Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina 1985r

Co myslicie o facecie, ktory ma jedne gacie, 2 bluzki, sweter, kurtke,1 koszule

Polecane posty

Gość jestem felek
i pamiętajcie, pierwsza zasada życiowa to należy sikać po cichu i na siedząco a klapę od sedesu zawsze trzeba zamykać aby bakterie z muszli nie przeszły na szczoteczkę do mycia zębów

Gość jestem felek
blondyna dobrze gadasz ja ostatnio tez mialem wytrysk oleju z patelni i spodnie do prania a jak ktos ma jedne to co zrobi? dupa zbita

Gość jestem felek
o klapie i szczotce podszyw aczkolwiek............mądry

Gość jbjbjhbhjuhuj
roznorodnosc! no fakt, mozna chodzic w kilcie :D ale sa spodnie i spodnie i spodnie. bardzo rozne rodzaje, kroje, materily, kolory. nie lubie, jak chodzicie tak bez fantazji w tshirtach i niebieskich jeansach, z wystrzyzonymi na jeza wlosami wszyscy wygladacie tak samo wtedy, zero klasy, elegacji, fantazji nie ma czym sie zachwycic, chyba ze mezczyzna sam w sobie porywajacy a tak milo spojrzec na estete

Gość laćkiem w twarz
Ale sformułowanie donkiszoteria w przekazie społecznym nie nawiązuje do tego faktu akurat. idem

Gość jestem felek
a panowie to ja zadam jeszcze jedno pytanie jakich kosmetykow uzywacie?

Gość jbjbjhbhjuhuj
dobranoc laćkiem

Gość łogierzego moczu
i wydzieliny z pyska rozśwcieczonego byka

Gość Koleś123
a ja się nigdy tak nie brudzę bo uważam na to co robię.Zawsze jakoś wychodzę,jeszcze nigdy przez wszystkie lata mojego życia nie miałem tak że musiałem odwołać wyjście bo miałem brudne spodnie.zawsze się przebieram na dwie minuty przed wyjściem i w tym czasie nie ma prawa mi się nic stać.

Gość jestem felek
bo ja na chwile obecna mam kilka zeli pod pryzsznic - rozne smaki zapachy i firmy ze dwa szampony odzywke do wlosow kilka flakonow perfum tanszych drozszych kilka dezodorantow roznych sztyfty ze dwa pasta do zebow zwykla wybielajaca plyn do plukania zel po goleniu i pianka do mycia ryja balsam do ciala zel do higieny intymnej lubie jak do kogos wchodze w mieszkaniu do lazienku jak jest duzo kosmetykow u mnie cala polka i parapet:)

Gość Koleś123
kosmetyki ? woda i mydło najlepsze czyścidło !

Gość epoken
normalny facet powinien capić końskim potem i tytoniem oraz alkoholem :) a co to jest te kosmetycośtam ?

jbjbjhbhjuhuj nawet niech se będzie i sto par, ale to są tylko spodnie, a gdzie tu różnorodność?:-D

Gość jestem felek
taaa a dezodorant to zapach z fiuta

To pozostaje mi zazdrościć Ci czystego żywota 🖐️ Ja może nie uwalam się codziennie, ale jednak mi się to zdarza... oooo a jak jem knysze na mieście to nie ma zmiłuj - coś zawsze na mnie ląduje ;) 🖐️

Gość Koleś123
po co ci tyle kosmetyków ? zaczynam się martwić o twoją orientację

Gość jestem felek
z moja orientacja wszystko w porzadku nie bój sie jak to po co? noz kurwa mydlem sie nie umyje a lubie ladnie pachniec ale nie ciagle tymsamym czym innymna imporeze a czym innym do pracy stac mnie to kupuje

Gość jestem felek
nie mam zony nie mam dzieci mam 2 koty wiec nie mam na kogo wydawac to wydaje na siebie i szczochy

Gość jestem felek
lubię, gdy mnie koledzy w pracy komplementują, że ładnie pachnę i pytają co używam ?

Gość jestem felek
grzesław spodnie a spodnie to roznica inaczej mezczyzna wyglada w dresie a inaczej w jeansach a inaczej w chinosach no chyba ze jestes podtatusialym lysiecym z brzuchem to we wszystkim wygladasz tak samo.................tragicznie

Gość jestem felek
o kolegach podszyw akurat pracuje z laskami samymi

MałaBlondynka wiem o tym i dlatego im zazdroszczę, że chodzą w spodniach, a nie muszą, a faceci chodzą w spodniach bo muszą, widać różnice?:-D

Gość jestem felek
grzesław mozesz z wyboru noci kiecki jeden juz nosil tu rajtuzy a widzialem nawet ostatnio tu zdjecie kolesia w halce z pisiorem na wierzchu nic mnie nie zdziwi ale miej tych kiecek kilka chociaz a nie jedna i ta sama na okralgo

Gość jestem felek
pracując z laskami często sam się czuję laseczką pachnącą

Gość jestem felek
dres to spodnie i zaloz sobie dres na swoj slub albo komunie dziecka i idz w dresie

Gość jestem felek
akurat podzsywie czuje sie bardzo mesko