Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Prostactwo wsrod Polakow

Polecane posty

Ukąsi cię 2 cm wężyk. Hahahaha myślę że nawet nie poczujesz.

szybko bym cie zreformowal, w wielu kwestiach. jest nad czym pracowac. a moj waz by ci sie spodobal, zaprzyjaznilibyscie sie szybko.

akurat mowiac to wchodzila do windy ja sie odwrocilam w jej strone choc w pierwszym momencie bylam w szoku i zastanowilam sie czy dobrze uslyszalam i zapytalam brata ''slyszales to?'' glosno a ona zamarla ale nie jestem pewna czy slyszala a przeciez nie bede jej szukac po pietrach.. ale jak to sie mowi w zyciu ludzie spotykaja sie zawsze dwa razy wiec moze mi jeszcze wpadnie gdzies. Charmsy - byc moze masz racje, Londyn zapchany... w Berlinie nie ma wiekszych problemow z dojazdem gdziekolwiek nawet w godzinach szczytu, jesli o to chodzi to daje 8 na 10 punktow w zorganizowaniu (wiadomo moze sie zdarzyc gdzies jakas budowa, wypadek czy cos innego). Jedynie okolo 17 sa korki na autostradach ale tez nie takie wielkie, ze sie stoi dwie godziny albo lepiej. Osobiscie nie podzielam zdania, ze jazda komunikacja miejska jest czyms zlym, obrzydliwym itp. po prostu wole jezdzic autem, gdzie mi nic nie smierdzi, nikt sie nie pcha, jest wygoda i wszystko cacy :)

charmsy teraz uciekla z wypiekami na twarzy, poniewaz dyskusja zeszla na temat seksualny. OLGA__YYY - sprawdz ino lepiej czy twoj jakis ladunkow nie ma ukrytych... zawsze mozna miec jakos nagrode jak sie takiego zglosi.

Ok jeszcze nie idziemy do łóżka. Jednak odpowiedz mi na pytanie. Ja swojego szejka całuje przed snem. Ciebie pewnie całuje mamusia i zachlapany monitor gdzie całusa prześle laska z drugiego końca świata. Oczywiście jak zapłacisz inaczej masz zawsze rękę którą masz za free

Zaraz uciekła...poszłam bilet rezerwować do Polski (na autobus.oczywiście) :D

W Polsce poczujesz się jak prawdziwa dama. W 20 letnim Golfie tylko uważaj na lepką dłoń prezesa

OLGA__YYY - lepsza reka, niz takie cos po arabie. sorry ale to jak z prostytutka. charmsy - a po co do Polski (jakie miasto?) ?

Wiesz nienormalne dla mnie jest jak chłoptaś taki jak Ty siedzi na babskim forum. To jest żałosne. Nie wiem od kiedy jest żałosne posiadanie chłopaka. Sorry chłopczyku, ale wymyśl coś ciekawszego. Bo puki co ubliżanie kobiecie na forum poświęconym głównie problemom kobiet jest śmieszne. Czujesz się kobietą????

moj pies ehh.. nawet ten topik jest potwierdzeniem tego, ze niektorzy z nas sie nie potrafia zachowac i chamstwo maja we krwi....

Jakie miasto? A to ty mi powiedz. Zaprosiłes mnie :p Ps. Mały bonus :będę miała ze sobą fotki Wegierek

**Mycha - dziwne te foto mi sie wydaje, jak jaks tapeta, stad podejrzenie. masz racje duzo tu chamskich dziewczyn. niestety. charmsy - Kraków, a bonus biore. haha

Mycha na tego typu forum nie masz co oczekiwać kultury bo dorośli którzy mają szansę być anonimowi zachowują się gorzej niż banda rozwydrzonych dzieci. Co do tematu: na innym topicu opisywalam podobną sytuację i co? Zostałam zjechana ze nie zareagowalam :O matka darła sie na dziecko po polsku strasznie wyzywajac. Wielka baba, agresywna...a ja miałam (wg. Naszych kafeteryjnych specjalistów) chwycić ją za kudly, dac lekcje macierzyństwa i zawlec na policję. Przykro się robi patrząc na patologie ale co (jako zwykły przechodzeń możemy zrobić? ) Każdy jest madry dając rady na forum ale jak zachowałby się naprawdę? Przecież większość z was ciągle tu na kafe wypisuje że ich życie to ich sprawa...a jednocześnie karze się wtrącać. Sami hipokryci.

Kraków? I masz daleko żeby pojechać zobaczyć Wegierki na żywo? :O Raz byłam w Krakowie jako bachor. Ale tylko przejazdem. Jechaliśmy do Tymbarku po soki :D czy jakoś tak. Ale jestem człowiekiem morza i strasznie mi się kręciło w głowie po tych górach !

charmsy ja nie reaguje jesli widze 'parke' co na siebie ryja drze i wyzywa od najgorszych, albo jak sobie przeklinaja i zachowuja sie jak bydlo. Wiadomo, ze takie prymitywy bardzo irytuja ale szczerze mowiac zwrocenie uwagi rowna sie wylacznie z odebraniem wiazanki wulgaryzmow pod swoim adresem, do takiej osoby i tak nic nie dociera i watpie, zeby sie zmienila na chodzacy przyklad kultury osobistej. W tym przypadku tez nie bieglam jak czub do windy, moze jak w tej reklamie powinnam rzucic telefonem w drzwi by sie zatrzymaly, zebym miala mozliwosc pojechac kobiecie :D I co mialoby to zmienic, jesli znajduje sie miedzy kilkunastoma osobami i nie krepuje sie drzec ryja na malutkie dziecko? Obojetnie czy sie ja rozumie czy nie widac i slychac jakie ma podejscie do dziecka. :o Prezes mam wiecej jego fot z tego samego dnia albo starszych, nie rozumiem co masz na mysli. Chyba, ze chodzi Ci o jakosc zdjecia - bylo robione przez fotografa lepszym sprzetem niz ''domowe'' canony :P

Ale na co ty chcesz kasę wydawać? Przespisz sie w swoim golfie. Jedynie na paliwo. A jak sie spodobasz jakiejś Wegierce to cię zaprosi na wódkę z papryka i się tam zadomowisz :p

haha jakie wzburzenie, napisalam ze nie jechalam autobusem 5 lat i mi sie oberwalo. slabi jestescie ze sie dajecie w taki latwy sposob sprowokowac :) i nikt wam nie zabrania mieszkac na zadupiu tak jak ja ;)

nie wiem, podejrzliwy jestem, jak widze takie foty. sesje robisz swojemu pieskowi. dziwne troche. charmsy - dziewczyno dzisiaj paliwo to spory wydatek, a spac w samochodzie, juz spalem kilka razy jak wracalem, ale to mordenga.

twoja Walia to przy brudnym londynie dobre miejsce. powiem szczerze, ze Walia w calym UK. to najlepsze miejsce. mala przestepczosc, ludzie otwarci, walijki mily, mozna nawet z taka isc gdzies. nie to co angielki. czasami mam wrazenie ze tam nawet wola polakow od Angoli, ktorzy sprzedali swoj kraj.

Żona 😘 Prezes to zadna sesja! Normalne zdjecia robione przez znajoma, ktora sie ''wycwicza''.

E tam wertyp marudzisz. To weź sobie pociąg albo idź. A co do Walii : super tam jest! Co prawda za cholerę nie mogłam zrozumieć co oni mówią (i nie tylko ja z resztą) ale krajobrazy super i dzikie kucyki :)