niveababy2012 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 Hey Dziewczyny 2 dzien zaliczony: 2 kawy, 2 male jajeczka, dukanowska bulka, kurczak z curry + moj bialkowy napoj a jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Waga mi podskoczyla do 64,6. Nie wiem czemu, niczego innego nie jem. Ale poczekam, może to okres, który pojawia sie jak chce :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwkaD5 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 witam...ja też chcę z wami...byłam na dukanie 10dni i...zgrzeszyłam niemiłosiernie i dzisiaj od nowa proteinki 2 dzień...pomocy potrzebuję wsparcia!wiem ze pomaga bo wiele osób pisze że dzieki wam wytrwało!!!pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zpankieta Napisano Lipiec 23, 2012 Witam, Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały diete odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zpankieta Napisano Lipiec 23, 2012 oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kijka87 Napisano Maj 16, 2013 Kochane darujcie sobie dukana, zepsujecie sobie nerki tylko. Proponuje odstawic chleb i makarony, wiecej sie ruszać, pic dużo wody i herbat typu figura detox, ktore oczyszczaja organizm a i smaczne sa, do tego zacięcia troche i zero słodyczy i alkoholu i bedzie git. Po co sie jakimis dietami cud katowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach