Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Gościu , badania to ja wklejałem , ale ty nie umiesz czytać więc wybacz , nie dla psa kiełbasa .Kolego , który zacząłem teraz konwersacje z tym dyżurnym trollem , daj spokój .Troll to troll . Ma w nosie czy produkty działają czy nie .Najważniejsze żeby posać źle .

Gość gość
do Gość 11 w 99% negatywnie wypowiadający się o Monavi to byli dystrybutorzy, którzy po zorientowaniu się w jakie bagno wciągnęli ich bracia lub przyjaciele zrezygnowali bo nie chcieli naciągać swoich rodzin i przyjaciół. Tak więc są to osoby posiadające większą wiedzę niż większość z tych co zostali i dali sobie sprać mózgi (bo ci co odeszli szukali odpowiedzi na podstawowe pytania jak rzetelne badania niezależnych instytutów na m.in. napojami i tego firma nie dała bo nie ma a boi się ich zrobić bo wie że to kiepski produkt). To że nie chce im się kolejny raz tłumaczyć ściem Monavi dla mnie i wielu innych jest czymś normalnym. Poczytaj nie kilka a kilkaset wiadomości wstecz skoro dalej w tym siedzisz i wciągasz kolejnych przyjaciół. Jesteś im to i wiele więcej winien.

Gość gość
Wolę mieć sprany mózg , a przy okazji zdrowe kolana , dobre wyniki cholesterolu , zdrowe dzieci przez cały rok , znajomych z którymi jeżdzę na wakacje i imprezy firmowo-rodzinne , poznaję fajnych ludzi z którymi mam podobne zainteresowania ( rower , bieganie , wypady na weekend w góry ) , produkty za darmo , opłacany samochód i parę złoty co tydzień na końcie niż nie mieć spranego mózgu , pić sok z lidla i trollowac na forum .

Gość gość
Pewnie prawdy w tym tyle co przeciwutleniaczy w napojach MV czyli malutko. Większość dystrybutorów bo aż 97% nie mają z tego kasy a tylko straty, zszarpane nerwy, potraconych przyjaciół i świeżutko wyprane mózgi. TO WASZ WYBÓR.

Gość Gość 11
Ja mam ten komfort, że zamiast badań produktu, mam wyniki badań morfologii mojej żony i córkę, która wypróżniała się przez kilka poprzednich lat raz na dwa tygodnie z pomocą czopków i lewatyw, teraz już nie ma z tym problemu. Jakoś nie pamiętam, żeby córka reagowała tak samo na sok z lidla nie mówiąc już gdyby stosowała go 2x po 20ml, żonie jakoś hemoglobina i żelazo nie wzrosło po sokach z biedronki a pije je codziennie szklankami, a nie 2 x po 30 ml. Przejrzałem te parę postów wcześniej jak mnie ktoś zachęcał i uważam, że nie ma co dyskutować z ludźmi, którzy chcą za wszelką cenę zniechęcić innych do wypróbowania czegoś nowego. To nie pomaga tym ludziom podjąć próby i tracą szansę na coś, co akurat w ich przypadku mogłoby pomóc w polepszeniu ich zdrowia. Dlatego uważam że nie należy za wszelką cenę stawiać na swoim. Każdy ma swój rozum i zdecyduje, czy chce spróbować, czy nie, niezależnie od tego, co ktoś o tym napisze. W dobie propagandy internetowej ludzie nauczyli się, że nie wszystko, co jest w internecie zgadza się z prawdą. Pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
"Wolę mieć sprany mózg ". Nic dodać nic ująć. :) Przynajmniej wiadomo dlaczego taka ciężka gadka z MV o czymś co jest i czego nie ma ;) "Nie dla psa kiełbasa." - A psami są ci co chcą wiedzieć coś co im się należy przed wpłaceniem kasy za pakiety... ;) Piękna polityka naciągactwa. Skany są ale wam nie pokażę bo jesteście psami. Piękne dzięki kochanie dystrybutorzy! Chyba sie zapiszę i polecę innym! :D Niech cała Polska to czyta.

Gość gość
" nie ma co dyskutować z ludźmi, którzy chcą za wszelką cenę zniechęcić innych do wypróbowania czegoś nowego. " Kolego, chyba jesteś nico w tyle bo większość negatywnie piszących piła i była dystrybutorami. 'Nie ma co dyskutować' w twoim przypadku, bo nie masz nic przekonujacego do przekazania oprócz swojego przypadku, który byłby taki sam po dostarczeniu tego samego co w MV jedząc kilka owoców dziennie ale za 1/10 ceny waszego napoju z gumijagód. W dobie internetu jest trochę trudniej naciągać ludzi, bo mają szerszy dostęp do rzetelnych informacji (nawet na takiej kafeterii). Może nie brzmi to z "pompą i prestiżem" jak wasza propaganda, ale świadomym użytkownikom wystarczy żeby zidentyfikować przekręt jakim jest MV.

Gość gość
Wolę mieć sprany mózg , a przy okazji zdrowe kolana , dobre wyniki cholesterolu , zdrowe dzieci przez cały rok , znajomych z którymi jeżdzę na wakacje i imprezy firmowo-rodzinne , poznaję fajnych ludzi z którymi mam podobne zainteresowania ( rower , bieganie , wypady na weekend w góry ) , produkty za darmo , opłacany samochód i parę złoty co tydzień na końcie niż nie mieć spranego mózgu , pić sok z lidla i trollowac na forum , szukając przekrętu . A prawda jest taka,że najczęściej szukają przekrętów ci co sami robią przekręty .Tu w tym miejscu polecam powiedzenie - nie mierz wszystkich swoją miarą- trolle :)

Gość gość
"nie mierz wszystkich swoją miarą- trolle " Jeśli stać cię tylko na takie komentaże to współczuję. Poziom MV znów daje o sobie znać. Nie ma nic za darmo. Kwestia kto za to buli. Jak nie ty to jelenie jkich łowisz na prezentacjach. :) O ja biedny... bez MV nie pobiegam, nie pojadę rowerem, nie wyjadę z przyjaciólmi na urlop, nie zarobię (uczciwie) pieniędzy, nie dostanę kredytu na auto bla bla bla. Żałosny jesteś człowieku. :D

Gość gość
Jedno warto podkreślić, Mvi próbuje stworzyć coś na rodzaj społeczeństwa i bardzo mocno integrować swoich członków. Podstawowym działaniem są częste wspólne ćwiczenia jak bieganie, pływanie lub po prostu spotkania przy kawie. Na takich spotkaniach podkreślają swoją wyjątkowość i już nie jest dla nich ważne że nic nie zarabiają bo ważne jest to że napoje pomogły im i ich najbliższych (a w wielu przypadkach pomaga zwykłe przestanie picia ponad miarę alkoholu, palenia papierosów i dobre odżywianie a to też promuje Mvi). Wiem bo byłem na takich spotkaniach i wygląda to bardzo dziwnie ale tylko dla kogoś kto zachował odrobiną obiektywności. Dla Mvi najważniejsze że te osoby, które pomimo braku zaangażowania dalej kupują napoje i tkwią w tym - dla nich to duży sukces bo z tego duża kasa... .

Gość gość
Wolę jeżdzic na rowerze ze znajomymi z monavie , dostawać kasę co tydzień na konto , mieć opłacany samochód , jeździć na wycieczki z przyjaciółmi , dobrze sie czuć , mieć dobre wyniki badań , niż pić piwo z sąsiadami przy kolejnym filmie lub obalać z nimi pól litra :)

Gość gość
Nie mam nic do piwa i pól litra :) po prostu wolę inaczej . Czy bez Monavie też tak można ? Można , zwyjątkiem wypłat co tydzień i opłaconego samochodu :) Troliki , biedactwa , zachowujecie sie dokładnie w myśl powiedzenia - chcesz kogoś w kurzyć ? Wystarczy ,że będziesz zadowolony z tego co masz :) i trolli nie zabraknie

Gość gość
Ok gościu, tobie to odpowiada bo jesteś jednym z 3 %. Reszta to frajerzy i tyle. Dobrze o tym wiesz bo tylko dzięki nim stać cię (o ile to prawda) na życie ponad stan, gdzie za swoje wykształcenie i umiejętności stać by cię było ledwie na wczasy w Polsce - raz na dwa lata... .

Gość gość
Do gość11. Zobacz jak sam jesteś zakłamany bo napisałeś w swojej drugiej wypowiedzi: cyt. "Po trzecie jest literatura opisująca dokładne badania soku Active, a nie tylko jagody gdzie są umieszczone wyniki badań klinicznych na ludziach i zwierzętach." A gdy ktoś poprosił o link do skanów tych pseudo badań lub podobnych informacji odpisałeś: cyt. "Ja mam ten komfort, że zamiast badań produktu, mam wyniki badań morfologii mojej żony i córkę, która wypróżniała się przez kilka poprzednich lat raz na dwa tygodnie z pomocą czopków i lewatyw, teraz już nie ma z tym problemu." Skoro potrafisz skłamać w tak ważnym aspekcie jak badanie produktu to jesteś bardzo niewiarygodny kłamco. Nie kompromituj się więcej, bo zwyczajnie monavi nie nie chce i nigdy nie zrobi badań swoich produktów przez renomowane instytuty bo wiedzą doskonale że wyniki były by kiepskie. Podpierają się wyłącznie badaniami nad owocami z krzaków a nie napojami poddanymi pasteryzacji z dodatkiem konserwantów (i to nie tych konserwantów z owoców, co już udowadnialiśmy - jak jest inaczej niech sami udowodnią badaniami bo w końcu napój orginal zalecany jest dla dzieci a chyba wszyscy - może i nawet ty - chcą dla nich jak najlepiej).

Gość gość
Nikt nic nie udowodnił trollu. Udowodnij że produkty nie działają - szczególnie tym którzy mają wyniki badań kontrolnych przed i po 3 miesiącach używania produktów , udowodnij że 97 % nie zarabia, ( tylko przestań juz sie podpierać tabelką zarobków z 2009/2010 roku bo po pierwsze wtedy w Polsce monavie zaczynało wiec ludzie nie mogli jeszcze zarabiać , a po drugie wg tej tabelki ( dawno nieaktualnej) 3 % ludzi dochodziło do dużych pieniędzy ( przedział 10000-200000) . Wiem ze żal d**ę ściska , ale nie jestem jedynym który lubi to co robi , świetnie sie bawi i ma z tego jeszcze dobre pieniądze ,zapewniam ,że tylko w moim mieście jest takich osób o wiele wiecej niż te 3 % :) co do mojej przeszłości :) przed monavie stać mnie było na bardzo dużo , a teraz mam jeszcze dużo fajnych przyjaciół i ...pisałem już wcześniej to nie będe sie powtarzał . Różnica między mną a toba jest tylko taka , że ja potraktowałem to jak biznes - działalnośc gospodarcza , starałem sie wszystkiego nauczyć krok po kroku wg systemu plus wytrwałość .Wiedza nie boli jak już ktos napisał , doszedłem nawet do tych badań , których ty będąc niby w monavie nie widziałeś :) i tym się wlasnie różnimy , ja zrobiłem to co należało żeby odnieść sukces a ty sie zapisałeś i czekałeś że się uda .No a teraz trollujesz bo tobie nie wyszło ( " totolotek" nie wyszedł) to obrzydzasz innym monavie zeby im też nie wyszło , wtedy bardziej usprawiedliwia to twoją porażkę . Przecież jak se tak powtarzasz że tylko 3 % , nie ma badań , soczek z lidla i inne bzdury to wspierasz się na duchu :) przecież to nie ty jesteś tępy i nie dałeś rady tylko firma i wszystko z nią związane jest be :) trolle juz tak mają , polecam historię o krabach , swietnie pasuje .

Gość gość
Dystrobutorze. Prezentujesz bardzo niski poziom kultury osobistej i intelektualny. Nie potrafisz odpowiedzieć jednoznacznie na pytania. Uciekanie się do wyśmiewania to bicie poniżej pasa. "Potraktowałem to jako biznes." - inaczej nie da sie tego traktować bo to maszymka do robienia pieniędzy na naiwnych i nie majacych celu w życiu. Jeśli dla ciebie argumentem jest samo robienie pieniędzy to nie dziwia już twoje posty... ;) Przedmówca wyłożył sedno zmian zdrowia. Toi kwestia zmiany niezdrowych nawyków żywieniowych na zdrowe (+napój z gumijagód). Bez napoju też można ale już maszynka kasy nie trzepie i jakoś tak zbył łatwo i tanio się robi... ;) Twoim systemem wartości jest kasa. To może zacznij robić karierę w tytoniu, alkochou albo dragach. Produkt broni się sam! Ma stałych 'konsumentów' preferowanych i mnóstwo dystrybutorów. A za argument napisz nam, że twój dziadek palił całe życie i dożył 90-tki. Wybacz ale takia jest argumentacja MV. Puki co, nie maci nic na usprawiedliwienie psychomanipulacyjnego marketingu wyłapujacego mało doinformowane i mało asertywne jednostki oczarowane zdjęciami limuzyn, Hawajów i gruszek na wierzbie. Dla ciebie to wszysko jest śmieszne bo jesteś (oile to prawda) na wyższym poziomi piramidki i nie interesuje cię, że ogrom ludzi utrzymuje tę nieuczciwą strukturę i po miesiącach płacenia obowiązkowego haraczu, łapią się za głowę i rezygnują. A teraz ty jesteś cwaniak bo chwalisz się jak to masz wszystko za ich pieniądze. O tym dyskutujemy, że 1 zarobi a 30 wpłaci. Samo MV podaje że w USA rocznie jest 70% rotacja. Mało? MV nie ma żadnych saknów do badań. Ma za to dobrą manipulację. Byłem w MV i wiem, że zyski czerpią tylko ci, którzy nie mają sumienia wciągać w ten przekręt innych. Ale przecież zysk nie świadczy o uczciwości i dobrości napoju.

Gość gość
Dlaczego nie odniesiesz się do kłamstw swojego kolegi, który raz twierdzi że ma badania a później że ich nie ma i nawet ich nie potrzebuje? Pisz merytorycznie (sprawdź w słowniku) i na rany boskie jak masz te wyniki badań to je pokaż, a jak nie to jesteś zwykłym kłamcą jakich wielu w monavi. Odnośnie bycia hejterem to ty nim jesteś. Wystarczy spojrzeć na styl wypowiedzi i ilość inwektyw w nich. Weź sobie kapsułkę anty stres albo idź do psychologa, może pomoże :)

Gość gość
Dystrybutorze, przypomnę raz jeszcze że ja i wielu innych co porzuciliśmy mvi nie oznacza że nie byliśmy zaangażowani lub lekkomyślni. Dla mnie i jestem pewien że i większości, którzy SAMI odeszli powodem było to że napoje i reszta to badziew bez potwierdzeń niezależnych i szanowanych instytutów. Zanim jednak do tego doszedłem (bo firma nie udziela wprost odpowiedzi) to trochę czasu to zajęło (klapki na oczach opadały za wolno niestety). Jak się zorientowałem co i jak jest to nie chciałem więcej wciskać ściemy bo sumienie mi na to nie pozwalało (a mózgu nie dali rady mi wyprać) i to TYLE w temacie. To czy się brnie w mvi nie świadczy o zaradności ale o braku sumienia.

Gość gość
no tak , chłopczyk się obruszył bo napisałem prawdę . Niestety chłopcze powód twojej rezygnacji to kiepskie wyniki spowodowane kiepskim działaniem .Może nie każdy jest dzięki monavie bogaty , ale zerowe efekty mają ci którzy za "robienie monavie " uwarzają przeczytanie książki , wyjazd na jedno szkolenie i całodzienne przeglądanie stron w internecie na temat monavie plus myślenie o "temacie".Niestety , brak wiedzy powoduje twoje wyniki .Juz same tłumaczenia o braku badan i innych sciem sokowolidlowych daje ci swiadectwo dlaczego jestes tu gdzie jesteś .No ale chłopczyku to jak to jest ,raz piszesz ze tu sie nie zarabia , a teraz piszesz ,że tu tylko o kase chodzi . Co nie zmienia faktu że ci nie wyszło to usprawiedliwiasz swoje niepowodzenie pisząc bzdury , dodatkowo sam sie utwierdzając ,ze to nie ty tylko firma jest be .Popatrz w lustro,będziesz miał odpowiedż dlaczego ci nie wyszło , czyli to sciema , to sekta ,wszystkiemu winne konserwanty , to przez Jarka K i Donalda T.,wszystko przez te samochody co rozdaja , kasę , wycieczki i tym podobne :)a no i brak tych badań :) co ich mam ze 40 w komputerze ;)

Gość gość
Ty naprawdę jesteś tak ograniczony i nic nie zrozumiałeś z tego co napisaliśmy powyżej czy tylko takiego udajesz?! Ponadto ciągle myślisz że rozmawiasz z jedną osobą? :) Nie ośmieszaj się, czytaj wolniej i staraj się zrozumieć co piszą inni to może twoje wypociny nie będą tak żałosne. 40 badań ... chyba nad chorobą twojego móżdżku :) fajnie że ty masz te badania to może podzielisz się nimi z monavi hehe bo oni nie mają wiedzy o żadnym z badań nad napojami.

Gość gość
Do gość11. Celowo skłamałeś na temat posiadanych badań nad napojami czy tak tylko z przyzwyczajenia?

Gość gość
Pisanie z tym pajacem to strata czasu drodzy. Próbuje rozdrażnić i ściągnąć do swojego żenującego poziomu wypowiedzi. "Raz piszesz, że sie nie zarabia a raz, że chodzi o kasę."- Tak, chodzi tylko o kasę a bardzo niewielu zarabia. Ogarnąłeś? My o konkretach dlaczego napój jest kiepski a wy dystrybutorzy jak zwykle wierzycie, że jedynym powodem rezygnacji z przkręcania ludzi jest niepowodzenie zarobkowe. Tak mogą pisać tylko ludzie wypłukani z przyzwoitości i uczciwości bo dla nich liczy się jedynie parcie na szczyt piramidy po głowach ludzi ponizej. Jeśli coś takiego uważa się za sukces, to jest się podłym chciwcem. Zapewne uśmiechniesz się po przeczytaniu tych słów, ale czego oczekiwać od tego pokroju osobników? :) Tak ogólnie to piszesz tylko o karzyściach materialnych jak chodzaca prezentacja MonaKit. I co? Flaszka napoju to nie rekfizyt do sprytnej maszynki do pieniędzy robionych na ludzkiej chciwości? ;) Może trudno wam przyjąć to do wiadomości, ale poza MonaKit też są sprytni ludzie. Róznica polega na wyznawanych wartościach. Ale ty tego nie pojmujesz bo dla ciebie czarne jest białe. Chłopczyku( bo taki poziom reprezentujesz). :)

Gość gość
"no i brak tych badań usmiech.gif co ich mam ze 40 w komputerze oczko.gif" A ja mam na komputerze 40 zdjęć, że jesteś gadającym kotem w butach piszących a tym forum. Dasz wiarę? ;)

Gość gość
20. Badania przeprowadzone przez niezależne laboratorium w Stanach Zjednoczonych na zlecenie działu badań i leczenia naturalnymi produktami z AIBMR wykonano w celu ustalenia, czy picie MonaVie Active wpływa na działanie antyoksydacyjne i na ich poziom w surowicy ludzkiej.

Gość gość
TBARS Miarą peroksydacji lipidów wykazuje większą aktywność antyoksydacyjną, gdy badani spożywali MonaVie niż podczas spożywania placebo.

Gość gość
Schauss AG, Wu X, Jensen GS. “Soki na bazie Acai (Euterpe oleracea) zwiększają zdolności antyoksydacyjne i hamowanie peroksydacji lipidów u zdrowych osób dorosłych.”

Gość gość
Proces liofilizacji kriogenicznej jagody ACAI jest opatentowany (nr 7.653.465 – http://www.aibmr.com) a prawo do produkcji mieszanki wg tego procesu ma wyłącznie MonaVie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować