Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILI0N

D I E T A N I S K O K A L O R Y C Z N A !!!

Polecane posty

Gość do venuz
gratuluje i planm diety po dk tez rozsadny ;) moz eodgapie taki jak mozna ?:)

Gość do venuz
tylko ja nigdzie nie spotkalam mozarelli light jakiej firmy jest i gdzie ja kupujesz

dzięki :) oczywiście, odgapiaj jeśli tylko masz ochotę :) Robiłam już wiele podejść do różnych gotowych diet, ale chyba najlepiej ustalać pod siebie.. wtedy się chudnie, a przy tym ma jeszcze przyjemność z jedzenia ;)

Gość do venuz
zgadzam sie. i dziekuje a ile mozna byc na takiej diecie niskokalorycznej?

mieszkam we Włoszech i tutaj jedna firma taką robi- Galbani, ale chyba nie ma jej w Polsce.. nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że w Polsce też kiedyś kupowałam w większych marketach mozzarellę light, albo z niższą zawartością tłuszczu- wydaje mi się, że firmy Zott- Zotarella sie chyba nazywała :P Ta moje ma ok 160 kcal w 100g, normalna ok 250kcal.

o zobacz, jest: http://www.e-piotripawel.pl/zakupyplock/towar/ser-zottarella-light/241702 ja planuję robić 5 dni tej niskokalorycznej, potem 2 dni przerwy na 1000kcal. Ale to wyjdzie w praniu.. Powtórzę ją ze 3 razy, a potem stopniowo będę dodawała kcal, żeby dojąć do tych 1500 i będzie ok :) Mam nadzieję ostro dietować do końca czerwca, a potem już stabilizować.

Gość do venuz
no u nas sa i galbani i zootarelle ale nie light , musze popatrzec w wiekszych marketach bo ktos pisal ze widzial na jakims topiku

poszukaj, bo ja na 99% jestem pewna, że tą Zottarellę kupowałam. I na stronie Piotra i Pawła jest, czyli teoretycznie jest do kupienia :)

Gość do venuz
no tom poszukam, :) bede jutro bo zaraz jade do siostry na chwilke :) pozdrawiam

pozdrawiam i do jutra! zajrzę zobaczyć jak wam idzie :)

Gość bycpiekna__
dietka amerykańska, to fajna sprawa. z kilka lat temu na niej ladnie schudlam , co prawda też ją pozmieniałam pod siebie... ale naprawde ładnie. ;)) Hmmm. Kurcze, co jadłaś na kopenhadzkiej, dokładnie tak jak tam pisze wszystko ?

Gość jhfhkjf
Zobacz produkty z mojego kalkulatora kalorii

tak, na kopenhaskiej byłam bardzo konsekwentna i nic nie zmieniałam. Jadłam według tej rozpiski: http://kopenhaska.eu/jadlospis.php jedynie, to jak były 2 jajka na jeden posiłek, to zdarzało mi się jeść tylko jedno. Poza tym wszystko jak w rozpisce. Mam nadzieję, że amerykańska okaże się równie skuteczna.. ale w sumie dlaczego by miała nie działać- mało kcal, sporo białka, warzywa.. :P

Gość qwohfyy
stosujecie ta diete dalej czy juz nie

ja się plus minus trzymam- tzn. wczoraj i dziś mam kryzys, wyszło około 1500kcal na dzień.. ale wcześniej nie dobijałam do 1000kcal. Zazwyczaj ok 800. Od jutra mam zamiar wrócić na właściwy tor :P