Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

Gość Dieta slim fast

Dzis zaczynam pic koktajle Mam 30 lat 168 cm. I 59 kg Moj cel to 52

Slim Fastu nei próbowałam, ale byłam kiedyś na Diecie Cambridge - po kilu dniach miałam taki wstręt do tych sztucznosci w proszkach, ze na sam zapach miałam odruchy wymiotne - i to nie w cudzyslowiu, tylko dosłownie. Nigdy więcej.

Gość Dieta slim fast
Nie jest Zle. Porzednim razem chudlam 2,5 kg na tydzien. Przerwalam ze wzgledu na wyjazd.

Gość marnosc kobieca ;)
tyle samo lub wiecej schudlabys uzywajac zamiast tych proszkowych koktajle typu jogurt lub kefir + zmiazdzone owoce.Plus ewentual jakies witaminy. A tak wyrzucasz kase i jeszcze zamiast wykorzystac element oczyszczania w diecie przyjmujesz chemie o ktorej nie masz pojecia Tylko dlatego ze ktos kiedys zainwestowal w reklame

SCHUDNIESZ, ALE ZE SZKODA DLA ORGANIZMU. NIE LEPIEJ ZAMIAST TEGO ZASTAPIC TUCZACE JEDZENIE ZDROWSZYM?

Gość Ale zazdrosne grubasy hehe
Jaka Szkoda????? Hehe. Zal dupe sciska ze nie stac cie na slim fast ? Ja na nim schudlam 20 kg I wyniki mialam bardzo dobre . To nic innego jak dieta 1000 kcal. Po prostu ktos za ciebie wyliczyl kalirycznosc 2 posilkow zebraczko

Jaka Szkoda????? Hehe. Zal dupe sciska ze nie stac cie na slim fast ? Ja na nim schudlam 20 kg I wyniki mialam bardzo dobre . To nic innego jak dieta 1000 kcal. Po prostu ktos za ciebie wyliczyl kalirycznosc 2 posilkow zebraczko

Jaka ty zrobiles szkode swojemu organizmowi tlusciochu hehe ze sie odchudzasz? Przeciez napisala ze ma 59 kg przy wzroscie 168 wiec ma prawidliwe bmi a te kilka kilo zrzuci w 2 tyg A tobie tlusciochu Zal hehehe Idiotka

A gdzie widzialyscie Pytanie " co sadzicie o Mojej diecie" ze sie wpierdalacie???? Ona bedzie chudla a wy nie. Haha

SkOnczyl mi sie slim fast w domu - w pracy jeszcze mam wiec pije szejki z superdruga sklad podobny ale tak nie zapychaja. Wypije 2 puszki I kupie slim fast. Wytrwalosci w diecie Wam zycze no I efektow

Pierwszy raz pije wode -nie bardzo lubie ale juz litr wypilam. Strasznie sie poce w pracy- juz zmienilam bluzke. Od Jutra dokladam cwiczenia I rower.

Zjadlam teraz drugie sniadanie 5 chlebkow pelnoziarnistych I pol serka odtluszczonego . O 13.00 pije szejka truskawkowego.

WitaJcie Stopka zaktualizowana Spadlo mi 1.5 kg w tydzien Mam taki organizm ze kazde dodatkowe kilo u mnie widac ale tez kazdy spadek ciala Buzie mam szczuplejsza I brzuch Czuje sie lzejsza

Gość malinabanan
ja rozumiem, że grubas czepia sie jakichś dziwacznych metod zamiast zdrowo jeść, ale osoba z taką niewielką nadwagą? dziwi mnie to

Ja nie mam nadwagi mam idealne bmi a ciebie gowno powinno obchodzic co jem hehe Idiotka z ciebie poczytaj co to nadwaga Niech zgadne ze wazysz wiecej ode mnie :p

Gość ten ktoś
co wyżej bluzgał i autorka to jedna i ta sama osoba. Idź się leczyć kobieto na głowę, bo psychozą wali na kilometr :P

o i jeszcze jakis psi detektyw sie przyplatal :P psychoza wali heh a ja mam tydzien za soba i jestem szczeslwa piszcie sobie co tylko chcecie :P :P :P interesuje mnie teraz tylko i wylacznie moja waga

wlasnie wrocilam z zakupow zaopatrzylam sie w 2 puszki slim fast -starczy mi na 2 tygodnie chleb pelnoziarnisty chleb wasa chlebki ryzowe batoniki pelnoziarniste z musli :P i 4 balsamy palmersa 2 na rozstepy ktorych nie mam ale napinaja super skore z colagenem a 2 z koenzymem Q1o palmers bardzo mi podpasowal teraz balsamy garniera ladnie pachna i nawilzaja aleee palmers napina lepiej i to nie jest tylko moja opinia teraz w sainsburym jest promocja mozna kupic za 1/3 ceny

Widzialam ze jedna z Was podawala wymiary-a co mi tam . podaj i ja Nie wiem czego dosypuja do tych slim fastow ale obczajcie to Wypilam przez tydzien puszke I schudlam 2.100 Wymiary Biodra. -1,5 cm. Mam teraz 99.5 Uda. - 3 cm!!!! Mam teraz 53 Pas. -4 cm. Mam teraz 74 Mieszkam w uk i te slimfasty kosztuja grosze Szkoda ze w pl sa takie drogie Zauwazylam ze spodnie mam luzniejsze w biodrach dupsko juz nie takie " napeczniale"" a chlop mi mowi ze mam nogi chudsze no to zmierzylam. Takze cokolwiek tam dosypuja to nie protestuje Boczki mi juz prawie cale zniknely. 168cm. 13.05. 59 kg 20.05. 56.9. Kg Pierwszy cel 55 kg. 1-8 Czerwca??? Drugi cel. 50 kg

Zdecydowanie kilka cm znowu polecialo Spodnie spadaja z mi dupki ;) i juz depcze po nogawkach. Wazniejsze sa dla mnie wymiary niz waga Od dzis bede sie mierzyc regularnie w kazda niedziele

Dzisiejsze pomiary Biodra 99 cm. :) Brzuch. 71 cm. :) Udo bez zmian. 56cm Nie moglam sie powstrzymac W poltorej Tygodnia. 2 cm z bioder 7 cm z brzucha 3 cm z uda Jestem zadowolona!!!!! Zycze Wam podobnych baaa a nawet lepszych wynikow

Lekkie zakwasy po Zumbe ale kolejny cm z dooopy spadl :) Jechalam na rowerze rano na czczo bo nie chce jesc sniadania o 6.30 Ale nie zemdlalam Dzis Zumba I cwiczenia na cellulitis. Podobno Efekty po 1,5 miesiaca-- w przypadku duzego cellulitu a taki chyba mam :( wiem ze to bedzie najtrudniejsze.... No ale jak sie uda to bede przeszczesliwa Milego dnia czytajacym

Zamowilam skakankena ebayu z licznikiem skokow I spalonych kalorii :) za7 . Nie wiem kiedy dojdzie Poki co Zumba I rower Spodnie coraz luzniejsze :) Spr obwody wczoraj chociaz mierze sie dopiero w niedziele Biodra 98 cm. !!! Pas. 69 cm. !!! Maz mi mowi zebym juz zakonczyla diete bo zeszczuplalam ale ja chce miec w biodrach 92 cm! Daje sobie 3 miesiace :) Jesli bede szersza to trudno ale nie chce ciagle liczyc kalorii Zakwasy mam straszne po turbo brzuszkach heh