Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatcanidoooooo

do salonu z koleżanką czy sama?

Polecane posty

Gość whatcanidoooooo

Tak się zastanawiam właśnie, czy do salonu iść sama czy z koleżanką. Czy zdawanie się tylko na stylistkę w salonie jest bezpieczne. Z drugiej strony stylistka jest osoba bezstronną i wydaje mi się, że nie w jej interesie jest dobranie sukni odpowiedniej do figury. Myślałam o salonie Karolina w Krakowie - ktoś ma jakieś doświadczenia?

Ze stylistkami to jest tak że wcisną wszystko co jest drogie :D Bezpieczniej moim zdaniem jest z kimś - mama,przyjaciółka,koleżanka.

Weź ze sobą kogoś zaufanego - to musi być osoba szczera, by w razie czego powiedzieć, że w wymarzonej sukience wyglądasz fatalnie. Panie w salonie mogą doradzać, ale weź pod uwagę, że ich głównym zadaniem jest sprzedaż.

Gość HnM
koniecznie idz z kims! i to nie raz, a kilka razy. ja bylam w jednym salonie w krakowie co sie tam po schodkach wchodzi, i pani wciskala mi suknie z obnizonym stanem i jedna szelka na szyje mimo, ze jestem niziutka - 158 cm i mam szerokie ramiona i obfity biust...

w życiu nie poszłabym z koleżanką bo nie mam takiej, której ufam na 100%, z mamą chyba też nie bo jej się nic nie podoba, najlepiej wybrałabym kuzynkę bo wiem, że doradziłaby mi szczerze

Dokładnie jak jak pisze koleżanka wyżej - to ma być osoba szczera.Nie ważne kogo ze sobą zabierzemy,grunt by chciała dla nas dobrze ;)