Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Prostactwo wsrod Polakow

Polecane posty

coraz wiecej tego lazi... Dzisiaj wychodzac z urzedu minelam sie z kobieta a za nia leciala malutka dziewczynka, max. dwuletnia i krzyczala ''mama, mama'' jakby na znak, zeby ta poczekala na co ona sie wydarla takim przepitym glosem (po polsku) : CO MAMA?! CO MAMA?! ZAJEEBAC CI?! :o tacy ludzie robia mega wstyd swoim rodakom. I to nie pierwszy taki przypadek spotkalam...

Wiesz nie wszyscy tacy są. To jest poziom kultury jaki wynosi się z domu. Mnie osobiście było by wstyd tak powiedzieć. Powstrzymywałem się w Polsce, choć nie powiem zdarzyło mi się przeklinać na ulicy. Jednak tu już zupełnie odzwyczaiłem się. To jest jak państwo zachowuje się za granicą. Markowe ubrania, a słoma i tak z butów będzie wystawać.

ee sam nie pije, ale uwazam ze takie pijaczki polaczki czy troche chamy nic zlego nie robia. wstydem to sa inne zachowania.

Gość wenezuela1
markowe ubrania znaczy adidasy, najki i inne tym podobne. Polska wieś i niziny intelektualne noszą się najczęściej od stóp do głów w takie oto marki. MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiem, ze nie wszyscy ale duzo takich mozna spotkac co robia tylko wstyd i zachowuja sie jak menele. Nie wiem czy byla pijana czy nie, ale glos miala przepity, jakby z dobrej dwutygodniowej popijawy wrocila :o

wstyd, że rodacy siarę robią, a dziecka nie żal? mnie tam tej małej szkoda, mniejsza o wstyd- która matka się tak odzywa do dwulatki?

Gość dslkgdslkgjdslkf
wlasnie dlatego w polsce powinna byc aborcja legalna!

Gość numerowaaa
Prostactwo jest niestety wszedzie i niestety ci chamscy, przeklinajacy Polacy najbardziej rzucaja sie w oczy, choc moze nawet nie jest ich najwiecej :O

Gość dslkgdslkgjdslkf
w niejednym przypadku ,bylo by lpeiej dla tych dzieci zeby ich na swiecie nie bylo. az zal patrzec przez co niektore przechodza...niektore kobiety nie powinny byc matkami..zona mowie o takich przypadlach. to ze klnela tylko to widac bylo,nikt nie wie co robi temu dziecku za zamknietymi drz\wiami. myslisz ze ma inaczej i lepiej?? napewno nie! a myslisz ze to dziecko nauczy czegos innego? wpoi mu to co jej wpojono..i tak sie rodza zwyrodnialcy,gwalciciele i inne podle ludzie.

Gość numerowaaa
mysle, ze troche przesadzasz. nie mozna z gory decydowac o tym, czy czyjes zycie bedzie wartosciowe czy nie i czy dla tej osoby lepiej jest zyc czy nie, bez przesady. Osobiscie jestem za legalizacja aborcji, bo ludzie i tak to robia i jednak lepiej, zeby byla nad tym jakas kontrola, ale nie posunelabym sie osobiscie tak daleko zeby oceniac wartosc czyjegos zycia i co by bylo dla kogos lepsze.

Gość dslkgdslkgjdslkf
To moje zdanie i go nie zmienie!

No dobra,ale temat nie jest o aborcji.Za chwile sie tu wojna zrobi kto za, a kto przeciw. A wracajac do tematu..zwykla patologia. We mnie sie gotuje kiedy widze jak ludzie bija dzieci. Ja bym ja zwrokiem zabila..

Gość numerowaa
Wyluzuj kobieto, wiadomo, ze prostactwo jest wszedzie i wiadomo tez, ze koncentrujemy sie najbardziej na samych sobie :)

Gość blablabla______
Do tego chama wyzej!!!! temat jest o Polce!!Jak bys nie zauwazyl. Wiec o kim mamy pisac o ruskach?? Nie pierdziel nam tu o polityce bo mamy ja gleboko w dupie, chcesz sie wymadrzac zaloz sobie nowy temcik ;)

Ale powiem wam że to całe buractwo polskie wyjechało chyba do Polski na majowke bo już przez tydzień w żadnym autobusie czy pociągu nie usłyszałam "kurwa ja pierdole choju pierdolony gdzie się pchasz" ? :)

Gość fghfhhu
To się ciesz żona że mieszkasz na zadupiu. Ja też tylko autobusy i metro używam, inaczej nie sposób się dostać na drugi koniec miasta. A wiadomo sama elita tu nie mieszka :p

Gość bar(a)bara
zal mi tej dziewczynki :(

Gość htfgjffh
Żona twoja wypowiedź zabrzmiala tak jakbyś się chciała pochwalić że ty czegoś takiego jak autobus nie uzywasz...nie wszyscy mieszkają na wioskach i są czasem zmuszeni używać transportu publicznego. Inaczej się nie idzie dostać do pracy.

Gość MAGDA_______
Tak dokładnie przechwałki Zdesperowanej są trochę żenujące. Ja 5 lat nie wsiadłam do autobusu. To tak samo jak chwaliła się olbrzymim domem i jeszcze czymś tam.

Hehe żona no to się ciesz że nie musialas wsiadać do autobusu . Ja codziennie używam bo taniej. A metro to już w ogóle konieczność. Bo jak inaczej poruszać się po wielkim mieście? A jak sie trafią jakieś nachlane smierdzace polaczki a jest godzina szczytu i nie ma nawet jak okiem mrugnac ( taki tlok) to te cioty jeszcze wyzywaja po polsku. To jest tragedia.

Dokladnie, najbardziej wstrzasajacy byl fakt, ze odezwala sie tak do malutkiego dziecka, ktore lecialo za nia wystraszone, bo ta by pewnie nawet nie zauwazyla jakby sie zgubilo! I co mnie ma obchodzic prostactwo wsrod np rosjan? Jestem polka i drazni mnie to, ze moi rodacy reprezentuja taki poziom, nie tylko sobie psuja przeciez opinie takim zachowaniem. A tlumaczenia tego typu sa najglupszymi z dostepnych, to w takim razie kierujac sie tym pojdzmy i porozwalajmy paru muslimow na ulicy, zgwalcmy im zony i otrujmy dzieci, bo jakis niemiec, rusek i inny tez tak zrobili... ps. moja praca to w 95% Berlin, a tez nie pamietam kiedy ostatni raz jechalam metrem czy autobusem. Da sie? Oczywiscie :)

Mycha wydaje mi się że Londyn jest bardziej zapchany niż Berlin i wiele ludzi używa transport publiczny. W sumie nawet jakbym mogła używać samochodu to wolę zaoszczędzić kasę i czas ( metro plus autobus zajmuja mi 2 godz w jedną stronę, a samochodem w godz. Szczytu to by było z 4 w jedną stronę :D )

Gość mali boo
no to zdesperowana zona sie doigrala jej zdjecie znalazlo sie na koncu galerii chwaly dlatego nigdy nie wrzucilabym tutaj fotki

Mycha do Londynu ludzie niechca wjezdzac autem,Jesli ktos dojezdza z daleka ,zostawia auto poza centrum i jedzie dalej metrem lub autobusem. Parking znalesc to graniczy z cudem,poza tym zaby sobie tak placic na caly dzien plus congestion charging to by wyszlo troszke za drogo. Jednym slowem nie oplaca sie . Ja mieszkam daleko na polnocy Londynu,i ludzie ktorzy dojezdzaja z poza,zostawiaja auta na ulicach w poblizu metra i dalej juz tylko metro.

Ja mieszkam w Sheffiled i mimo, że mamy samochód to do miasta przeważnie autobusem. Jak do gallerii to samochodem. Jednak po mieście połazić to autobusem lub tramwajem. Zdesperowana zabrzmiała przez ciebie próżność