Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazelinauuuuuuuuu

czy mówicie "SMacznego " gdy ktoś przy was je ???

Polecane posty

Gość wazelina wszystko OK?
... ktory to poziom znakomicie odzwierciedla Twoja poprawna pisownia ("szczelic" kilka postow wyzej) :D :D :D

Gość choy to wszystko warte
Ja tez nienawidze tego calego "smacznego" i "na zdrowie", no kurva :o Jakby mialo byc niesmaczne bez tego idiotycznego zwrotu. Tak samo wkurvia mnie "pozdrawiam", tak jakby mi ktos mowil "wypierdalaj". 🖐️

Gość a kto to jest?
Nie gadaj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona zdobytym tam doświadczeniem. W myśl tej zasady proponuję opuścić topik tej niedojrzałej do tego, by zrozumieć co to 'obyczaj' idiotki.

Gość prinnaaaa.
Fakt, po cholerę mówi się "smacznego", dla mnie to jest zbędne i jeszcze wszyscy odpowiadają na to wzajemnie lub dziękuję. No za co dziękują? ;o że ktoś se tam powiedział smacznego? W ogóle po chuuuj to. Nikogo to chyba nie uszczęśliwia. Ja jedynie mówię smacznego jak ktoś obgryza paznokcie ;D

Gość a kto to jest?
no właśnie, teraz zamiast 'smacznego' i dzień dobry mówi się 'po chuuuj to', ' w kurvę' i 'idź pan w chouy'. Epoka mózgów, nie ma co.

Gość ilinnoisssssssssssa
o, piękne podsumowanie.

Gość wazelinauuuuuuuuu
szczelić napisałam celowo , tak samo jak czasem mówię paczeć, czepać itp ale nie ogarnęłaś tematu widzę :D

Gość wazelinauuuuuuuuu
epoka mózgów, a jakże zamiast chodzic i powtarzać, najpierw trzeba pomysleć czy to co się mówi ma jakikolwiek sens, mózgi :D :classic_cool: czuję wyższość nad wami mieszkańcy ciemnogrodu :D

Gość wazelinauuuuuuuuu
:D szkoda, że przez 3 strony nie doczekałam się żadnego logicznego argumentu :D no cóż widocznie ich nie macie :D zamiast czepiać się słowa "szczelić " trzeba było odnieść się do całej mojej wypowiedzi :D nie da się bo mam rację ? jakież to przykre ah :classic_cool: czujcie się pokonane w tej nierównej walce (równowaga oczywiście zachwiana na moją korzyść ) , kulturalne bezmózgie damy 🖐️