Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Ty od inwestowania trochę pieniędzy .Zawsze przy podejmowaniu decyzji finansowych radzisz się szmatławego forum , na którym może napisać każdy co chce bez żadnej odpowiedzialności pod nazwą gość ? Życzę powodzenia w życiu .Myślalłem ze jak się podejmuje takie decyzje to szuka się oficjalnych , rzetelnych badań i informacji . Życzę powodzenia w dalszym podniecaniu się wpisami frustratów , którym jedyne co wyszło to włosy i pieniądze do komorników lub osób które są w monavie i wychwalają pod niebiosa. Skup się trochę i zastanów gdzie Ty szukasz odpowiedzi ?

Gość gość
proponuję wszystkim trochę wyluzować bo sie pozabijamy:) Czy to MV czy inny produkt kazdy znajdzie swoich klientów bo nie ma produktów idealnych tak jak ludzi:)Temat tego forum dotyczy opinii o MV i skupmy sie na tym.kto uzywa?jakie ma efekty,opinie?czy cena odzwierciedla jakość itd.itd.A nie o mlm,biznesie itp.

Gość gość
Drogi gościu powyżej, temat tego wątku dotyczy OSZUSTWA, a dokładnie brzmiał tak: "Monavie - kto został oszukany?". My żyjemy w Polsce, w której to komuna ma się cały czas dobrze i jak się zagada czy zapłaci, wszystko jest do załatwienia. Tak właśnie firma MV załatwiła sobie zmianę tytułu wątku na OPINIE bo przecież brzmi to o wiele lepiej DLA FIRMY, prawda? Zdanie użytkownika się w ogóle nie liczy!!!

Gość gość
Oj tam oj tam.Jak czujesz sie oszukany to moze byc tylko subiektywne twoje odczucie.Gadki szmatki i takie tam wywody o mlm,firmie i tp.sa bez sensu.Skupmy sie na produkcie :)

Gość gość
Zeby oskarżać o oszustwo trzeba mieć wyrok inaczej to tylko pomówienia.Każdy może pisać co chce na szkodę każdego.Może ja napiszę,że Ty jesteś np.homoseksualistą bo ja tak uważam i co w tedy?Opiniować produkt to co innego niż firme,plan, mlm itp.

Gość gość
Niektórzy hejterzy mają się dobrze. firma Monavie oszukała ? Ale jak co bo nie kumam . Dowody proszę . Początkowe wyniki badań krwi , poziomu glukozaminy itp , i drugie badania po np Trzech miesiącach . Waga ciała , stosunek tłuszczu Do mięśni i po trzech miesiącach ponownie po używaniu produktów

Gość gość
A może ci jeszcze zdjęcie mojego stolca przed i po piciu tego jagodowego ścierwa pokazać? No to nie pokaże bo ani buteleczki tego g***a za 400zł nie kupię, nie upadłem na łeb jak ty i pewnie twoja rodzina którą w to wciągnąłeś.. bo pewnie już nawet do stryjecznej wujenki od strony matki dzwoniłeś i darłeś sie jaki to Monavie jest wspaniały..

Gość jesteś zwycięzcą
😠

Gość gość
ale dno na tym forum:( Ludzie,trochę kultury.Zwolennicy i przeciwnicy tego produktu powinni sie szanować bo chamstwo ma krótkie nogi!!!!

Gość Antonio91
Krótkie nogi to ma kłamstwo, a nie chamstwo. :classic_cool:

Gość gość
Cale szczęście ze tych soczków nie pijesz ty od stolca .Szybciej zdechniesz i bedzie spokój

Gość gość
Tu nie ma przeciwników i zwolenników , tylko są osoby z monavie albo osoby z konkurencji . Czego sie spodziewacie? Naukowej odpowiedzi czy to dobre czy nie ? Świetne miejsce szukania informacji

Gość gość
(brak polskich znakow)smiac mi sie chce z wielu tu madrosci jestem prostym czlowiekiem, bawie sie w to i owo, zarabiam na tym i owym, ale wiedza niektorych tutaj jest tak mizerna ze nawet takiemu czlowiekowi prostemu jak mi sie w glowie kreci, chcecie faktow to zapraszam tu www.worldmonavie.com czy zarabiam-tak, czy zarabiam tysiace-nie, czy da sie zarobic?-tak jest osiem sposobow zarabiania, jestem typem imprezowicza a nie typem ganiajacego po ludziach i zarabiam, jak? bardzo prosto wybralem jedna z metod , nei sprobujesz to nie dowiesz sie, pozdrawiam.

Gość gość
8 sposobów zarabiania :))) a wszystkie sprowadzają się do jednego - sprzedawanie kompotu w cenie szampana :) Ile jeszcze tą ciemnotę będziecie wciskać ? Śmieszne to hahahahaha

Gość gość
poznałam mona vie kiedy 2 osoby w mojej rodzinie zachorowały na raka.Rokowania były nie ciekawe rak z przerzutami i silnie zaawansowany. Chemia, operacje i ktoś już nawet nie pamietam kto odkrył mona vie. Ja nie wierzyłam że to coś pomoże, że istnieje "cudowny lek". I siostra i ciocia (ona pierwsza zachorowała i dostała przerzutów) stały nad grobem jedną nogą bo tak rak sie rozprzestrzenił. Nie wiem czy Mona vie ma taką siłe czy Bóg tak chciał ale oby dwie są zdrowe.Lekarze przecierali oczy bo nei wierzyli że jeszcze zobaczą je żywe. Myśle że coś w tym jest. Ja dziś dopiero 1 butelke otworzyłam ale to tak późno ze względów finansowych. Więc ja nie usłyszałam o efektach pocztą pantoflową, ani nie należę do Mona Vie, wszystko widziałam na własne oczy. Szłyszałam jeszcze kilka historii z najbliższego otoczenia nie sądzę aby były to bujdy bo nikt nie miał by powodów by opowiadać takei rzeczy. Ja myśle że Ci co to krytykują to jak to bywa w dzisiejszym świecie... jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Koncerny farmaceutyczne boją sie konkurencji. Tylko szkoda że oni faszerują nas chemią a mona vie - patrz skład - naturą co leczy. Pozrawiam

Gość gość
a jaki jest skład monavie? bo raczej go nie znasz :)

Gość gość
Ale za to Ty go znasz,tylko nie wiem skad ? Od swoich madrych kolegow ktorzy wiedza to samo co Ty czyli Nic!!!

Gość gość
Napiszcie na jakiej podstawie oceniacie produkt??? To ze wan ktos powie ze kosztuje 100 zl? .koniecznie chcecie zobaczyc w nim wszystko co najgorsze a tak nie jest...dlaczego niektore preparaty z Acai kosztuja 15 zl a inne 100 to pytanie do ludzi powaznych .ja na własną rękę sprawdziłam sama jagode acai .mam takie możliwości ,- otrzymałam niezależne badania z Kanady i Portugalii ..wiec ludzie nie traktujcie tego forum jak cytuje"czy jak będę uprawiała seks będąc dziewica czy bede w ciąży" .

Gość gosciuniu
Interesuje mnie dlaczego nie ma dawek dla dzieci- pytając o to przedstawicieli usłyszałem że dzieciom daje się pół dawki, ciekawostka. Czy sok ten ma jakiś polski certyfikat zdrowej żywności? Jak jagody acai bez środków konserwujących nie tracą swoich wspaniałych właściwości będąc w wodzie?? przecież w naturze tracą je już po 20 godzinach - te zbawienne dla człowieka. Chyba się czepiam ale może ktoś mi odpowie, bo nie uzyskałem tej odpowiedzi.

Gość gość
No ale ja się pytałem o skład, ktory tak bardzo zachwalasz. Czyli go znasz? Więc czekam na odpowiedź, jaki jest skład soku, który tak zachwalasz?

Gość gość
Dla dzieci polecam Sanbucol z konserwantem z apteki .gwarancja Instytutu Matki i Dziecka.

Gość gość
tak , sanostol też jest dobry , samo zdrowie i konserwanty .

Gość gość
Skład Monavie macie w Internecie.po co się wysilac jeżeli znacie go lepiej niż sam założyciel Monavie.

Gość gość
Podeślij prosze link, nie wiedziałem nigdzie skłądu monavie. Tylko podstawowe dane, jednak bez wartości odżywczych ilości, strzężenia itp. Dane typu jest tam 18 owoców plus kwasy omega 3,6 są raczej mało dokładne, bo kwasy omega są w bardzo wielu rzeczach, chodzi raczej o stężenie.

Gość Monavie
Śmiać mi się chce z tych wszystkich postów w których "WY ETATOWCY" wiecie wszystko najlepiej i jesteście najmądrzejsi.Moi znajomi, przyjaciele tak samo podchodzili do sprawy MLM, mieli tak zamknięte umysły przez tradycje i wartości wpajane im przez lata że pomimo umiejętności logicznego myślenia i tak mówili to jest oszustwo! Czym Ty się zajmujesz!? Ja mówiłem ok, czy z Tobą czy sam ja i tak osiągnę swój cel.Teraz po roku w MonaVie te same osoby błagają mnie abym znalazł dla nich czas i jeszcze raz wytłumaczył im skąd ja mam tyle pieniędzy.To jest żałosne!Wy wszyscy ślepi jesteście żałośni.Ten świat tak już jest skonstruowany że zawsze będzie więcej "roboli" którzy uwielbiają narzekać nie zmieniając nic w swoim życiu niż przedsiębiorców i ludzi biznesu którzy nie boją się zmian i idą do celu po mimo upadków.Miejcie pretensje dalej do bogatych że was okradają brodząc wciąż w za przeproszeniem g****e po uszy zamiast wziąć swój los w swoje ręce.KOCHAM MONAVIE, KOCHAM ICH PRODUKTY, KOCHAM ICH HYBRYDOWY BIZNESPLAN <3

Gość Monavie
kocham też jak ktoś mi ładuje w dupsko butelke monavie, aż mi oczy łzawią ze szczęścia :)

Gość gość
Do człowieczka wyżej. Czy widzisz ile w Tobie nienawiści? Czy tak się zachowuje osoba, która chce nieść dobro i pomagać ludziom? Czy tak się zachowuje osoba, która dużo zarabia i ma szczęśliwe życie? Nie, tak się zachowuje zdesperowany fanatyk, któremu zabierają kolejne ofiary i obalają jego religię. Sam jesteś idealnym odbiciem monavisty.

Gość gość
08.10.13 gość Popieram :)

Gość gość
Troche jestem zszokowana wypowiedzią Pana powyżej. Bardzo nieładnie . Ja pracuje w Monavie ale szczerze powiedziawszy nie spotkałam sie z tak chamskim komentarzem ludzi .wiec albo jestes z konkurencji albo pomyliłes firmy GOŚCIU!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować