Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

Gość do dieta slim
mało - nie pracuje teraz , tzn duzo chodze

stepper nie obciaza stawow skakanka jest skuteczna ale stawy skokowe moze lubisz jezdzic na rowerze? szybkie spacery z psem? plywanie? rolki?

Gość do dieta slim
ale nie cwicze

Gość do dieta slim
szybkie spacery mam z 1 godzine a 2 tak normalnie, czasem cwicze na twisterze, ale jestem len ostatnio

Gość do dieta slim
no sprzatam tez codziennie :) nie amm nadwagi duzej bo 4 kg

Gość do dieta slim
tzn ponoc nie mam nadwagi bo bmi mam w normioe cos 21 niecale ale wolałabym 4 kg mniej miec

nie wiem ile wazysz ale proponuje ci zmniejszyc porcje posilkow o 1/3 jesc minimum piec razy dziennie i pic ok dwoch litrow wody powinno spasc pieczywo zamienic na ciemne podjadac warzywa nie jesc smazonego najlepiej ryby!!!!!! w folii po pierwszych efektach znajdziesz mobilizacje na powazniejsze kroki

Gość do dieta slim
pomysle nad tym tancem :) teraz ide bo za godz mecz - musze wyjsc z psami na dwór :)

Trzymam za Was wszystkich kciuki, aby Wam też udało się schudnąć tak jak i mi się to udało. Można to zrobić w bardzo prosty sposób podstawa to ruch potem zmiana diety + zdrowe suplementy :) Nie dość, że mamy utratę kilogramów to i zdrowie lepsze.

Skopiuje sobie tu swoja stara stopke :) Dzis sie zmierzylam-zwaze sie rano 30 lat /168 cm------------biodra-----------pas-------------udo 13.05. 59-----kg---------101 cm----------78 cm-----------59 cm 20.05. 56.9--Kg----------99.5 cm---------74 cm----------56 cm 27.05. 55.9--Kg----------98 Cm-----------69 cm----------55 Cm 03.06. 55.5--kg----------96.5 cm---------64cm----------54.5 cm 10.06 55.3--kg----------95!!! Cm--------61 cm----------54 cm 13.06 cel 92 cm w biodrach!!! Do idealu 3 cm-do konca lipca :) Cel 2. 50cm w udach !!! Do idealu 4 cm-do konca sierpnia Podsumowanie miesiaca Obwody zmalaly elegancko Cwicze codziennie Pupa Zmalala I sie podniosla Uda sie wysmuklily -sa jedrne Cellulit-wciaz jest ale mam masazery 1 w pracy drugi w domu :) Po miesiacu cwiczen na stepperze Napisze czy jest poprawa Twarz smukla. Drugi podbrodek zniknal.widoczne kosci policzkowe Wystajace lekko kosci biodrowe Brzuszek plaski -talia osy aczkolwiek bez Miesni -to tez Musze ogarnac Lydki smukle umiesnione Ramiona szczuplejsze bicepsy sa ale skora jednak jest-jak macham to sie trzesie -czas kupic hantelki do steppera gdyz nie mam tasmy Wczoraj odkrylam Miesnie na plecach miedzylopatkowe-od skakanki pewnie :) pamietam jak musialam przerywac skakanie I ruszac barkami :P Zmieniam stopke :)

W ciagu miesiaca stracilam Ok 4 kg -zwaze sie rano 6.5 cm w biodrach :) 17 cm w pasie !!! Talia osy :) 5.5 cm w udach :) Dieta ok 1500 kcl Codziennie godzina na rowerze 19.600 skokow na skakance tygodniowo ( 6000skokow w godzine) Teraz stepper codziennie spalam 1000 kcl ( od 45 do 60 min) W weekendy spalam 2000 kcl bo moge cwiczyc 2 razy dziennie :) Powodzenia

Plan cwiczen na dzis -1000kcl stepper( 1 godzina) 100 przysiadow 8 minut abs Skakanka 3000 skokow Godzina jazdy na rowerze Rano do pracy nie jechalam na rowerze wiec dzis 30 min roweru I 45min szybkiego marszu :) tyle zajelo mi przyczlapanie do pracy :) Jesli wykonam plan bede go stosowac w kazdy czwartek :)

Jestem Przed okresem - o matko jak mnie boli Brzuch Dzis bez cwiczen - zostalam bez steppera ale zamowilam juz nowy wypasiony z linkami I obrotowymi pedalami :)

Odebralam ten stepper-no super byl ale licznik nie dzialal na minimalnym obciazeniu Wkurzylam sie!! Dzis go odwieziemy I nie wiem kiedy bedzie nowy-porazka strata czasu.mam nadzieje ze nastepny bedzie juz dzialal jak nalezy Wczoraj skakanka ok 5600 tzn minimum bo zresetowalam niechcacy licznik Dzis do pracy pieszo :) Cieplo dzis jest moze wezme sie za koszenie trawy? Bede piekla sernik z orzechami :)

Nowy stepper bedzie jutro :) liczniki w tym modelu sa dupiate ale coz jest skretny I ma tasmy do rak wiec go wezme Wiem ile spalalam na starym kalorii wiec tak mniej wiecej bede sie orientowac Wczoraj skakanka -6.000 skokow :) o 22.00 skonczylam Dzis sie dowiedzialam ze lecimy na Wakacje do tropikow 9 lipca -ok 9.07 bo jeszcze szukamy hotelu :) cos przyjaznego dla rodzin z dziecmi :) Mam wiec 3tyg aby osiagnac cel -o biodra sie nie martwie gorzej z udami :( sie zobaczy Mysle juz tylko o wczasach :) mielismy leciec pozniej ale trzeba sie zresetowac Ledwo do pracy przyjechalam pedZilam jak szalona na rowerze a I tak sie minute pozniej odbilam ;) Dzis wielkie zebranie wiec mam luzik Fajka kawa Fajka kawa :) Sok pomidorowy pikantny z tymbarku jest rzeczywiscie pikantny -bede wiecej pila przynajmniej Milego dnia walczacym o idealna sylwetke

Nowy stepper bedzie jutro :) liczniki w tym modelu sa dupiate ale coz jest skretny I ma tasmy do rak wiec go wezme Wiem ile spalalam na starym kalorii wiec tak mniej wiecej bede sie orientowac Wczoraj skakanka -6.000 skokow :) o 22.00 skonczylam Dzis sie dowiedzialam ze lecimy na Wakacje do tropikow 9 lipca -ok 9.07 bo jeszcze szukamy hotelu :) cos przyjaznego dla rodzin z dziecmi :) Mam wiec 3tyg aby osiagnac cel -o biodra sie nie martwie gorzej z udami :( sie zobaczy Mysle juz tylko o wczasach :) mielismy leciec pozniej ale trzeba sie zresetowac Ledwo do pracy przyjechalam pedZilam jak szalona na rowerze a I tak sie minute pozniej odbilam ;) Dzis wielkie zebranie wiec mam luzik Fajka kawa Fajka kawa :) Sok pomidorowy pikantny z tymbarku jest rzeczywiscie pikantny -bede wiecej pila przynajmniej Milego dnia walczacym o idealna sylwetke

Slim- przeczytalam Twoj caly topik odp oczatku :) Kupilam wczoraj na allegro 2 pudełka slim fast czekoladowego- mysle, ze tylko ten smak by mi smakowal, bo truskawkowy czy waniliowy to za słodkie dla mnie. Ale widziałam tez slim fast o smaku cafe latte- tez go chyba zakupie :) Skakanka znaleziona, zaraz zaczynam skakac- no i od dziś zdrowe odżywianie :) Dziekuje Ci- strasznie mnie zmotywowałaś- zaraz musze sie zważyć, pomierzyć itd. Wystartowałam od rana i nie zamierzam się poddać- mam nadzieję, że już za iesiąc będzie COKOLWIEK widać. Aha- sprawdzilam tez na allegro te balsamy Palmersa- zaskoczylo mnie, ze są aż tak tanie! :) Także do dzieła :D Dzięki!

Gryzelinka super!!! Pamietaj slim fast jako 1i ost posilek -nie bedziesz podjadac wieczorem Na poczatku moze cie przeczyscic :) ale to mija po 2-3dniach Mi po 2tyg spadl Brzuch I boczki :) Czekoladowy teraz tez mam ale dla mnie najlepsza truskawka Bedziesz miala pelny zoladek Az ci sie bedzie odbijalo :) Pamietaj zeby jesc ok 5 razy na dzien Bede trzymac kciuki :) A co do palmersa-postmaruj nim twarz!! Zobaczysz jak ci sie skora napnie :) Lepszy od czerwonego garniera

Ok lecimy 11 hotel zabukowany :) Jest silownia!!! Dobrze wyposazona :) zamiast chlac bede cwiczyc wieczorem uff moge pojesc spokojnie Za godzine skakanka :)

Ok lecimy 11 hotel zabukowany :) Jest silownia!!! Dobrze wyposazona :) zamiast chlac bede cwiczyc wieczorem uff moge pojesc spokojnie Za godzine skakanka :)