerami oddała dziecko do adopcji i jakoś linczu nie było.To nie średniowiecze..

wiesz student - niektórzy rodzice nie powinni nigdy się za wychowywanie dzieci brać - jeżeli nie umieją syna nawet argumentacji nauczyć.

Lincz to powinni wykonac na matce madzi... prędzej na tobie:P

Zuzanna Amelia &30, tak się składa idiotko, że wiem o tym, tylko mam na mysli to, że rodzina i lekarze idą na łatwiznę i olewają sobie problem pacjenta. Rodzina zaczyna liczyć tylko na spadek, a lekarz na rozwiązanie problemu. Naturalną cechą wszystkich istot jest walka o przeżycie (walka szczurów z truciznami, ucieczka antylopy przed gepardem, zachowanie żołnierzy w czasie wojny). Dla mnie prawo do eutanazji powinny mieć osoby silne psychicznie, które wiedzą czego chcą. Ale na Zachodzie konowały starają się przekonać tych niepewnych, żeby ze sobą skończyli. A Ci słabsi nieco wbrew sobie ulegają, bo pan doktór ma racje.

Krwawa Wilczyca-Życie to walka, trzeba walczyć i przetrwać. Skoro tego nie umie, to niech sobie w łeb strzeli a nie dupy daje. Natura słabych nie uznaje. Skoro jest słaba żeby żyć, to niech umiera, takie prawo natury, słaby musi umrzeć.

Gość Zuzanna Amelia &30
Smieszny - krew to akurat tkanka, tak samo jak serce /to ostatnie to tkanka miesniowa/ A zalazek serca - z tago co ja wiem - widac na USG w 8 a NIE w 3 tygodniu ciazy. To w kosciele katole taka ciemnote wciskaja ?

Więc Ty zgiń zwiad skoro jesteś tak żałosny, ze nie umiesz sobie kobiety przygruchać. I nie zwalaj tego na to, że nie będziesz miał co z nią robić. Po prostu jesteś słabym ogniwem, nie nadającym się do rozpłodu i to NATURA eliminuje Twoją nędzną pule genową.

Zuzanna Amelia &;30 To gówno wiesz, bo w Szwecji jest aborcja do 4 miesiąca i wszystkie kurwy z sąsiednich krajów jadą tam na aborcję, jak im płeć dziecka nie pasuje.

"Ale nie, chca wprowadzić klauzulę sumienia dla aptekarzy..." Jeżeli ktoś chce sobie kupić dowolny lek i jest pełnoletni - jego sprawa. Aptekarz nie może się zasłaniać klauzulą sumienia i ma obowiązek wydać farmaceutyk osobie kupującej. Więc to jest głupota według mnie.

Zuzanna Amelia &;30 Kretynko, w czasie 3 tygodnia kształtuje się serce i układ krwionośny. Pojawiają sie zalążki tego, co ma człowiek. Nie jest tkanką, a zespołem tkanek. Po pierwszym miesiącu płód ma 0,5 cm, czyli najbardziej ograniczona idiotka jest w stanie go zobaczyć. Czyli ma rozmiar fizyczny.

Gość Zuzanna Amelia &30
Znasz tych konowalow osobiscie ? Byles przy tym i slyszales jak przekonywali ? Czy tylko rzucasz oszczerstwami bo gdzies cos uslyszales.? Dla mnie jestes zerem. Piszesz o morderstwach z aborcji ale sam rznales dziwke i jakos sie nie zapytales czy nie zapyliles. Oskarzasz lekarzy na zachodzie o przestepstwa a nawet przy tym nigdy nie byles. Jestes zerem. Jestes gorszy od szmaty bo szmate to mozna uprac i bedzie czysta a tobie juz nic nie pomoze. Jestes takim samym morderca jak ta kobieta co przez ciebie usunela ciaze. To przez takich jak TY morduje sie te nieurodzone dzieci. Nawet gorszym bo sie uchyliles od odpowiedzialnosci. Do tego jestes oszczerca.

Argen, zgadzam się. Ale posadzić filozofa na stołku Ministra Sprawiedliwości to mamy teraz tego efekty. I tak zdarzaja się farmaceuci odmawiający sprzedaży leku, bądź w małych miejscowościach rozsiewający ploty która to kupuje hormony. Jednak na razie wystarczy trochę chęci i mamy prawne instrumenty by zmusić taką osobę do sprzedaży. Jednak babcię z kiosku dziurawiącą prezerwatywy które sprzedawała ciężko zapomnieć...

Śmieszny Student "... na Zachodzie eutanazję zaczyna się przeprowadzać na staruszkach, którzy mogliby pożyć." No imbecyl, innych słów brak. Patrz co pisałeś w poście o godzinie 23:29. Argen "Jeżeli ktoś chce sobie kupić dowolny lek i jest pełnoletni - jego sprawa. Aptekarz nie może się zasłaniać klauzulą sumienia i ma obowiązek wydać farmaceutyk osobie kupującej. Więc to jest głupota według mnie." Dokładnie, jeśli aptekarzowi nie podoba się to, że ktoś używa pewnych leków to chyba minął się z powołaniem i powinien jak najszybciej zmienić pracę, bo zwyczajnie się do niej nie nadaje.

Niech wprowadzają tą klauzulę sumienia. Na Zachodzie dochodziło do tego, że wywalano z roboty chrześcijańskich ginekologów, bo nie chcieli ciąż usuwać.

Gość Zuzanna Amelia &30
To TY tepy smieciu gowno wiesz. I powtarzam ci raz jeszcze ze jestes zwyklym morderca przez ktorego niewinne plody sa usuwane. Powinni ci jacys dobrzy ludzie jaja kwasem solnym nastrzyknac.