blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Kika- przykro mi. Mam nadzieje że nic wartosciowego nie ukradli. Moje 2 kolezanki też mialy wlamanie.. Niestety to zlodziej nas obserwuje a nie my jego.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika_bari 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 blacberry_88 no niestety dosc duzo wyniesli:( ale co zrobic masz racje to oni nas a nie my ich opserwujemy...a ja wlasnie gotuje obiado kolacje dla mojego,no i dla siebie na jutro pomidorowa(ja gotuje na udku z kurczaka bez skory)z kluskami lanymi ale nie dodaje maki a otreby zmielone ,no i bez smietany,czasem dodam jogurt naturalny ale to juz na talerzu...no i nieuzywam koncentratow,ale wiadomo tez nieprzesmaze pomidorkow na masle-bo co to za dieta by byla...nalewam 3 cm wody do garka wzucam male pomidorki i dusze dopluki sie nierozwala,potem uzywam takiego dziwnego ich wynalazku przez ktory przekrecam pomidorki i to mi oddziela skorki od reszty...polecam bo zdrowo,naturalnie i niekalorycznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Kika- ja zamiast konsentratu daje pomidory z puszki:) a ciekawy pomysl z tymi kluskami :) dietetyczny kapusniak mam zamiar dzisiaj wyczarowac na jutro :) a co do tych zlodzieji to szkoda slow jak mozna byc tak podlym... :( jestes z rodzinka w it? Planujecie kiedys powrot do pl? Fajnie miec kogos bliskiego przy sobie poza granicami pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słoodzik 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 A ja jeszcze wczoraj mogłam pochwalić się sukcesem, środa rano - a waga 92,4. Po południu jednak przydarzył się Sphinx a w nim całkiem świadomie shoarma z frytkami. Dziś też pogrzeszyłam, ale wiem, że cel 92 na 30.06 osiągnę:). Grzeszki jak grzeszki, muszę popracować nad tym, ale nic na siłę. Tak wogóle znów wypłukałam potas i magnez, od wczoraj biorę aspargin, a nogi, mięśnie ogólnie masakra. Nadgodnię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Melduje sie na wieczor ;) dzien dietkowy zaliczony..na podwieczorek byl kefir i truskawki natomiast na kolacje chlebek zytni i jajeczko ;) chyba lapie mnie przeziebienie :/ tylko nie to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Motylku, nie pamiętam czy karmisz córcię piersią, ale jeśli nie to polecam herbatkę z imbirem i jak przestygnie to dodaj miód. Wypij na noc, później rano i przeziębienia nie będzie ;) Kika, oj to kiepski dziś dzień miałaś. Oby udało się złapać złodziei. Blackberry, ćwiczyłaś? W Tobie moja nadzieja na towarzyszkę w cierpieniu ;) Słodziku, kusisz nas tym "paskudnym" żarełkiem ;) Red lady, jak tu pusto bez Ciebie kochana :) Spokojnej nocy Kobietki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika_bari 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 blacberry mam w it mame,ale mieszkam z narzeczonym(jest wlochem-wiec "wbilam sie" w cala jego rodzinke)a slub mamy brac przed koncem roku ale tylko cywilny-niechce duzej imprezy ani kosciola,bo szukamy mieszkania do kupienia i za ta kase(szwagier za samo wesele zaplacil16 czy 18 tys. euro)to sobie mieszkanie wyremontujemy,a ze uzywam stwierdzenia tesciowa,szwagierka to juz tak naturalnie bo 5 lat z soba jestesmy a od 2 mieszkamy wiectylko papierek i bedzie oficialnie,:)... ...ja tez czasem uzywam pomidorow z puszki :) chodz do zupy wole swieze ,z puszki raczej do kremow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady-red 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Witajcie. Tylko o tej porze moge cos napisac z tableta bo caly dzien zalatany.. Niestety nie moge pochwalic się dniem bez grzechow bo zjadlam kilka paluszkow slonych, pasek czekolady i kilka biszkoptow.. Chyba mam jakies zalamanie.nie chudne, jestem napuchnieta jak balon i chodze zdenerwowana caly czas. Chyba tak jak. Motylkowi potrzeba mi troche czasu by ogarnac mysli i stwierdzic czego tak na prawde chce. Łamie się, ale chce byc dalej z wami na forum. Ech nie mam humoru ani dnia. Gratuluje wszystkich spadkow wagi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Red lady-ja ciebie w zupelnosci rozumiem ;) ale ci powiem ze taki czas jest potrzebny.wykorzystaj nadchodzacy weekend a w pon.mysle ze bedzie juz dobrze..trzeba czasami poukladac mysli,odpoczac..a ze dzisiaj piatek to zacznij od dzis ;) do tego zawsze pozostaje ci weekend..a potem normalnie i z wiekszym powerem wrocisz do dietki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Moja corcia zrobila mi o 6 pobudke i jakos nie chce spac ;) smart girl-niestety nie karmie piersia :/ musze kupic sobie te herbatke.miod mam w domu..bo oczywiscie tak jak przewidywalam zarazilam sie od meza i jestem chora ;( u mnie na sniadanie owsianka do tego pestki dynii i troszke slonecznika..II sniadanie jogurt naturalny i truskawki..obiad-mysle nad jakas rybka ;) a co wy macie dzisiaj za plany odnosnie posilkow? Milego dnia wam zycze kobietki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Hej :) Mój Synek też od 6.00 już gaworzy, śmieje się i nie daje spać. Ale u nas to już norma :) Tak jak myślałam, zakwasy mam dziś nieziemskie... Mąż był na squashu i też "zakwaszony", więc wyglądamy jak dwa połamańce, a dzieciaki wołają na ręce.. :) Motylku, żadnej herbaty specjalnej nie kupuj, to może być taka jaką pijesz owocowa, czerwona, zielona, czarna, jakieś zioła. Może być nawet przegotowana gorąca woda. Chodzi o to aby dodać imbiru - najlepiej korzeń ale może być też sproszkowany, zaparzyć go a jak przestygnie i będzie miało koło 30stopni dodać miodek :) Można też cytrynkę :) Na zwykłe przeziębienie z katarem taka mieszanka jest świetna. My pijemy też w sezonie jesień- zima. Red lady, nie przejmuj się. Każdy ma momenty zwątpienia i trochę grzeszy. Jak mi chłopcy chorowali to z bezsilności też sięgałam po coś słodkiego. Czasem z Mężem winko piję. Musisz trochę sobie odpuścić i wrzucić na luzzzzz ;) Ja tam co weekend pozwalam sobie na kawałek ciasta albo kulkę lodów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Witam dziolski :) Alez paskudny dzien za oknem... Az sie z domu nie chce wychodzic... :( a tu jeszcze straik kierowcow autobusow i nie wiem jak sie dostane do stacji.. :( Na sniadanie zjadlam platki owsiane na 2 snd przygotowalam salatke owocowa - mix roznych owocow:) a dalej nie wiem. Zostala mi piers z kurczaka grillowana z wczoraj wiec bedzie na obiad jak znalazl:) Red lady - nie poddawaj sie, pamietam ze ja tez mialam chwile zwatpienia. Bedziemy cie wspierac - od tego tu jestesmy. Kazda z nas juz chyba ma za soba jakies wpadki, ale glowa do gory:) przemysl sobie wszystko w weekend na spokojnie, odpocznij a w poniedzialek widzimy cie z mega power :) Smart girl - niestety moj wczoraj ogladal mecz wiec nie cwiczylam z yt ale pokrecilam hula hop - lepszy rydz jak nic :) dzisiaj bede w domu wczesniej to z przyjemnoscia pocwicze z toba :) Motylku - mam nadzieje ze choroba minie szybko:( Kika - to fajnie masz:) ja mam tu brata z zona, szwagra z zona i synkiem i jak sie dowiedzialam moj drugi brat ma przyjechac niedlugo do nas :) rodzinka to zawsze inaczej niz znajomi:) ja chce wrocic do pl, ale moj mowi ze moze za 5 lat, a za 5 lat roznie moze byc i wiem ze wtedy nie wrocimy, zreszta on nie chce za bardzo wracac. No ale zobaczymy :) Slodzik - zagladaj czesciej :) tez wierze ze osiagniesz wynik do konca czerwca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Pogoda za oknem paskudna.. ;/ może po południu się zmieni i pójdę z malutką na spacerek..zaraz zjem drugie śniadanko-zmiksowane truskawki i jogurt naturalny.. na obiad marzyłam o rybce ale zmieniłam zdanie i będe gotowała zupę brokułową..tak mnie na nią zachęciło.. ;-) teraz czekam na koleżankę która chce wpaść na ploty..ona-kawka a ja- zielona herbatka ;) i jakby nie było baz żadnego grzeszku..jak narazie się trzymam jakoś..powiem wam że dzisiaj czuję się jakoś lekko.. ;) Piszę dzisiaj i piszę więc kończę bo pewnie was to już denerwuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika_bari 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 dziewczyny ja to wysle ze kazda podczas diety miala ,czy bedie miec z 3 razy taka sytuajie ze bedzie pragnela zycic wszystko w piz..u,wiesz uszy do gory :) blacberry_88 u ciebie brzydka pogoda a u mnie tylko w nocy bylo 36,bo teraz ile jest to nawet niechce wiedziec-upaly na maksa,niestety na polnocy od 2 miesiecy prawie trzesienia a na polodniu gdzie ja mieszkam upaly od ponad miesiaca no i pewnie jak w zeszlym roku jeszcze w pazdzierniku bede dawaly sie we znaki(w pazdzierniku jeszcze nad morze chodzilam hii)...kochane ja zycze milego weekendu bo raczej niedam rady zajzec i cos naskrobac buziaki i do poniedzialku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Motylku pisz :) a nie gadaj takich glupot ;) jak sie czujesz? Cos lepiej? Kika - tez w pazdzierniku bylam nad morzem, bo mielismy jeden upalny weekend:) ale teraz pogoda jest okropna.. Wjeje, pada i zimno jakby jesien byla a mamy juz lato, helllo:) oby szybko sie poprawila :) to milego dietkowania w weekend i wracaj szybko Na szczescie dzisiaj piatek, macie jakies plany na weekend? Wybieracie sie gdzies? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Ja już po ploteczkach ;) kusiło ptasie mleczko ale nie zjadłam ani jednego..jestem z siebie dumna ;-))) nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo..dla mnie to wielkie osiągnięcie..dla mnie takie całe pudełko to nie lada wyzwanie taki ze mnie okropny łasuch na słodkie.. ;// walczę z tym ;) obym tych sił miała na długo.. kika- przyjemnego weekendu ;) Blackbery-czuję się trochę lepiej..ja planów na weekend nie mam..na pewno znajdę sobie jakieś zajęcie..mój mąż pracuje także w weekendy dlatego z nim żadnych planów nie mogę wiązać.. ;/ a szkoda bo tak to na pewno bym coś planowała..no ale co zrobić.. Ciekawe co u Red lady..pusto tu bez niej..myślę że po weekendzie wróci z powerem ;)) U mnie pogoda nadal paskudna..taka typowo dla leniucha..idę robić obiadek mężowi..a potem pewnie troszkę sobie poleniuchujemy..zawsze po pracy w piątek "nadrabiamy" weekend ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Ja właśnie zjadłam banana na podwieczorek i piję kawę. Niestety u mnie też pogoda do niczego. Pochmurno, wieje, tyle dobrego że nie pada. Byłam z młodszym synkiem na szczepieniu i teraz obaj śpią :) jak mi dobrze w takiej ciszy....:) W ten weekend i w sobotę i w niedzielę mam rodzinne uroczystości. No i Dzień Taty więc trzeba będzie zajrzeć. Wyjazd na 2-3 godziny z dwójką dzieci to prawdziwa wyprawa, zawsze bagażnik załadowany jest po brzegi - wózek, torba z rzeczami dla Malucha gdyby się przesikał, pampersy, chusteczki, mleko, butelka, herbatka itp... a dla Starszaka tyle samo zabawek, bo przecież nie może być pokrzywdzony :) Motylku, twarda z Ciebie zawodniczka :) ptasie mleczko...mmmm:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Motylku - spisalas sie na medal! :) brawo :) hehe :). Nom pustka bez red lady - wracaj szybko do nas !!! :) Smart girl - no racja jabyscie jechali na okolo tydzien hihi :) jade do domku, przegryze i biore sie za cwiczenia :) te ktore podalas z YT :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Blackberry, ja dzisiaj nie dałam rady zrobić nawet jednego przysiadu... Spróbuję zrobić jedną serię więcej jutro :) A dziś pospacerowałam trochę i poćwiczyłam na brzuch, piersi i ramiona. Naprawdę ten zestaw cardio daje ostro w kość :) Jeszcze mam pytanie do Was Kobietki :) Smarujecie się czymś ujędrniającym czy wyszczuplającym? Ja dotychczas tylko masłem do ciała zwykłym nawilżającym. Ale jutro przy okazji kupowania pampersów zajrzę na półki z kremami ujędrniającymi :) Jak macie coś godnego polecenia (również do biustu) to napiszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 smart girl- ja używam od 2 tyg z nivea goodbye cellulite, szybko sie wchlania ,nie lepi sie ,mozna z powodzeniem wciągnąć na siebie odziez i odrazu smigac. ale na efekty chyba za wcześnie, bo staram sie uzywac go codziennie ale czasami zapominam. Plusem jest dla mnie brak uczucia chłodzenia czy grzania, jak w przypadku innych produktów. biore sie za cwiczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 moja córeczka już po serii wrzaskliwej kolki zasnęła.. Smart girl- jakie wykonujesz ćwiczenia na piersi? czytałam gdzieś że są dobre pompki..ale czy to prawda to nie wiem..ja używałam z dove- ujędrniający ale moim zdaniem nie było widać żadnego efektu a aktualnie mam z firmy Lirene- maXSlim- intensywnie ujędrniający..polecał go ktoś na jakimś forum na kafe..efektów jak narazie nie zauważam ale mam go parę dni dopiero..z tej serii są również kremy na piersi.. Może z tymi slodkościami to dla was kobietki śmieszne ale ja jestem z tego powodu dumna z siebie ;) Na kolację ugotowałam dwa jajka i planuję zrobić jakąś sałatkę..tylko nie wiem jeszcze dokładnie co do niej dodam..ale to wymyślę w trakcie robienia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 smart girl - zero kondycji u mnie!!! dalam rade tylko 3 rundy i zadyszka :( odpoczne troche i bede robic dalej! cwiczenia sa super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Smart girl- a twoje pociechy w jakim są wieku? ;) bo nie pamiętam..a z tą wyprawą to ci wierzę że bagaże sa jak na podróż..heh..ja mam małe maleństwo a jak wybieramy się np. do teściów to pakuję się przez pół dnia żeby wszystko spakować i niczego nie zapomnieć..a co dopiero z dwójką.. Mój mąż wrócił z pracy i uznał że w taką pogodę poleniuchujemy przed telewizorem ;) nie protestuję..ale na to że poleniuchujemy z chipsami i red's-em żurawinowym (którego uwielbiam ;)) - zaprotestowałam mówiąc NIE i koniec ;) nie po to walczę cały dzień żeby na koniec dnia wszystko zniszczyć..pierwszy raz chyba odmówiłam mu..he he ;-) a jak się skończy ten mój protest to napiszę jutro.. oby jutro pogoda była lepsza niż dzisiaj..wtedy bynajmniej mogę troszkę pospacerować z malutką..po kolacji i ja ruszę troszkę poćwiczyć..myślę że pół godzinki na orbitreku wystarczy.. Tak sobie właśnie myślę- oby tylko w takiej pogodzie paskudnej nie złapał mnie żaden dołek.. ;/ nie chcę znowu podjadać go słodkim..ale mam nadzieję... A wy kobietki ile dziennie czasu poświęcacie na ćwiczenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 motylek-nikt sie nie smieje tylko podziwiam cie ze odmowilas pokusie:) ja nie wiem czy bym odmowila... napewno starala bym sie odmowic ale nie wiem..:( dlatego uniakam slodyczy, nie kupuje nic słodkiego. smart gilr o ile pamietam ma synusia 5 mies i 3 latka chyba o ile sie nie myle ;) mąż kusi kusi, badź twarda kochana:) ostatnio nie cwiczylam, wczoraj jedynie hula hop a dzisiaj 3 serie http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n-C_afg&li st=LLu52SWyLnuHqrYY9ZSNoENA&feature=mh_lolz i po 10 razy http://www.youtube.com/watch?v=2pzg6DiknLY :) smart girl podala na poprzedniej stronie ten link. daja w kosc takie cwiczenia.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Namiary na filmiki tej dziewczyny dała chyba Kika, ja tylko namawiam żeby się do mnie przyłączyć :) A ćwiczenia na ręce, klatę robię z ciężarkami jakie mi przyjdą do głowy i się przypomną z czasów kiesy na fitness chodziłam :) Na koniec stretching i padam :) Moje dzieciaki mają już 6 miesięcy i 3,5 roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 chyba zacznę ćwiczyć codziennie takie serie:D spodobało mi się :) lecę gotować mojemu żurek, a ja dziś miałam na obiad pierś z kurczka grillowana z pomidorkami sałatą koperek i szczypiorek :) na kolacje będę jeść 2 jajka na twardo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 blackberry, dałaś radę zrobić 8 powtórzeń? Ja niestety nie.. A zakwasy mimo to mam dzisiaj straszne :) Na kolację zjadłam 2 jajka na twardo i pomidorka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 smart girl - nie dalam rady.. :( jutro tez zrobie serię. asz to mój ciekawski... zostawiłam kompa a strona byla otwarta z naszym topickiem, przychodzę patrze a ten czyta, mowie: ''osz ty!!!'' na szczęście przeczytał jedna stronę.. padam z nóg, jeszcze musiałam dom ogarnąć a teraz siedzę ze szklanką wody i oglądam mecz. Dobrej nocki wam życzę, jutro się odezwę. buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady-red 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Witajcie kochane. Czytam Was cały czas. Niestety wczoraj i dzisiaj i podejrzewam ze do końca weekendu nie ogarnę się z tą dietą. Grzeszę jak cholera ;/ Ale tez nie opycham się- żeby nie było że jem tonami. Nie nie. Żołądek się przez miesiąc skurczył i już tyle w siebie nie wrzucę co kiedyś. Jakiś taki kryzys mnie dopadł, lub przesilenie.. Z moim mężczyzna bez przerwy jakieś niesnaski, a mała strasznie marudna ostatnio i sie tak wszystko kumuluje.. Jeszcze stres i załatwianie przed weselem, ech, szkoda gadać miło że do mnie tęsknicie kochane :) Jak dobrze Was mieć, mam nadzieję ze ogarnę się i w poniedziałek wystartuje jak petarda z dietą i znowu będę się cieszyła spadkami kg - oby ! W pn mój kończy urlop i wszystko wróci do normy. Idę się położyć.. Może będzie mi lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Moje wieczorne plany tez legly w gruzach..juz denerwuja mnie te mecze..jeszcze do tego spiecie z mezem i mam dosc na dzisiaj..mala na dodatek dokazywala do teraz..jeszcze nawet nie spi..moze ida jej zabki..ciekawe.. Red lady-jestesmy caly czas z toba ;) odpoczywaj i skup sie na swoich sprawach a wszystko wroci do normy.. Uciekam troche odpoczac bo ciekawe jaka bedzie miala nocke corcia.. Ech ale mam teraz humorek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach