Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcela 28l

zostałam upokorzona i oszukana przez męża,co za wstyd.

Polecane posty

Gość Marcela 28l

nie moge sie pozbierać i nie wierze w to co mi zrobił :o w skrócie od początku: mój mąż przede mna miał swoja miłość z która był 6 lat byli narzeczeństwem ale z jej winy sie to rozeszło nie chciał powiedziec co zrobila wiem ze to nie byla zdrada i nic wiecej bo ponoc tak go zranila ze nie chcial nic mowic i mowil ze zamyka ten etap zycia i ja w to nie wnikalam bo widzialam jak go boli ze go oszukala ale nie wiedzialam czemu ale niewazne po 2latach wzieli slub to wspanialy czlowiek po roku zaszlam w ciaze i o to od 4 miesiecy jestesmy rodzicami wspanialej coreczki ktorej imie wybral mąż a no wlasnie teraz mam ochote za to strzelic sobie w glowe ze mu pozwolilam!!! :o wiec ma na imie Patrycja maz tak bardzo sie upieral od poczatku ze mu sie podoba bleble mi w sumie tez bez szału ale skoro mu zalezalo i prosze wczoraj sobie spacerujemy nagle on zamienil sie w splup soli,podchodzi do nas panienka wita sie z nim zaglada do wozka i mi przestawia Patrycja nie wiedzialam o co chodzi tlumaczyl ze to znajoma z czasow lo,ona nic nie wspominala o ich relacji rozmowa byla b.powierzchowna a dzis tesciowa do mnie z tekstem oo slyszalam ze spotkaliscie Patrycje a ja z eno tak a co a ona noo widzisz jaki ten swiat maly,myslal ze jej nigdy juz nie spotka a tu o ,dobrze jej tak a ja ze co? a ona no ze zobaczyla co stracila ja zdebialam a ona NO PRZECIEZ TO TA JEGO BYLA O KTOREJ ZABRNIAL MOWIC! ja pierdzile :o tak zabranial ze az moja corka nosi jej imie co za wstyd,ale mu dam niech worci tylko z pracy :o mam ochote isc do urzedu i zmienic imie jej

Gość szz
Ja bym na twoim miejscu zmieniła, bo będzie ci przypominać.

Gość Marcela 28l
czuje sie jak idiotka dlaczego nigdy nikt mi nie powiedzial jak ona ma na imie dlaczego przez tyle lat tego nie wiedzialam,uwazalam ze to zbedne ze nie chce go ranic i pytac o nia w ogole a tu prosze ,i co moze patrzac na nasza corke widzi ja czy co o co mu chodzilo :o:o:o co za palant

Gość maja88.89
chyba się czepiasz :D teraz na hasło patrycja będzie miał przed oczami wasza córkę a nie tamta panne wiec jest i pozytywna strona tego faktu :D

Gość Marcela 28l
oszukali mnie tesciowie :o mam do nich zal przeciez wiedzieli cala jego rodzina widziala dlaczego nikt nie powiedzial nic :o zatkalo mnie nawet nic nie powiedzialam tesciowej a teraz mam ochote jechac i wszystkim wykrzyczec jaka ze mnie idiotke zrobili,jak on mogl w ogole

Gość straciłem bezpowrotnie 3 min
słabe, 2/10 :classic_cool:

Gość Marcela 28l
nie mow ze bys chciala zeby twoja corka nosila imie bylej meza ktora byla dla niego nr 1 tylko ze z jej winy sie rozstali,moze inaczej bym to zniosla gdybym wiedziala ze on juz jej nie chcial chociaz nie,nie rozumiem jest tyle imion dlaczego akurat musial ja tak nazwac nie wierze ze wypowiadajac to imie nie mysli o niej :o niech on mi tylko wroci i dam mu do wiwatu juz ,zebym przypadkiem i jeszcze ja nie zmienila ale nazwiska bo mam ochote mu patelnia przypierdzielic za to

Gość a kto to jest?
o w mordę :o:o ja ci powiem, że mój facet też chciał, żebyśmy nazwali córkę imieniem jego byłej, na którą chorował całą młodość. Nie zgodziłam się. Na Twoim miejscu zmieniłabym jej imię, poważnie :o:o ale cham, no :o

Gość Marcela 28l
a ty myslisz ze ja nie mam co robic tylko jakies prowokacje wymyslac? i to jeszcze takie,oczywiscie ze jest to slabe bo jak mozna cos takiego zrobic,rozumiem ze tu tylko mozna pisac o zlamanych sercach i zatkanym klozecie zeby byc autentycznym?

Gość Marcela 28l
no widze ze nie ja jedna takiego intelgientnego męża mam :o naprawde nie rozumiem nawet nie chce slyszec co ma mi do powiedzenia po prostu jej to imie zmienie nie zniose tego jest to dla mnie upokarzajace

Gość zupełnie nic dobrego
skoro facet nie był w stanie powiedziec Ci o tamtej kobiecie, nawet co takiego zrobiła (czy aby na pewno ona jemu???) i jak ma na imię...współczuję, że masz takiego męża, no ale takiego go sobie wzięłać...teraz będziesz się zasadzać az wróci z pracy:) no super ekstra masz :) pogdersza, pogderasz, mąż przeczeka i dalej nbic o sobie nie będzie już mówił :) ja pierdziu !!!!!

Gość dziś na pomarańczowo
ja to bym w ogóle takiego zranionego przez eks misia nie chciała. a idź i cierp sobie sam albo z inną, ja Cię leczyć z wieeeelkiej miłości nie będę. też zasługuję na bycie czyjąś wielką miłością, czemu mam brać ochłapy po innej?

Gość a kto to jest?
Dobrze mówią, za coś takiego też bym się zastanawiała czy męża nie zmienić :o Przecież tak koncertowo zrobił Cię w balona, że szok! To ohydne, nie dość, że Cię okłamał, oszukał, to jeszcze perfidnie podjął decyzję od której pewnie wiedział, że pękłoby Ci serce, gdybyś się dowiedziała :o Ale zasraniec.

Gość Marcela 28l
jej wina bo on przez to bardzo przechodził wiem ze ona próbowala wrocic ale je nie chciał i już,poza tym cyrkiem jest wszystko ok ale nie spodziewalam sie przez mysl mi nie przyszlo ze cos takiego zrobi,to tak jakbym nazwala naszego syna imieniem mojego bylego chocby nie wiaodmo jakby mi sie podobalo nie zrobilabym tego z czystej lojalnosci i bycia fair wobec męża :o nie wiem on chyba wychodzil z zalozenia ze to sie nigdy nie wyda bo od 3 lat jej temat nie byl poruszany ani razu ale czy zapomnial ze zyja w tym samym miescie :o

Gość ippko
buahahahaha :D:D:D ludzie to mają problemy :D:D

Gość kjbnkjn
ja bym zmienila imie! dziecko jeszcze malutkie przyzwyczai sie do nowego! mąż to dupek!

Gość Marcela 28l
tak jest to problem bo mnie oszukał gdyby chociaz zaproponowal to imie i powiedzial ze nosila je ona ale to nie ma nic wspolnego z jej osoba bo mu sie podoba moze bym pozwolila dac na 2 a tak co ja sobie mam myslec? skoro mi nie powiedzial i zakazal zapewne calej rodzinie o tym mowic to cos w tym musi byc :O

Gość Marcela 28l
zmienie tylko teraz na jakie :o i co powiem koleżankom,moim rodzicom kur*wa :o co za wstyd ,mowie wam dziewczyny czuje sie jak przejechana przez walec a to moj maz mi zrobil

Gość kjbnkjn
a jak ma na drugie?

Gość Marcela 28l
napisał teraz sms ze juz jedzie do domu i jak Patrynia,az mam ochote odp czy do niej tak pieszczotliwie mowil :o idiota,zyje z idiotom normalnie

Gość Marcela 28l
Sara

Gość kjbnkjn
to może zamień kolejność...

Gość miszmaszmaszmisz
masz czas, mozesz zmienic w ciagu 6 mcy, ochloniesz, podejmiesz decyzje i dzialaj. Przede wszystkim przesluchaj meza, ale daj mu powiedziec co bedzie chcial, swoja droga ciekawe jak to wytlumaczy...

Gość zupełnie nic dobrego
współczuję, od jakiegoś czasu odkrywam, że faceci to nie rzadko straszne frajerusy i żałosne stwory

Gość zmien naaa
Paulina

Gość Marcela 28l
nie chce jego tlumaczen :o tlumaczyc on sie bedzie przed moja rodzina teraz :o co mi nie powie imie i tak zmienie chocby sie miala nazywac jadwiga to nie bedzie patrycja i koniec

Gość daj Paulina
też ładnie :)

Gość ave dave
i tak mu dasz dupy

Gość Marcela 28l
nie wiem jak sie bedzie nazywala nie mysle teraz o tym,po prostu czekam na tego idiote niech mi sie tylko tu pokaze to juz mu dam :o sam bedzie w podskokach do tego urzedu lecial :o