Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z orendza trzasne

Wiem gdzie się podział Loser!

Polecane posty

gdyby płód odczuwał ból, strach lub przechodził straume to poronienie byłoby zjawiskiem nieludzkim czy tam jak ktoś wierzy w boga to nieboskim a jednak zdarza się często

Gość Zuzanna Amelia & 30
A ty sie student do tego przylozyles. Czy nie uwazasz , ze jestes taki sam morderca jak te kobiety co aborcje robia?

chcecie się pośmiać? Zwiad stwierdził, że masturbacja to to samo co seks, a on sobie świetnie umie stosunek wyobrazić bo, uwaga, DOTYKAŁ biustu (kiedyś na bank, jak go mama piersią karmiła...)

I np. pani Czubaszek nie jestem w stanie zrozumieć czemu się nie wysterylizowała o ile wiem sterylizacja w polsce ni jest środkiem aborcyjnym i nikt tak z ulicy nie może jej się poddać a już na pewno za czasów młodości pani czubaszek było to niemożliwe

Bielyje Rozy-Nie rozumiem, jaka jest różnica między zabojaniem dziecka a dorosłego? Uważam że gorsze jest zabicie dziecka niż jakiegoś dorosłego....Pomijam już politykę rasową.W czym dziecko jest gorsze od żyda?

W niektórych stanach Ameryki aborcje można zrobić właściwie do dnia porodu chyba. A coraz więcej takich co już nie widzą możliwości innego życia niż przestępstwo->więzienie->przestępstwo->więzienie, pytają się a co innego mają robić? Celowo to robią bo innego życia nie znają. Niby roboty publiczne takie nieopłacalne, ale jakby dawać je jako zamiane albo pare miesięcy więzenia bądź grzywna, albo roboty to część ludzi normalnych którym zdarzyło się potknięcie po prostu by chyba wolało popracować. A mało to przypadków, ze młody za bzdurę trafił do więzienia czy ostrego poprawczaka i tam dopiero się nauczył wszystkiego.

Krwawa - w UK często się tak robi. Więzienia przepełnione (niestety) więc ludzie za mniejsze zbrodnie czy i pierwsze wykroczenia dostają prace społeczne - chip na nogę, kijek do ręki i jadą :)

Krwawa - Roboty publiczne dla seryjnego mordercy bądź pedofila? Szkoda czasu. Kula w łeb i do piachu takich śmieci.

mówimy o wykroczeniach typu kradzież w sklepie ;) a pedofilom i gwałcicielom powinno się jednak robić większą krzywdę niż szybka kulka.

Moorland-Nie obrażaj mnie, naprawdę dotykałem piersi dziewczyny, miała 21 lat i było to za jej przyzwoleniem, pośladki też jej dotykałem, a taka inna mnie kiedyś pocałowała, więc nie uda ci się mnie poniżyć.

Moorland "Zwiad stwierdził, że masturbacja to to samo co seks, a on sobie świetnie umie stosunek wyobrazić bo, uwaga, DOTYKAŁ biustu (kiedyś na bank, jak go mama piersią karmiła...)" Ten to jest dobry. :D Romantyk, a teraz się rozpędź na ścianę i rozwal ten pusty łeb, może ochłoniesz.

Ike, zdaję sobie sprawę, ale tak samo jak teraz aborcje w Polsce można załatwić tak samo pewnie i wtedy różne inne zabiegi. Po prostu mnie zdumiewa podejście takich osób, inna posiada na końcie blisko 10aborcji a dzieci swoich i tak nie posiada. I wkraczamy w tematy idiotycznego Wychowania do Życia w Rodzinie w szkołach i informowania o antykoncepcji...ja z tych lekcji dowiedziałam się o dojrzewaniu tyle, ze kto ma trądzik ten się nie myje ;)

--- Bielyje Rozy Przykro mi to stwierdzić, ale ... jesteś gównem o masz ty hipokryto pierdolony w jednym ciągu wymiany zdań najpierw przekonuje, że powinno się mieć szacunek do każdego życia a potem to życie nazywa gównem:P

"mówimy o wykroczeniach typu kradzież w sklepie" no chyba że tak.

zwiad - ty sam się poniżasz, chwalisz się czymś takim i uważasz to za osiągnięcie? Poważnie? Twoja tragedia jest tak oczywista w tych wypowiedziach, że aż nie da się wytłumaczyć w prostych słowach co jest takie zabawne. Rozia - obawiam się, że on ma pokój z miękkimi ścianami ;)

A Wychowanie do Życia w Rodzinie. W UK zrobili taki pokaz, że prezertwatywy rozdawali w szkołach. I co wyszło? Najwięcej samotnych matek przy największej liczbie aborcji w Europie (poza Rosją).

O, Moor, za nie wytłumaczyła. Skojarzyły mi się dwie historie które przeczytałam, po nich miałam ochotę własnoręcznie zastosować najwymyślniejsze tortury. Kto nie ma chce się wkurwiać i napawać przerażeniem to niech nie czyta. http://piekielni.pl/26332 http://piekielni.pl/24323 I dlatego uważam, że kara śmierci jest zbyt łagodna.

cóż, ja miałam tylko taką możliwość w collegu, nie wiem czy w secondary schools też są.

Bielyje Rozy- A ty dziewica jesteś, więc czemu podważasz ten fakt i piszesz jak byś była dupodajką.

Po prostu mnie zdumiewa podejście takich osób, inna posiada na końcie blisko 10aborcji a dzieci swoich i tak nie posiada mnie nie antykoncepcja w naszym kraju mocno kuleje a krew to nie woda jeśli ktoś "wierzy" w aborcję to nieważne czy zrobił jedną czy 10 bo albo przyjmujemy, że się płod zabija i nie powinno być aborcji wcale albo przyjmujemy, że płód to i tak tylko zlepek komórek i można aborcję wykonywać do woli

Gość Zuzanna Amelia & 30
23:09 [zgłoś do usunięcia] ike antykoncepcja w naszym kraju mocno kuleje a krew to nie woda jeśli ktoś "wierzy" w aborcję to nieważne czy zrobił jedną czy 10 bo albo przyjmujemy, że się płod zabija i nie powinno być aborcji wcale albo przyjmujemy, że płód to i tak tylko zlepek komórek i można aborcję wykonywać do woli Tu sie zgadzam. Zwlaszcza ze ustawa antyaborcyjna w Polsce nie ma nic wspolnego z ochrona zycia.

Bo trzeba znaleźć złoty środek. Mówić wystarczająco wiele by dzieciaki były świadome, ale w taki sposób by nikogo nie zachęcać i nie narzucać, ze uprawianie seksu w wieku 14lat jest całkowicie normalne i akceptowalne. Gdzieś w Beneluxie jakieś rozmowy o masturbacji dla 5 latków czy kreskówki były. Dla mnie to chore, psychologii wprawdzie nie studiowałam, ale wydaje mi się, że dziecko dopiero jak świadomie zacznie robić pewne rzeczy i pytać to wtedy powinno my być to wytłumaczone, a nie z wyprzedzeniem.

ike-Czyli rozumiem że ty tolerujesz ludzi, którzy dokonują aborcji. A czy tolerowałaś byś ludzi, którzy dokonują eksterminacji innych ras, twierdząc że to nie są ludzie i zagrażają prawdziwym ludziom, Była byś też wobec takich ludzi o takich poglądach tak samo tolerancyjna?

"Gdzieś w Beneluxie jakieś rozmowy o masturbacji dla 5 latków czy kreskówki były." Ot, liberalne wychowanie. Czym skorupka za młodu nasiąknie...