Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjemniaczek

Ankieta erotyczna dla kobiet

Polecane posty

Gość zdolowana23
1) ile masz lat ? 24 2) ile razy uprawiałaś sex? tysiace razy 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? dopiero mam zamiar sprobowac 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? nie wiem tylko raz probowalam 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 19 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? dzialka 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? on 21 ja 23 9) ulubiona pozycja sexualna? lyzeczki 10) jakie masz fantazje erotyczne? zeby przywiazal mnie do lozka i zaspakajal tak dlugo az zaczne piszczec :) 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? wibratorem w domku 12) jesteś obecnie w związku ? nie 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? 1,5tyg temu 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? nie 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? nie wiem, nie mierzę ale tak na oko 20 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? zebym miala obydwa orgazmy tzn lechtaczkowy i pochwowy ok 15-20 17) lubisz dominować ? nie 18) czego oczekujesz od swojego partnera? czulosci namietnosci, umiejętnosci zaspokojenia moich potrzeb i wyrozumienia 19) opisz się - 172cm, 66kg, biust 85CC,, długie proste włosy, ciemny blond

Gość WGardełkoUwielbiam!!!
1) ile masz lat ?-31 2) ile razy uprawiałaś sex?-wow...już dawno dawno temu przestałam liczyć. 3) co sądzisz o analu, uprawiasz?-lubię, ale tylko z mniejszym penisem, bo z większym to niemożliwe. 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ?-uwielbiam wręcz. 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz?-23 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex?- :) w krzakach po ciemku :) 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ?- nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty?-tak, jeden miał 25 lat a ja 30, drugi miał 29 lat a ja 31, trzeci miał 26 lat aja 31. 9) ulubiona pozycja sexualna?- :) 69 :) 10) jakie masz fantazje erotyczne?- hm... dwóch partnerów może... 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ?- w łóżku, palcami, zabawką :) 12) jesteś obecnie w związku ?-nie 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex?-w kwietniu 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ?- nie 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ?- 23, był przy tym gruby i było to nieziemskie doznanie gdy się we mnie wpychal... 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja?- 18cm 17) lubisz dominować ?-nie 18) czego oczekujesz od swojego partnera?-czułości... 19) opisz się -hm...

Gość beznickowaa
1) ile masz lat ? ----32 2) ile razy uprawiałaś sex?----nie sposób policzyć;) 3) co sądzisz o analu, uprawiasz?---lubię umiarkowanie(biernie), uwielbiam(czynnie) 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ?---lubię w dwie strony 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz?---15 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex?---toaleta publiczna, ruchliwy most w dużym mieście, klatka schodowa, w bramie kamienicy 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ?---trzykrotnie w układzie ja+kobieta+mężczyzna 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty?---dwukrotnie raz z chłopakiem młodszym o 5 a raz o 6 lat 9) ulubiona pozycja sexualna?---od tyłu, na jeźdźca 10) jakie masz fantazje erotyczne?----właściwie nie mam niespełnionych fantazji 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ?---tak, najczęściej wibratorem, ale bywa, że różnymi innymi przedmiotami, palcami. W różnych miejscach swojego mieszkania: łóżko, wanna, kuchnia:D 12) jesteś obecnie w związku ?---nie 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex?----jakiś tydzień temu 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ?---lubię. Dildo, wibrator, korek analny... 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ?---nie mierzyłam, ale myślę, że około 22cm 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja?---15-17 jest okey 17) lubisz dominować ?---czasem bardzo lubię;) 18) czego oczekujesz od swojego partnera?---oj to rozległy temat 19) opisz się ----całkiem przeciętna

1) ile masz lat ?---dużo 2) ile razy uprawiałaś sex?--j/w 3) co sądzisz o analu, uprawiasz?--nie 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ?--tak 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz?--24 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex?--na wywiadówce 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ?--nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty?--tak on 32 ja 55 9) ulubiona pozycja sexualna?--na jężdzca 10) jakie masz fantazje erotyczne?--sporo 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ?--wibrator,gdzie popadnie 12) jesteś obecnie w związku ?--nie 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex?--dziś 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ?-nie 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ?-- nie wchodzę z linjką do pościeli na oko 25 cm 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja?-15cm 17) lubisz dominować ?--bardzo 18) czego oczekujesz od swojego partnera?--prawdziwego oddania 19) opisz się--spadaj

zaraz zdechnę ze śmiechu :D ale nic nie powiem bo po co psuć zabawę :D :D :D

Gość he he he he
1.37 2.milion razy 3.czasem 4.często,uwielbiam 5.18 6.co to są dziwne miejsca? 7.3, 2M+1 8.Ja 35,on 23 9.na jeźdźca :-) 10.bez odpowiedzi:-) 11.kilka razy zdarzyło się, w sypialni,wibrator 12.tak 13.dziś rano 14.ja lubię,parter nie, więc nie używamy 15.nie mam pojęcia :-) 16.nie wiem 17.nie 18.tak 19.blondynka, 160,63,75E

Gość kajaaaaaaaaaaaaaaaa
1.21 2.oj tak wiele ze nie da sie zliczyc 3. nie 4. tak 5.18 6.park koło kościoła 7.nie 8.nie 9.klasyczna 10.seks z dwoma facetami 11.w łóżu paluszkiem 12.tak 13.wczoraj 14.nie 15.19 16.kazdy 17.nie 18.czułosci 19. wysoka brunetka szczupła kręcone długie włosy, zielonooka;)

Gość njghcvhb
1) ile masz lat ? 21 2) ile razy uprawiałaś sex? 21 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? nie 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? tak 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 19 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? miejski park 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? nie 9) ulubiona pozycja sexualna? od tyłu 10) jakie masz fantazje erotyczne? kocham się z esesmanem:) 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? kołderka między nogi na swoim łóżku 12) jesteś obecnie w związku ? nie 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? 9 miesięcy temu 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? nie 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? nie wiem 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? nie wiem 17) lubisz dominować ? nie 18) czego oczekujesz od swojego partnera? orgazmu;p 19) opisz się 165 cm, 45 kg wagi, brunetka, niebieskie oczy

Gość CiekawaAnkietka;)
1) ile masz lat ? 22 2) ile razy uprawiałaś sex? przestałam liczyć po 200razie 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? 2 razy do tej pory, było super. 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? U W I E L B I A M !!! 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 15/16 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? maluch :> 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? - 9) ulubiona pozycja sexualna? 1.na jeźdźca w samochodzie i gdziekolwiek indziej 2.od tyłu 3.ja na dole, facet nade mną, moje nogi oparte na Jego ramionach 4.klasyk 10) jakie masz fantazje erotyczne? pamieciówka z poprzednich razów mi wystarczy 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ?-kilka razy dziennie, w nocy tez się zdarza, paluszkami, ale mam w zamiarze zakupić dildo 12) jesteś obecnie w związku ? -przyjaźń, seks, uczucie 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? -z facetem w czwartek w nocy 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? ogórek się liczy?;) 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ?- nie wiem, nie mierzyłam. 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? ciężko powiedzieć, ale do 15 cm chyba da radę 17) lubisz dominować ? -lubię, ale uwielbiam kiedy to On zwiąże mi ręce, ciało, kiedy jestem zdana na Jego łaskę.... 18) czego oczekujesz od swojego partnera? -szacunku, wierności, czułości, oddania etc etc 19) opisz się :158cm, 49kg, szczupła, ciemna karnacja, ciemne dłuuuugie włosy, ciemnobrązowe oczy, kobieca, naturalna, seksowna, mądra, inteligentna, szczera, czuła, wrażliwa.

Gość Kocham cycki.
Mój penis ma 18 :) ale po orgazmie dochodzi do 20 :) ale mam dopiero 16 lat ;)

Gość ukf fku kuf fuk
1) ile masz lat ? 25 2) ile razy uprawiałaś sex? miliony :) 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? nie, uprawiałam kiedyś ale zdrowie wydaje mi się ważniejsze 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? uwielbiam, głęboko 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 14 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? plener, parkowa alejka 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ?nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty?nigdy bo wolę starszych 9) ulubiona pozycja sexualna? od tyłu chyba, różnie 10) jakie masz fantazje erotyczne? takie ze mną jako podmiotem dominowanym, ale nie perwersyjnie 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ?ręką łechtaczkowo w łóżku 12) jesteś obecnie w związku ?nie 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex?4 tyg temu 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ?nie 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ?19 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja?16 17) lubisz dominować ?nie 18) czego oczekujesz od swojego partnera?domnowanie mnie :) 19) opisz się ruda średniej budowy ciała z dużym biustem

Gość miss anonim
1) ile masz lat ? 28 2) ile razy uprawiałaś sex? duuuzo 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? 2 razy, przereklamowane strasznie 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? nigdy 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 16 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? klatka schodowa 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? ja 25 on 19 9) ulubiona pozycja sexualna? zalezy 10) jakie masz fantazje erotyczne? 1k 2m 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? rekoma, w pracy 12) jesteś obecnie w związku ? tak 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? wczoraj 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? tak, wibrator, kajdanki, kostiumy 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? nie mialam miarki 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? spory 17) lubisz dominować ? nie bardzo 18) czego oczekujesz od swojego partnera? zaangazowania 19) opisz się - 177cm, bardzo szczupla, ladna, ciemne wlosy, duze oczy

Gość Przyjemniaczek
miss napiszesz coś więcej o masturbacji w pracy ?

1) ile masz lat ? 20 2) ile razy uprawiałaś sex? 2 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? nie podoba mi się, próbowałam 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? podoba mi się, tak 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 20 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? oba przypadki u niego w domu 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? nie, mój chłopak jest straszy o 4 lata 9) ulubiona pozycja sexualna? wszystkie do tej pory próbowane 10) jakie masz fantazje erotyczne? o tym wie tylko mój chłopak 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? nie 12) jesteś obecnie w związku ? tak 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? wczoraj 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? nie lubię 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? nie mierzyłam 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? j.w. 17) lubisz dominować ? nie 18) czego oczekujesz od swojego partnera? delikatności, zrozumienia, szacunku, zaspokojenia moich potrzeb 19) opisz się. 168 cm, brunetka, dość długie kręcone włosy, 20) seksowne koronki.

Gość Przyjemniaczek
Modyfikacja ankiety :) 1) ile masz lat ? 2) wydepilowana , w jaki sposób? 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? 9) ulubiona pozycja sexualna? 10) jakie masz fantazje erotyczne? 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? 12) jesteś obecnie w związku ? 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex, kto to był? 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? 17) lubisz dominować ? 18) czego oczekujesz od swojego partnera? 19) opisz się 20) jaka lubisz nosić bielizne 21) myślałaś o operacji plastycznej , co byś zmieniła w sobie ? 22) ile trwał twój najdłuższy stosunek ? 23) ilu miałaś partnerów sexualnych do tej pory 24) przyłapałaś kogoś na sexi, jeśli tak to kogo ? 25) zdradziłaś swojego partnera , jeśli tak to z kim ?

Gość sayo
Modyfikacja ankiety - wypowiadałam sie już ale dopowiem conieco 1) ile masz lat ? (25) 2) wydepilowana , w jaki sposób? depilacja częściowa - wzgórek, zostały włoski na wargach 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? (nie) 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? (tak) 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? (22) 10) jakie masz fantazje erotyczne? może pozorowany gwałt , tak to byłoby dobre. 12) jesteś obecnie w związku ? tak 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex, kto to był? własny chłopak w środe nad ranem 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? chciałabym użyć szarf do wiązania i wibratora z różnymi koncówkami oraz bitej śmietany 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? myślę że 16? najmniejszy hm, 10-12? masakra. 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? 14-15 jest ok. ale nie cieńki. 17) lubisz dominować ? raczej odwrotnie 18) czego oczekujesz od swojego partnera? aby wykazał się inwencją i wziął mnie mocno z zaskoczenia i na każdy możliwy sposób. Hm. Może mnie szarpać za włosy. Ale on tego nie zrobi :/ 20) jaka lubisz nosić bielizne - ładną bawełnianą i ladną koronkową, staniki kolorowe ładne obszyte koronkami pushupy. 21) myślałaś o operacji plastycznej , co byś zmieniła w sobie ? odessałabym tluszcz z ud i pośladków 22) ile trwał twój najdłuższy stosunek ? 4 i pół godziny. 23) ilu miałaś partnerów sexualnych do tej pory - 3 na całość, 1 tylko oralny i 1 tylko pieszczoty rękami... w pewnym momencie miałam się z nim przespać ale mu nie stanął :/ to ten mały 10 cm :/ 24) przyłapałaś kogoś na sexi, jeśli tak to kogo ? rodziców :/ 25) zdradziłaś swojego partnera , jeśli tak to z kim ? nie, po co.

Gość Przyjemniaczek
ponawiam pytanie

Wypowiadałam się już, więc odpowiem tylko na dodatkowe pytania :) 2. Najczęściej depiluję się na zero. 13. Nie pamiętam kiedy to było, ale zawsze z moim Mężczyzną. 21. Nigdy nie chciałabym się poddać operacji plastycznej. 22. Nie wiem, ale na pewno kilka godzin. 23. Tak naprawdę jednego. 24. Nie przyłapałam. 25. Nie zdradziłam.

Tylko dlatego, że się nudzę, wypełnię ta ankietę, chociaż nie wiem czemu ona słuzy 1) ile masz lat ? 25 2) ile razy uprawiałaś sex? :D nie wiem 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? tak 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? tak 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 21 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? wc w pociągu 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? tak, 2 lata mlodszy 9) ulubiona pozycja sexualna? na pieska, ostatnio odkrywam dobre strony jexdzca :P 10) jakie masz fantazje erotyczne? nie mam, zaspokajam je 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? czasem, rzadko 12) jesteś obecnie w związku ? tak 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? w niedziele 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? kajdanki, opaska na oczy, dildo 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? ok 19-20 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? 16-17 17) lubisz dominować ? nie 18) czego oczekujesz od swojego partnera? dominacji 19) opisz się - nie chce mi się ;)

Gość Przyjemniaczek
odpowiesz jeszcze na pytania które są w zmodyfikowanej ankiecie ?: )

Gość karolciaoko
1) ile masz lat ? 24 lata 2) ile razy uprawiałaś sex? wiele razy :) 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? uwielbiam :) 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? uwielbiam :) 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 14 lat 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? zbyt wiele tego :) auto, ubikacja w klubie czy McDonald's, w lesie, w wannie i wielu ale to wielu przeróżnych miejscach 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? tak, w trójkącie z koleżanką i kolegą jak czworokąt z dwoma kolegami i koleżanką. kilka razy ale to daawno temu 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? o rok młodszym kilka razy gdyż byliśmy parą 9) ulubiona pozycja sexualna? ja na górze :) 10) jakie masz fantazje erotyczne? zbyt wiele tego :) 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? tak :) najbardziej lubię prysznicem w wannie, ale w łóżku też sobie dogadzam :) 12) jesteś obecnie w związku ? nie, rozstaliśmy się ponad pół roku temu 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? dwa miesiące temu 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? różne, wibrator, nakładki, żele, itp 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? nie wiem... koło 20cm? 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? nie liczy się długość a taktyka :) 17) lubisz dominować ? jak najbardziej! 18) czego oczekujesz od swojego partnera? zaufania, męskości, opieki, zabawy, miłości, szaleństwa! 19) opisz się: 168, szczupła, zabawna lubiąca żyć intensywnie. włosy do ramion - kolor mleczna czekolada, oczy zielone :)

1) ile masz lat ? - 21 2) wydepilowana , w jaki sposób? - na zero 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? - nie, nie lubię 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? - tak, lubię :) 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? - 18 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? - w garderobie "teściowej" 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? nie 9) ulubiona pozycja sexualna? na jeźdźca 10) jakie masz fantazje erotyczne? sex z nieznajomym... 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? czasem - paluszkami 12) jesteś obecnie w związku ? tak. 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex, kto to był? partner, 2 dni temu 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? nie ;> 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? nie mierzyłam? 18-20cm 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? 18cm 17) lubisz dominować ? - no pewnie! 18) czego oczekujesz od swojego partnera? wielu rzeczy ;) 19) opisz się 158, 80-60-80, brunetka, długie falowane włosy 20) jaka lubisz nosić bielizne - koronkową, nacodzień stringi, czasem szorty - gdy facet prosi 21) myślałaś o operacji plastycznej , co byś zmieniła w sobie ? nie! 22) ile trwał twój najdłuższy stosunek ? hm.. 30min? 23) ilu miałaś partnerów sexualnych do tej pory - 1 - niestety haha 24) przyłapałaś kogoś na sexi, jeśli tak to kogo ? - znajomych na imprezie 25) zdradziłaś swojego partnera , jeśli tak to z kim ? nie.

Gość Przyjemniaczek
wezmie jeszcze jakaś kobieta udział w ankiecie ?

Gość Przyjemniaczek
pominełaś kilka pytań

1) ile masz lat ? 22 2) ile razy uprawiałaś sex? nie da sie zliczyc 3) co sądzisz o analu, uprawiasz? probiowalam, nienawidze 4) co sądzisz o oralu, uprawiasz ? uwielbiam:) 5) ile miałaś lat kiedy miałaś pierwszy raz? 16 6) najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałaś sex? cmentarz, gnojowka bar pub za figura matki boskiej 7) uprawiałaś sex grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach ? nie 8) uprawiałaś sex z młodszy, jeśli tak to ile miał lat a ile ty? nie 9) ulubiona pozycja sexualna? piesek 10) jakie masz fantazje erotyczne? niewazne:P 11) masturbujesz się , czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz ? palcem, gdziekolwiek:D 12) jesteś obecnie w związku ? 13) kiedy ostatni raz uprawiałaś sex? dzis rano 14) lubisz używać gadżetów erotycznych podczas sexu , jakich ? nie lubie ostatnio 15) ile miał najwiecej cm penis twojego partnera z którym uprawiałaś sex ? ok 20 16) jaki rozmiar penisa cie zaspokaja? niewazny rozmiar, tylko jak mieczem wlada 17) lubisz dominować ? lubie, ale nie zawsze 18) czego oczekujesz od swojego partnera?????? 19) opisz się mały wredny kurdupel

Gość Przyjemniaczek
:)

Gość wszystkie co nie lubia anala
nie mozna nazwać mnianem dobrej kochanki

Gość A co to jeest
"mniano" ?

Gość Przyjemniaczek
nie można nikogo zmusząć , a może nadrabiają czymś innym