Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Dla tych facetów, ktorzy nie wierzą w moje piękno :P

Polecane posty

Gość zam taka strone
brzydka jestes :O

Gość Drogi kłębku myśli
"CZeść Kasiu, idę do ciebie, przygotuj te nowe barbie, ale będę za

Gość Drogi kłębku myśli
"CZeść Kasiu, idę do ciebie, przygotuj te nowe barbie, ale będę za trzy godziny, bo idę na szpileczkach" :O

Gość bekaaa
hahahahah :D:D

powiedziałam, że ubieram tylko okazyjnie. Nie bawię się barbie :/ to się skończylo gdy miałam 8 lat ... Poza tym umiem chodzić. To, że mloda nosi szpilki to nie znaczy , że trzeba się z nij śmiać. Bo ja nie należę do tych nastolatek co się kucykami bawią. Zresztą patząc na 20 lat w stecz to młodzież jest bardziej dojrzała ..

drogi kłędbu nerwów .. Ty w wieku 15 lat bawilaś się barbie ? :D To powodzenia :p

Gość aretyngon
a fryzurkę już kształtujesz na wzgórku ?

Gość LifeGood
Hahaha dobre z tą fryzurką :D:D może da na profilu , ktory tak chętnie pokazała :D:D:D

Gość LifeGood
A odpowiesz nam na pytanie czy masz fryzurke? czy masz tam cos? hehehehe

gówno was to obchodzi. Chcecie sobie nagie nastolaki pooglądać to na stronkę jakąś a nie na forum :/

Gość LifeGood
Ty weszłaś na forum dla dorosłych, więc to ty znajdz sobie strony dla nastolatek... a nie tu chcesz szukać akceptacji i pocieszenia... chcesz spotykac dorosłych to idz do galerii... nastolatki są straszne.

jest tu też kilka nastolatek. Nie ważne. koniec tematu .. :/ to był jest jedna wielka pomylka. A na forum trafiłam przypadkiem

Gość jfkiyttidi
taa forum dla dorosłych kobiet a tyle tu nieudacznikow prawiczkow zboczeńców najpierw ich wygońcie ja na kafe siedze od 13 roku życia a teraz mam 19 laty i co dopiero od roku jestem tu legalnie? :D a może dopiero za rok będe,bo przestane być wtedy nastolatką? :P

Gość LifeGood
I też wchodziłaś na fora by się dowartościować ? No litości...

Gość jfkiyttidi
nie a czemu??

Gość LifeGood
no bo jak bys zauważyła to tak nastolatka weszła tu w celu nie wiadomo jakim... wiec sadzimy , ze chce by ja inni podziwiali bo sama siebie nie znosi... niedojrzala laska...

Gość jfkiyttidi
ja nigdy nie mialam odwagi dac zdjęcia zeby nie posypaly sie wredne komentarze..poza tym wole anonimowosc,pisze tu rozne rzeczy ktore wole by pozostaly tajemnicą dlatego tez od kilku miesiecy wpisuje sie tylko na pomaranczowo,nie chce kafe sławy

Gość LifeGood
no wiec teraz widzisz , ze to co cie od niej odróżnia to pewnego rodzaju inteligencja, ktora nakazuje ci szanowac prywatnosc. A ona sie obnosi ze swoimi sprawami osobistymi i mysli , ze ludzi to interesuje, że chcą się z nią dzielić czym? wspólczuciem... jasne! jak widza fotki to mysla w jakim miescie i osiedlu moga ja spotkac.

Gość jewhenija
Nastolata nie słuchaj tych żałosnych zazdrosnych starych bab, próbują leczyć swoje kompleksy Twoim kosztem. Wyglądasz bardzo ładnie i to dobrze, że tak się czujesz. Ale uciekaj stąd, bo kafeteryjne pasztety są gotowe zniszczyć Twoją samoocenę 🌼

Gość LifeGood
Może Nastolatka da skype to w kam sprawdzimy czy rzeczywiście ma jakieś wady...

Gość blondyneczkamałaa
laska zazdroscze ci tej wysokiej samooceny. wyglądasz jak zwykłe gimgówno a uważasz się za piękność - to dość niezwykłe zjawisko :classic_cool: nie tłumacz swojej głupoty wiekiem - ja w wieku 15 lat również popełniałam różne błędy i do najmądrzejszych nie należałam ale do głowy by mi nie przyszło wystawiać swoje zdjęcie na forum, przy tym podając różne informacje o sobie :o o oczekiwaniu na pochwały nawet nie wspomnę..... jesteś zwykłą przeciętniarą ale widzę że masz jakiś potencjał i za kilka lat można będzie na ciebie powiedzieć - NAWET ŁADNA.

Gość blondyneczkamałaa
a tak poza tym to: Koko Koko Euro Spoko;)

Gość 435t6ryghvb
pogdakalas i jajko znioslas?

Gość blondyneczkamałaa
zniosłam :) a tak w ogóle to mam 165 cm wzrostu, ważę 110 kg i śmierdze zdechłym halibutem:classic_cool:

Gość ergnoIWRHNGOIF
Zgadzam się z blondyneczką coś tam coś tam. Z wyjątkiem tego, że to nie jest 'dość niezwykłe zjawiskp" ale jest " bardzo zwykłe zjawisko" u nastolatek.

Gość Rensolma
nastolatka jest szczerą ,świerzą nie skazoną podłością tego świata dziewczynką i odbiera wszystko w sposób bardzo naturalny przez to jest taka fajna

a ja was nie rozumiem :o pogubiłam się juz w tym wszystkim .. Nie ważne. Odpowie mi ktoś na jedno pytanie ? Kilka osób napisało, że foto jest projektem, o co chodzi ??

zasadniczo.o.to.chodzi zes weszla.na.forum dla.doroslych wiec.niedziw.sie.takiego traktowania nie szukaj tu.dowartosciowania bo zostaniesz.emocjonalnie zgwalcona.i.jeszcze jakis.uraz.ci.zostanie