Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina 1985r

Co myslicie o facecie, ktory ma jedne gacie, 2 bluzki, sweter, kurtke,1 koszule

Polecane posty

Gość jbjbjhbhjuhuj
jacy sa ci ludzie, jesli chodzi o charakter? ja tu widze patologiczne skapstwo, hmm

Gość epoken
a dlaczego nie bierzecie pod uwagę, że coraz więcej facetów kupuje ciuchy w lumpeksach i zdzierają te ciuchy aż do zdarcia, pod spodniami z lumpeksu zakładają nawet używane lub nowe kupione za grosze rajstopy cieliste, szare, czarne a nawet czerwone aby taniej i oby było ciepło a moda dla facetów nie istnieje, ponieważ nikt mody męskiej nie lansuje, moda męska lansuje się sama na ulicach i kto co ma na sobie to ubrania zdziera aż do zdarcia

No dobra jeszcze na wspólne pranie jakoś to się rozkłada, chociaż to i tak przecież musi być kilka osób żeby faktycznie trzeba było puszczać codziennie pranie... no dobra no u mnie pralka chodzi w sumie codziennie, ale ja segreguje pranie i jakbym np miała prać codziennie powiedzmy białą koszulkę to nie miałabym z czym bo co z ręcznikami w 90st? Czy może ciemnymi jeansami? Ale tak jak facet i ma mieć dziewczynę i mieszkać z nią sam? No to albo będzie puszczał samą koszulkę albo prał raz na kilka dni :O Chyba, że pierze ręcznie... no ale to kurwa chce mu się? Po ręcznym dłużej schnie poza tym... No ale pytanie było co myślimy - ja nie ogarniam 🖐️

Gość niektórym facetom jest
wszystko jedno, jak wygladaja, byle było wygodnie i byle nie musieli chodzic po skepach , zeby cos kupować.Zazdroszcę im, niestety na kobiety ludzie patrza surowiej.

Gość jestem felek
nie prawda jestem facetem i mam zeby was nie skłamac 12 par spodni kilkanascie bluz z kapturem kilka rozpiannych okolo 50 t shirtow 5 kurtek zimowych 4 wiosenne kolo 30 par skarpet kolo 20 par bokserek kolo 10 slipek kilka dresów kilkanascie koszul z krotkim i dlugim rekawem 2 sweterki bo nie lubie co sie jeszcze nosi? a kilka czapeczek czapek doadtkow ogolnie mam dwie szafy cale pelne ciuchow pracuje i kupuje ciuchy czesto dbam o nie i wychodze z jednego zalozenia IM MASZ WIECEJ CIUCHOW TYM MNIEJ SIE NISZCZA BO RZADZIEJ JE PIERZESZ I ZAWSZE W CZYMS NOWYM MOZESZ WYSTAPIC MA KAZDA OKAZJE acha nie wszystkie ciuchy mam jakies mega drogie troche nike troche adidas ale i lonsdale troche croppow i housow rozne co mi sie podoba to kupuje mam tylko jedna obsesje - nie zaloze innych majtek ani bokserek jak calvin klein

A niech kupują sobie ciuchy w lumpeksach i chodzą do końca ich żywota, no ale tak żeby mieć coś na przebranie a nie w kółko w jednym tym samym bo to już przesada dziwna :O

Gość myle,ze gaci i skarpetek ma
MałaB - on np pierze raz ciemne ( dzinsy, spiwór, uzbierane skarpetki, potem posciel, koszuke,gacie, potem sweter i koc . I wszystko na 40 albo 30. Jakos da się. Ciuchy to pól biedy. najgorsza tragedia to dziurawe buty- poki choc troche trzmaja sie podeszwy, moga byc. A kase wydaje ( i to b duża) np na podróze.

Gość jestem felek
ujwazam ze kazdy powinien miec ciuch na rozne okazje ja np do pracy mam co nnego do wyjscia na miasto co innego a do urzedu czy lekarza co innego podstawa to nauczyc sie dbac o ubrania przebierac sie w domu w stare ciuchy umiec prac - dobra pralka i dober detergenty to podstawa acha i jeszcze jedna rzecz jesli chodzi o dbanie o ciuchy-DOBRE ŻELAZKO- ja mam takie tefala ze stacja parowa - zajebiste - po wyprasowaniu jak nowe z wieszaka

Gość jestem felek
acha i jeszcze jedno sam o to wszystko dbam mam jeszcze kilkanascie par butów

Gość zxczxcz
mysle ze to taki styl bycia.... raczej do zmiany, ale latwo nie bedzie ;)

Gość jestem felek
axha nie jestem jakos mega bogaty ale wychodze z zalozenia z kazdej wyplaty cos kupuje do ubrania bo ciuchy to inwestycja jak mam malo kasy a musze kupic wiecej to kupuje tansze ale dobrej jakosci a jak nie wiem co kupic lub nie mam pomyslu to kupuje jedna rzecz a drozsza dzieki temu garderoba sie rozrasta i ne mam problemu co na siebie wolozyc

No i co i jak pierze tak codziennie to raczej nie oszczędność i ekologia... a poza tym co w tym czasie? siedzi w domu na golasa i czeka? Przecież pranie trwa ( u mnie chyba ponad godzinkę pełne pranie), schnie, trzeba wyprasować. Wróci późno to jak następnego dnia ma zdążyć ze wszystkim? No naprawdę rozumiem mieć mało rzeczy ale po jednej sztuce ja niestety nie zrozumiem... poza tym jakie uzbierane skarpetki? Jak tak pierze w kółko to ile tego uzbiera się jednej osobie?

Gość epoken
felek zanim założysz majtki to ile razy się zastanowisz , czy założyć ? a może jednak szkoda teraz założyć i na inną okazję majtki się przydadzą ? aż tyle zarabiasz, że masz porządne majtki ? ja nie mam tak dobrze, na porządne majtki muszę się napracować i spodnie kupuję w lumpeksie a zamiast majtek wskakuję w rajstopy za 1 zł. PLN i są mocne nawet po wielu praniach , więc ile płacisz za majtki bogaczu ?

Gość jestem felek
ja to mam dobrze - praka z suszarka - bokserki jak piore i susze to mozna od razu zalozyc i jeszcze zima cieplo w dupcie jak sie idzie auto odsniezac:P

Gość jestem felek
nie niemam dylematu zagladam do szuflady i wyjmuje pierwsze lepsze a poza tym calvina gacie nie sa mega drogie jakos a ile zarabiam? 3 kola na samego siebie

Gość epoken
felek bogaczu to mnie nie stać nawet na majtki aby każdego dnia zakładać czyste albo nowe a przy okazji bez majtek jest zdrowiej i polecam :)

Aaaa no i piszesz, że wydaje dużo np na podróże. Mi się wydaje że to taki chyba typ samotnika.. wiesz pod siebie tylko ustala plan dnia, a jak nie zdąży wyprać bo po podróży to nie szkodzi bo jemu smrodek nie przeszkodzi, a nikt go nie wącha. No bo jak inaczej? Ja tydzień temu miałam wyjazd, po przyjeździe facet się rozebrał i yebnął spać, ja się wykąpałam, przebrałam i poszłam zjeść na miasto. Później on wstał, wykąpał się, ubrał nowe ciuchy ( jechał w luźnych a przebrał się w wyjściowe) i poszliśmy razem zwiedzać. Po powrocie kąpiel, sex, piżamki i spać. Rano nowe rzeczy i dalsze zwiedzanie. No tam jeszcze spodnie ok można ubrać te same, wiadomo nikt nie pakuje na długi wyjazd całej szafy... no ale pranie? Kiedy niby mielibyśmy mieć czas na pranie w kółko koszulek czy bielizny? Przy okazji ubieraliśmy się inaczej na miasto gdzie ciepło, a inaczej na plaże gdzie wiało i pizgało, że w swetrach i kurtkach chodziliśmy... no i jak tu wytrzymać z kimś kto ma po jednym ciuchu?

Gość jestem felek
epoken jestes kobieta czy mezczyzna? powaznie mowisz czy jaja se robisz? jak moze cie nie stac na majtki? ok mozna miec np 7 par zby codziennie miec nawet takie po 5 zlotych z marketu noz kurwa jakas higiena elementarna co to za moda z tymi rajstopami?

Gość SmiechnasaliHehe
Hehe

Gość jestem felek
nawet mozna miec 3 pary i prac recznie na kaloryferze wyschna oj kurwa widac zescie w wojsku nie byli

Gość jestem felek
ja jak bylem w wojsku to dawali 2 pary bgsow i sie je pralo i na kalafiorze suszylo i kazdy czysty chodzil a nie w rajtuzach za zlotowke no teraz to skie kurwa zalamalem jak mozna nosic rajtuzy zamiast majtek przeciez to nie higieniczne i sie odparzyc mozna juz widze w upale faceta 40 stopni gola dupa rajtuzy i jeansy no przeciez sie porzygam zaraz

Gość epoken
felek popatrz nawet na Allegro ile męskie majtki kosztują to osiwiejesz i ocipiejesz, więc ze względu na cenę coraz więcej facetów kupuje i zakłada cieliste rajstopy albo podkolanówki, tak samo wytrzymałe i z tego samego surowca a przebicie cenowe ogromne , żadnych jaj :)

Gość jestem felek
jak ktos ma po jednym ciuchu to jest brudasem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość SmiechnasaliHehe
Rajstopy sa dla kobiet ;) Jak ci sie w nie huj miesci?

Gość jestem felek
ej no kurwa jak poszukasz do dobre gacie za 2 dych kupisz jak cie nies tac to ci kurde kupie i wysle paczka daj adres i podaj rozmiar noz kurwa ostatnio szesciopak klaina za 129 zl kupilem

Gość epoken
SmiechnasaliHehe a kto wymyślił rajstopy ? przecież rajstopy wymyślili faceci a potem ten wynalazek ukradły kobiety, więc czego mam się wstydzić ?

Gość jestem felek
a ile kurde na fajki wydajeci miesiecznie ???? jak sie podliczy to mozna niezle jeansy kupic majtki bluze 12 zl x30 to masz 360 to sie w croppie ubierzesz za to a jak na promocje trafisz to ohohohohh

Gość SmiechnasaliHehe
Temat jest nierealny ;)

Gość jestem felek
kurwa facet w rajtuzach to pedał!!!!!!!!!!!!!!!!!!1nie gej -tylko pedał

Gość epoken
felek czy napiszesz to na pomniku Ludwika XVI , że był pedałem skoro śmigał od rana do nocy i bzykał swoje księżniczki będąc w pończochach na nogach ?