Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khghghjjh

czy umiecie wskazac brzydkie czesci ciala swoich dzieci?

Polecane posty

Gość khghghjjh

tak sobie wyobazaliscie swoje dzieci? czy jednak nie? mysleliscie ze beda ladniejsze? co byscie u nich zmienili? czy cos niefajnego w ciele odziedziczyly po was?

Gość mamaZuzi123456789
moja coreczka ma koslawe nozki a po zatym dla mnie jest najsliczniejsza istota na ziemi.Eh co za pytanie

Gość moje dziecie ma
rude wlosy a to chlopiec, wiec chcialabym zeby mial inne i odstajace jedno uszko poza tym jest ok ;)

Gość khghghjjh
a czy któreś z was ma rude włosy?

Gość zonaKraka
Tak, zupełnie inaczej sobie wyobrażałam, wiedziałam że noworodek, zwłaszcza po sn, raczej nie jest cudem urody, a on miał milutką, gładką, jasną skórę, za to strasznie spiczastą głowę i nos taki spłaszczony, spuchnięty :) Na pewno się nie spodziewałam niebieskich oczu, nie mają takich ani rodzice, ani dziadkowie, fakt że my z mężem byliśmy we wczesnym dzieciństwie jasnowłosi, ale też nie myślałam że z małego będzie jasny blondynek, zwłaszcza że pierwsze włosy miał ciemne. Co u niego nie jest doskonałe- hm, zabawne, koślawe paluchy w stopach- lekarka jak jej pokazałam powiedziała że to normalne, i przeważnie dziedziczne- chyba po tym listonoszu po którym ma oczy :D Zabawnie wyglądamy, ja z mężem oboje "ciemni" a dziecko takie jasne, tzn o włosach i oczach piszę, bo karnację z kolei ma jakby sok z marchewki ciągle pił, i to też nie wiem po kim taka... Nic bym u niego nie zmieniła, kocham go całego i jest najcudniejszym na świecie dzieckiem, od czubka gęstej, porządnej blond czupryny po końce koślawych paluszków :)

moja jest idealna, nic bym nie zmieniła, ma wszystko proporcjonalne, ładne brwi i oczy, śliczne włosy, ładne palce i paznokcie, zgrabny nosek i usta, białe ząbki - chociaż już wiem na pewno że zęby odziedziczyła po mnie i będzie na bank nosiała aparat na zeby, bo ja w jej wieku miałam identyczny układ zebów i córka mojego brata również a teraz jako nastolatka nosi aparat ( ja tez nosiłam) , a obie są identyczne wręcz - porównując ich fotografie zrobione w podobnym przedziale wiekowym.

Gość mama dwulatka
Mój mały ma krzywe zęby-trochę za ciasno rosną-pewnie po mnie :) To to bym zmieniła. Co jeszcze? Pewnie ze 2kg bym mu dołożyła,bo to sama skóra i kości-dosłownie. A poza tym jest śliczny i wszyscy myślą że to dziewczynka,bo ma bardzo delikatne rysy,malutki nosek i piękne duże oczy,które otoczone są długimi rzęsami. Chyba z wyglądu odziedziczył nasze najlepsze cechy.

Gość klopsik22
nic ,jest idealny i to nie tylko moje zdanie Ma 8 lat i cudny chlopak z niego

Gość moja ma stopy po teściowej
:D ale lepsze takie niż moje ( ja mam haluxy)

Gość ligotka z gor
ja tam uwazam ze moj maluch jest sliczny (i zreszta nie tylko ja)a tak wogole to nie ladne co piekne a to co sie komu podoba

Gość lkijhuyfghjqklpwkjfhjwq
Taaa same cudeńka. Tylko ciekawe skąd tyle mało urodziwych dzieci. Przecież logiczne ze dla matki jej dziecko jest idealne. Dla innych ludzi już niekoniecznie :O

nie wyobrażałam sobie swoich dzieci i cały czas nie mogę się nadziwić, że są takie ładne (póki co), bo my obydwoje byliśmy paskudni jako dzieci i w sumie niedużo wyrośliśmy z tego;) córce bym życzyła jedynie, żeby miała ładne, gęste i długie włosy, bo na razie widzę, że nie za bardzo się na to zanosi, ale czas pokaże:)

Gość maałłggoossiiaa
Mój synek jest doskonały, mała kopia mojego męża, więc będzie tak samo przystojny jak dorośnie :), Za moim mężem wszystkie baby się oglądają, aż zazdrosna jestem :) Ma po prostu to "coś", jest bardzo męski