Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 Zeby obalic mit to trzeba podać fakty a fakty są jakie sa ;) tylko kilka % ludzi ma jakąkolwiek szanse na dobre zarobki (dobre nie znaczy dla kazdego satysfakcjonujące) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 no to jakie sa fakty co ? podaj mi je. jakies rzetelne statystyki ,cokolwiek. Twoja subiektywna opinia jest to ze tylko 10 % ludzi zarabia duza kase. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 Czytałem i kolorowo nie jest.W kilku krajach firmy mlm maja konflikt z prawem(procesy)maja zabroniona działalnośc(np.mv w D.)I znowu statystyki pokazuja to co zawsze.kilka % ma szanse na jakiekolwiek zyski.Ni neguje,że tozły biznes.Nawet dobry ale głownie dla tych wyjadaczy co wiedza kiedy,gdzie i jak "wskoczyc" w ukladankę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 Na tym forum bylo juz kilkakrotnie wyliczane jak marzenia maja sie do realiów.Nie twierdze,że teoretycznie nie da się.Jedynie stawiam to w świetle realiów rynkowych,mentalnosci ludzi i oczekiwań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 ale przeciez kazdy ktory "wskoczy w ukladanke" zaczyna od zera wiec na poczatku nic nie zarabia. Oczywiscie sa firmy gdzie juz trudno zarobic np AVON albo ORIFLAME czy inne gdzie juz rynek polski jest przesycony dystrybutorami i produktami. Ale przeciez jest masa firm ktore dzialaja dopiero kilka lat lub nawet dopiero co powstaly i to takimi firmami warto sie zainteresowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 glownie tutaj chodzi o mentalnosc ludzi. Bo w praktyce ten biznes daje ogromne mozliwosci zarobkowe. Nastawienie ludzi jest najwazniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 czyli jednak prawda jest taka ,ze nie mozna wybudować w tym rodzaju biznesu (mlm)trwałej,rozpoznawlnej,zaufanej marki.Trzeba skakac z kwiatka na kwiatek.Wiec po co na szkoleniach firma X zapewnia o dochodzie pasywnym dzieki ich produktom/usługom?Czy nie lepiej powiedzieć,ze to biznes do momentu nasycenia czy to uczestnikami lub produktem?Ludzie czasami w szkole mieli "5" z matematyki i potrafią obliczyć rachunek prawdopodobieństwa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 mentalność uwazam,że podstawa zeby tylko nie zakrawało to manipulacje podobnej w sektach bo wtedy efekt bedzie jak w przypadku Pana Piotra B. którego osobiście mi szkoda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 to zalezy czy ktos bedzie szukal ludzi do biznesu tylko w Polsce czy za granicami Polski. Jesli ktos mysli dzialac tylko w PL to warto wybrac jedna z takich firm jak np Fm, Akuna, i pare innych w podobnej branzy. Jesli ktos jest zdeterminowany to moze wybrac jakakolwiek dobra firme MLM i dzialac i w PL i na calym swiecie. Wszystko jest mozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 i tak jak gosc wyzej pisal, prawda jest taka ze mozna osiagnac dochod pasywny w danej firmie ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby pozniej jak juz w jednej firmie osiagniemy sukces i stala pozycje, przesiasc sie do innej firmy i zaczac od nowa budowac biznes. To jest niekonczaca sie opowiesc. Firm MLM przybywa, coraz wiecej ludzi sie nia interesuje a i nic nie stoi na przeszkodzie zebym np Ja w przyszlosci nie otworzyl firmy MLM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 A mv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 malo znam MV ale nie wybralbym jej. chociaz sam nie wiem czemu ale wolalbym Akune lub Fm lub inne z branzy wellness i perfumeryjnej i/lub srodkow czystosci lub suplementow diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 Możesz pomóc sobie i wielu innym Rejestracja http://grupamtw.pl/rejestracja MLM który da ci stały dochód może nawet na długie lata i na takie projekty teraz stawiam. Ryzykujesz tylko to że zarobisz a towar to łatwo zbywalne artykuły jak środki czystości,art .kuchenne,kosmetyki które i tak musisz kupić a tagże kawa i soki zdrowotne które w innych podobnych fimach sa dużo droższe. Zarejestruj się za darmo aby kupować 30% taniej i zarabiać ,starter tylko 9,99zł ,kliknij: "Zostań członkiem klubu" i wpisz numer polecającego PL-91462 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 http://www.betterware.pl/wywiad.php?id=26 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 a to co to ? darowizny ? strona malo profesjonalna. bleee nie dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 Ta strona jest w budowie i rusza pełną parą od października i to na cały świat a u nas ludzie już podostawali pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 a gdzie dane firmy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 a w d***e :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 tylko sie nie zesraj idioto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 trzeba byc kompletnym imbecylem zeby wierzyc w zarobek w firmie sprzedajacej soki za 120 zł xD ludzie kto to od was kupi, przeciez to tylko ci debile dystrybutorzy kupuja te soki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiszpano Napisano Wrzesień 21, 2013 21 wiek a człowiek dla pieniędzy w bajki wierzy a raczej na tym forum siedzą i bajeczki wypisują ze soczek wyciskany z owoców leczy a sok w owocach to nie . A propos , wiecie ile grzybów jest .... po prostu wysyp , wczoraj z kosmitą bylem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 Juz prawie 90 milionow ludzi na swiecie wierzy w MLM wiec imbeclem jestes raczej ty polaczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 skoro wierzą w mlm to pewnie to jakaś nowa religia albo sekta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 szkoda mi cie gosciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 MonaVie zawiera środki konserwujące sorbinian potasu i benzoesan sodu. Ten drugi w połączeniu z witaminą C tworzy benzen – substancję toksyczną o silnych właściwościach nowotworowych. A soki te przecież też zawierają witaminę C, więc jest to zabójcza mieszanka zwłaszcza za taką wysoką cenę. Wystarczy w google wpisać "witamina c benzoesan sodu" i przeczytać o tym. Z kolei skład soków jest podany na ich stronie w zakładce z pytaniami FAQ Więc to nie są bajki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 przydaloby sie zrodlo tych waszych wypocin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 Pytanie brzmiało "MonaVie - kto został oszukany?" | A ja sie zapytam w jaki sposob oszukany ? MLM to prosty system a plan marketingowy MV takze nie nalezy do skomplikowanych wiec ja sie pytam kto i jak zostal oszukany ? ktos wam ukradl pieniadze ? czy jak ? bo nie rozumiem. MV ma swoja strone a w calym internecie mozna poczytac o ich produktach i skladzie wiec o co chodzi ludzie. | albo inaczej zapytam. Kto ogolnie zostal oszukany w MLM i w jaki sposob ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 Chyba napisałem wyraźnie gdzie to sprawdzić, jakie są źródła. Wystarczy w google wpisać "witamina c benzoesan sodu" i przeczytać o tym w pierwszej lepszej pozycji która się wyświetli. Z kolei skład soków jest podany na ich stronie w zakładce z pytaniami FAQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOŚĆ7777 Napisano Wrzesień 21, 2013 Jak to nie został oszukany? Przecież już dawno było to powiedziane jak zmanipulowani są sprzedawcy MV i jak przekazują te informacje klientom. Sok nie posiada wcale dużej ilości antyoksydantów - posiada je jagoada acai, jednak w badaniach zostało wykazane, że proces liofilizacji to ściema, która działą tylko przed zmieszaniem "mieszanki monavie" z sokiem w butelce. Po tym procesie susz jagody znowu zaczyna wytracac swoje właściwości przez co ma mniej antyoksydantów niz zwykła suszona śliwka. Wmawiane jest ludziom, że ludzie zostali wyleczeni z niesamowitych chorób, leczy właściwie wszytsko, od zwichniętego kolana po bolacy ząb (tak, takie właśnie opowieści snuje większość sprzedawców). Do tego plan marketingowy, który z założenia stawia na wkręcanie ludzi do biznesu, a nie ssprzedaż detaliczną z czego bardzi łatwo wywnioskować, że ludzie na którzy nie są na górze będą poszkodowani i będą utrzymywać innych. Monavie było dobre do zarobku (jeśli ktoś ma charakter oszusta lub nie rozumie co robi) jednak zarabia się na tym tylko w momencie bumu. Potem następuje g***towny spadek, co widac juz teraz. Spadek ten jest spowodowany tym, że brakuje juz potencjału ludzi od, których można wyciągnąć łatwo kasę, piramidka sie zaczyna wykruszac od dołu po czym trzeba, albo zmienic MLM, albo zacząć działać w innym regionie - w przypadku monavie są to inne państwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinimod solak Napisano Wrzesień 21, 2013 Jestem z Wrocławia dużo słyszałem różnych opini o MV, działam w innym mlm mam grupę 70 osób czy może ktoś mi powiedzieć jak byśmy przystąpili większą grupą ile możemy zarobić?.Słyszałem różne opinie na temat liderów z Wrocławia że tylko liczy się dla nich kasa i nie dbają o swoje grupy proszę o jakiś kontakt pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach