Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcela 28l

zostałam upokorzona i oszukana przez męża,co za wstyd.

Polecane posty

Gość daj Paulina
ale daj znać jak tam sytuacja się potoczyła 🖐️

Gość game off
a ile córka ma bo tylko do 6 miesiecy można zmienić....a na jakie? jakie tylko się Tobie podoba, jest tyle ładnych imion-to akurat mały problem

Gość Marcela 28l
dam na pewno bedzie za 10 - 15 min wiec ide szykowac teren wojny nawet nie wie ze to bedzie jego najgorszy dzien :o bede potem albo jutro wam napisze jak sie potoczyla nasza rozmowa :O chociaz moja bo ja nawet sluchac go nie bede

Gość Marcela 28l
7.05 skonczyla 4 miesiace.

Wspolczoje. Mój też miał kiedyś taki pomysł, na szczęście znam imię każdej byłej, więc może się wypchac. Porozmawiaj z nim, wytlumacz. Zapytaj jakby on się czuł w takiej sytuacji? Ale rozmawiaj spokojnie. I ułoż sobie wszystko w głowie żeby do niego dotarlo. I zmien imię, bo serio będzie ci przypominać o niej. A to też twoja córka, a nie wspomnienie jakis porażek męża.

Gość fghyhju
nigdy nie wyszłabym za człowieka, który ukrywa swoją przeszłośc....

Gość Marcela 28l
no wlasnie,mogl sobie kupic chomika i go tak nazwac a nie NASZE dziecko jakim prawem on to zrobil :o

Gość game off
no to co się przejmujesz. 6 miesiecy nie minęło, więc bez problemu zmienisz. a inni się przyzwyczają przecież tylko 4 miechy się tak nazywa a nie 20 lat;)

Gość miszmaszmaszmisz
no sytuacja co najmniej dziwna, na mnie tak dziala imie agnieszka , wiec chyba cie rozumiem, nie czaje tylko po co robil z tego taka tajemnice, tym bardziej ze kiedys to musialo wyjsc na jaw...

Gość Marcela 28l
ale ja jego przelosc znam a po co mialam drazyc temat skoro widzialam jak reagowal i nie byla to zlosc czy agresja tylko widac bylo jakis ból,zawiedzenie zreszta jego mama na poczatku b.oschlo mnie traktowala bo takze miala uraz ze znowu ktos skrzywdzi tak jej syna,wiem ze to bylo b.ohydne co zrobila ze bardzo jego zaufanie naruszyla,moj maz jak mowie nigdy mi nie podpadl nigdy powaznej klotni nie mielismy nie mam problemow z tesciami wszystko ok jest,bylo do dzis.Zreszta tesciowej tekst ze dobrze jej tak swiadczy o tym ze niezle sa skore im zalazla skoro zycza jej w jakis sposob porazki a tu widziala ze ma dziecko,mnie ze potrafil wyjsc z tej sytuacji,ale mowie nie spodziewalam sie ze moje dziecko nosi jej imie,najciemniej pod latarnia jak to mowia

Gość Marcela 28l
ide odezwe sie pozniej lub jutro.

Co on w ogole myślał proponując to imię? Zachcialo mu się wspomnień? Na cale życie? A serio nikt nie wspomniał jak miała na imię dziewczyna z którą był tak długo? :O

w sumie też bym sie wku rwiła.Musial ja bardzo kochac i na pewno musiala być dla niego kims wyjatkowym.Tak jak teraz jest wyjatkowa córeczka.Tylko bez kitu ja bym w takiej ssytuacji pizgla go i to zdrowo.ale faktycznie,Imie zawsze można zmienic;-)

Gość mela,,
Patrycja to jedno z najładniejszych imion :classic_cool:

Gość Marcela 28l
jestem:o przyszedł i nie mogłam sie opanować chciałam spokojnie ale nie dalo sie :o zapytalam a raczej wykrzyczalam jak dlugo jeszcze chcial mnie oszukiwac i jak mogl nazwac moje dziecko jej imieniem,byl zdziwiony bardzo a zarazem opanowany i stwierdzil to co dla niego wygodne ze imie mu sie podobalo zawsze a nie mowil bo niby tak samo bym zareagowala na pewno i stwiedzil ze wyjde na histeryczke kiedy bede chciala zmienic jej imie,ze wyjde na zakompleksiona :o rozumiecie? odwrocil kota ogonem i to ze mnie robi wariatke :o mowilam mu ze sam byl oszukiwany a teraz mito zrobil a on ze mam nie porownywac tej sytuacji do tamtej to ja zeby w koncu mi powiedzial co ona mu zrobila a on ze ja nic nie zrozumialam przez te lata i ze on nie zamierza mi sie tlumaczyc i jak chce to sobie mam imie zmieniac ale jego w to nie mieszac !!!!!!! dobre sobie kiedy tylko i wylacznie on jest sprawca tego zamieszania,poszedl sie kapac i spac ja nie mam ochort kolo niego zasypiac zrobil ze mnie idiotke

Gość ciocia pralinka
Rozumiem Twoje zdenerwowanie. Sama bym mu chyba głowę ukręciła. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że on jest nieświadomy nietaktu, jaki popełnił. Odkręć imię, zrób to dla siebie.

Gość mela,,
jesteś histeryczką i to ty tworzysz problem imię jak imię, tysiące lasek takie ma chora jesteś na łeb, idź sie leczyc!

Gość rgvrnekajnojhg
rozumiem Cie zeczywiscie upokorzenie zmienilabym imie

Gość Marcela 28l
ja jestem chora? :o jeszcze tylko tego mi brakowało żeby ona sie może dowiedziala jak ma na imie nasza córka,co ty bys sobie pomyslala gdybys dowiedziala sie ze twoj byly ktory bardzi cie kochal ma corke o twoim imieniu,bardzo dziwne raczej :o jest tyle imion i mogl sobie zaoszczedzic takiego chamstwa,wkurza mnie zrobil ze mnie winna kiedy to ewidentnie jego chory pomysł wywołał ta sytuacje

Gość Bądź twarda...
i nie daj sobą pomiatać. Upokorzył cię na oczach całej rodziny! Zacytuję Kazika: Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów? Nie ma litości dla skurwysynów! Walcz o swoje bo to ty powinnaś być w waszym związku ważniejsza od jego ex. Jeśli mu się tak bardzo podoba Patrycja to niech wypierdziela do niej w podskokach. A ty zrób wszystko by zmienić dziecku imię zanim znienawidzisz je przez nie któregoś dnia. Trzymam kciuki, nie daj się omamić tylko jego fałszywym zapewnieniom.

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idz zmien kolejnosc imion, Sara to ładniejsze imie niz patrycja

Gość - co racja to racja
Nie wiem czy da się to odkręcić ale chyba tak - zmień koniecznie imię córki, najlepiej nadaj jej swoje, to będzie taki mały rewanż :)

Gość aldekoja
Ja pierd**e Marcela 28l az oczy bola jak sie to czyta. Caly ten tekst to jest jedno, moze dwa zdania. Czy to naprawde tak trudno dawac kropki? Dorosla kobieta, a pisal poprawnie nadal nie potrafi... ;/

Gość magda.zet
a to drań

Gość 423eedd77
ale dupek az sie zagotowalam,zmie imie dziecku i dorze tu ktos radzi daj jej swoje imie,tak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fotel
jak wam się urodzi synek daj mu imię swojego byłego.

ja się po wielu latach spotkałam z moją pierwszą miłością .. oczywiście moja miłość dawno wyparowała i to ja wtedy zakończyłam związek ale do rzeczy: okazało się, że on bardzo przeżył moje odejście i związał się z jego byłą laską (ona go kochała, on tak sobie) no i .. jego córka nosi moje imię !!! Mi się zrobiło dziwnie :O Jego żona potem dowiedziała się z NK jak mam na imię ... i jej też zrobiło się dziwnie !! była mega zazdrosna o mnie MEGA

ale uważam że autorka poniekąd sama jest sobie winna- ja tam mojego męża odpowiednio pomolestowałam w temacie byłej laski- wyciągnęłam z niego wszystkie informacje- łącznie z nazwiskiem Też go zostawila, potem chciała wrócić Ale nie miałam jakiś skrupułów, żeby być delikatną w tym temacie. Przynajmniej się nie zdziwię jak mój mąż wyskoczy z imieniem dla dziecka AŚKA hahhaa ale i tak nie wyskoczy, bo już dawno ją olał :D

Gość hej hej to nie jułesej
Marcela 28l opowiadaj dalej !!

Gość orimana
nie poddawaj się walcz to ty masz rację