Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina 1985r

Co myslicie o facecie, ktory ma jedne gacie, 2 bluzki, sweter, kurtke,1 koszule

Polecane posty

Gość malwina 1985r

cos tam jeszcze, wiadomo, i we wszystkim tym juz chodzi od kilku lat? Myslicie, ze jest chytry? Czy nie przywiazuje do tego wagi?? Czy to ogolnie normalne u facetow?? Dodam, ze pracuje normalnie, 29 lat

Wszystko zależy od tego co robi z gaciami. Jak codziennie je pierze i suszy - porządny. Jak nosi przez 2 tygodnie i wyrzuca - dziwak i niechluj.

Gość superowalaska
jedne gacie???? chyba przesadzasz trochę, a facet albo dusigrosz, albo nie przywiązuje wagi do ubioru albo zbiera kasę na coś

Gość malwina 1985r
gdzie ma wyrzucac? :D nie wiem, co ile pierze:P

są tacy ludzie, tzw. minimaliści. ostatnio robi się to coraz bardziej modne:)

Gość malwina 1985r
tzn gacie, chodzilo mi o spodnie, nie o majtki:D:D:P

Może rozumie, że kolekcjonowanie przedmiotów nie daje szczęścia.

No ale jedne gacie? To nawet czasem nie da się wyrobić żeby codziennie zdążyć wyprać i wysuszyć żeby rano ubrać :O

Gość jbjbjhbhjuhuj
tez znam takie osoby. chlopak od miesiecy chodzi w niebieskim tshircie, tylko raz go widzialam w czym innym inny chlopak wciaz ta sama bluza, po pol roku widzialam go w innej i dziewczyna wciaz w tym samym swetrze niesmaczne, zaczyna sie robic niedobrze na widok takich ludzi mozna przeciez kupic cos za grosze w szmateksie

Gość malwina 1985r
malablondynka - no wiem wlasnie. Dodam, ze jest zawsze czysty i nigdy niczym nie smierdzi. wlosy ma zawsze ladne, wiec nie wiem kurde czemu tak :P

Hehe no to i tak nie wiem. Jeszcze po dwie sztuki bym mogła zrozumieć ten nurt minimalistyczny o którym ktoś wyżej wspomniał - ok zdąży wyprać i wysuszyć chodząc w tych drugich. Ale jak możliwe jest mieć jedną sztukę to nie wiem... jestem tylko kobietą i przebieram się 3 razy dziennie ;)

No dobra nawet jak dba o to i jest czysty ale to co? Codziennie wraca do domu, rozbiera do naga, wszystko pierze i suszy żeby móc się ubrać ponownie? :D

Gość malwina 1985r
jbjbjhbhjuhuj - no dokladnie. niei trzeba wydawac fortun w galeriach myslicie, ze taka osobe da sie troszke zreformowac? :D:P

Gość moze ma
kilka identycznych I stad wrazenie, ze w tym samym ciagle chodzi. p.s. majtki to kobiety nosza :-P

Gość myle,ze gaci i skarpetek ma
jednak wiecej. Co do reszty - moj syn jest taki - uwaza, ze na swiecie marnuje ie zbyt wiele rzeczy, to nieekologoczne, bedzie nosic ciuch, poki z niego nie spadnie. Wszystko j zawsze czyste i uprane, on umyty, kasy mu nie brak.Kupowane podstepem nowe ciuchy leza nieuzywane . Mimo wszystko szanuje jego konsekwencję.

No ale skoro wszystko jest zawsze czyste to jaka to ekologia skoro w kółko pierze pojedyncze rzeczy? Miałby kilka sztuk to prałby dopiero pełną pralkę a tak co? Co dzień puszcza jedną koszulkę?

Gość jbjbjhbhjuhuj
aha, jeszcze oj dziadek taki byl. ale on juz w ogole niewiele od zycia potrzebowal, totalny minimalizm

Gość epoken
dzisiaj widziałem w banku PKO BP gościa , czekał do kasy w kolejce, szczupły i przystojny facet w wieku ok. 30 lat , miał na sobie spodnie rurki i trampki i widać było, że nosi cieliste skarpety albo cieliste rajstopy , coraz więcej facetów zakłada cieliste skarpety, więc już nikogo to nie dziwi , generalnie wyglądał jak ostatni LUMP ale pobrał z kasy 20 tys. PLN , być może na zakup motoru albo auta, wielu facetów wygląda jak kloszardzi, mają taki styl a sporą forsę w portfelu :)

Gość derbyteled
sebastian m ???? znam takiego co ma jedne majtki plus zestaw jak wyzej - jedne majtki kedno dresiwo ze dwie koszulki jedne buty i ze dwie skarpety tacy ludzie tez sie zdarzaja

Gość jbjbjhbhjuhuj
wlasnie, jak towyglada od technicznej strony? bo chyba dosc niepraktyczne to jest :D z tych wymienionych 3 osob to tylko dziewczyna to niechluj, wiecznie tluste wlosy, bleh, reszta wyglada ok mimo wciaz tych samych ciuchow

Gość epoken
jbjbjhbhjuhuj technicznie to wygląda fatalnie, gdy kobieta ma długie i tłuste włosy a facet obetnie włosy maszynką , wykąpie się i wskoczy w cieliste rajstopy albo cieliste podkolanówki , założy rurki i zawiąże trampki i już moze się ludziom w banku PKO BP pokazać :)

Gość moze ma
derbyteled. az takie szczegoly znasz, typu jedne gacie o_O to twoj chlopak, ze jestes tak blisko ?:-P

Gość jbjbjhbhjuhuj
codziennie pierze te skarpety i majty? spodnie? totalnie nieekonomiczne, irracjonalne podejscie

Gość derbyteled
nie byly pracownik

Gość derbyteled
a skad wiem ze jedne gacie? bo jak ktos nosi jedno dresiwo ktore mu z dupy spada i widze codziennie te same przetarte na dupie slipy z ktorych to juz w zasadzie siatka zostala a trzymaly sie na gumce to cos musi byc na rzeczy dwie koszulki i jedno dresiwo i nie wazne czy prywatnie czy w oracy czy na imprezie czy na grilu zawsze tak samo

Gość moze ma
derbyteled. dobra-dobra nie sciemniaj:d;d

Mi się kiedyś jedne majtki tak spodobały, że kupiłam chyba z 5 takich samych :classic_cool: Jakby mi ktoś w rowa zaglądał mógłby pomyśleć że chodzę w jednych jeśli ubierałam akurat pod rząd przez kilka dni :D

Gość myle,ze gaci i skarpetek ma
mala blond- tez mu mowie,ze ekolog nie powinien marnowac tyle wody na mycie, gacie i skarpetki podrzuca do wspolnego prania, ma ich zreszta tyle,ze siew koncu uzbiera na pralkę> Ale tez kazde z tych gaci i skarpetek sa noszone do kompletnego zdarcia. Nie zalezy mu na tym, czy sie komus podoba. Znam tez chlopaka, ktory w zimie i w lecie chodzi w jednych jasnych spodniach, ktore ceruje na okraglo kolorowymi zreszta nitkami ( bo grunt,zeby dziur nie było). Nie wiem, jak zalatwia pranie, moze z kimś, ale na pewno bardzo rzadko cos kupuje do ubrania. Przy tym jest to facet z naprawde bogatej rodziny..