Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

Zwazylam sie I zmierzylam rano :) troche wczesniej ale zauwazylam ze spodnie Robia sie troszke luzniejsze ;) bo mialam dopasowane Jeszcze 3 Dni pracy I fruuuu Dzisiejszego nie licze bo sobie kawkuje od rana :)

Gość sasza111
oo ja też już w końcu na urlop, dobrze że udało mi się schudnąć przed wyjazdem. stosowałam też tą dietę ale nie pomagała więć szukałam czegoś innego - i znalazłam, BetaLip mi pomógł.

Gość panna migotkaaaa
slim fast napisz prosze jak zaczelas zmieniac diete co jadlas,co robilas jak bylas glodna,po jakm czasie twoj organizm przystosowal sie o nowego trybu.....czy mialas zamki,o ktorej ostatni posilek.....

Gość panna migotkaaaa
zalamki nie zamki ;-]

jestem pod wrazeniem ......gratuluje Ci serdecznie przede wszystkim wytrwałosci i silnej woli!!!!!!! Ja juz setny raz probuje i mam nadziejeze w koncu dam rade... Startuje z podobnych wymiarów jak ty.....

jak widac w stopce najwiecej tłuszczu mam na brzuchu.....talii,no i boczki wstretne,uda tez mam dosc grube,mam taka budowe ze mam "cienkie" kości a na nich duzo tłuszczu ,mimo ze nie mam nadwagi naprawde do szczuplutkich nie naleze......

do slim fast dzizyyyyyssss :D jak mozna miec tak wąsska talie jak ty teraz....wszystko bym dała :-0

Dzieki dzieki Talie mialam jak ty :) ale dupsko 101 cm wiec roznice ok 30 cm taka mam budowe tak jestem bardzo waska w pasie :) Cwiczenia!!! Z uporem maniaka cwicze ! Skakalam po 6000 skokow az nabawilam sie kontuzji stawu ;) I przeszlam na stepper W udach mialam wiecej niz ty! 59 cm tluszczu I cellulitu Teraz nad kolanem mam 33 cm W polowie uda 44 cm A w najgrubszym miejscu na gorze ok 49 cm Ladnie umiesnione jedrne ksztaltne uda ! Wczesniej Jakies kalafiorowate kolki !! Zjesc mozna wiecej Naprawde ale cwiczyc ciagle tyle samo Bez cwiczen mozna sie nabawic wiszacej skory Masz Calkiem dobre wymiary!! Wyszczuplisz cale cialo na skakance ! Powodzenia ci zycze -masz latwiej ode mnie :) Uda ci sie -tylko sie nie obijaj :) Pozdrawiam

Ale jak Ty znalazlas tyle zaparcia???? dawaj recepte :P :-) hehe Trzeba sobie chyba to w glowie poukładac.......a myslisz ze skakanka lepsza czy stepper?????? kurde len jestem francowaty tzn jesli idzie o cwiczenia .a tak jak Ty zalezy mi na ładnym ciele....waga niech sobie jest jaka jest byle by ciało sie fajne zrobiło.Musze sie przemoc i zaczac cwiczyc!!!!!!no musze !!!!Bo jak patrze na Twoje rezultaty to zazdrosc mnie ogarnia :-P A jak z glodem????? o ktorej jesz najpozniej????i co zazwyczaj?????

Witaj Na wyszczuplenie ciala skakanka jest super !! Uwazaj tylko na stawy :) Stepper usuwa cellulit I ladnie rzezbi nogi!!! Motywacje znalazlam jak przestalam sie miescic w spodnie W topiku wyzej pisalam co jadlam Teraz koncze diete-zostawiam tylko cwiczenia na stepperze :) Codzienne :) Gdy osiagne zamierzone cele stepper 3x w tygodniu :) W srode Wylatuje na wczasy :) Jestem zadowolona Ze swojego wygladu Jeszcze -2kg I wygladalabym na wychodzona -mam 58 cm w pasie I nie chce miec mniej :P Zycze ci wytrwalosci Postaw na ruch!!! Ps godzina intensywnego stepowania na obciazeniu to ok 6500 stepow I ok 1000 kcal spalonych :) Schudniesz nawet jedzac 2000 kcal Jesli bedziesz sie ruszac

Bardzo Ci dziekuje za cenne informacje....to naprawde pomaga jak ktos daje wskazowki :-) Przeczytałam Twoj topik od a do z :-) Jak wrocisz z tych wczasow to zagladaj tu :-) A jak Ciebie nie bedzie to ja sie na chwile zajme i bede tu pisac :P Jutro albo po jutrze kupie skakanke :-) Najtanszy i jak widac po Tobie skuteczny przyrzad do cwiczen :-))) Jak na razie to ze dwie godziny smigałam po domu i sprzatałam ,moze to az tak intensywny wysłek nie był ale zawsze cos hehe czeka mnie jeszcze cala noc w pracy wiec tez troche spale . Mam prace na dwie zmiany ,raz noc raz dzien i na tych nockach własnie podjadałam to chipsy to ciastka to frytki...Teraz tylko serek wiejski :-) Takie mam postanowienie :-) A dzis na sniadanie musli z jogurtem naturalnym,potem troche arbuza,brzoskwinia a na obiad bob -uwielbiam :-)

Bardzo Ci dziekuje za cenne informacje....to naprawde pomaga jak ktos daje wskazowki :-) Przeczytałam Twoj topik od a do z :-) Jak wrocisz z tych wczasow to zagladaj tu :-) A jak Ciebie nie bedzie to ja sie na chwile zajme i bede tu pisac :P Jutro albo po jutrze kupie skakanke :-) Najtanszy i jak widac po Tobie skuteczny przyrzad do cwiczen :-))) Jak na razie to ze dwie godziny smigałam po domu i sprzatałam ,moze to az tak intensywny wysłek nie był ale zawsze cos hehe czeka mnie jeszcze cala noc w pracy wiec tez troche spale . Mam prace na dwie zmiany ,raz noc raz dzien i na tych nockach własnie podjadałam to chipsy to ciastka to frytki...Teraz tylko serek wiejski :-) Takie mam postanowienie :-) A dzis na sniadanie musli z jogurtem naturalnym,potem troche arbuza,brzoskwinia a na obiad bob -uwielbiam :-)

A Twoja talia ...marzenie..... Kurde ,tak sobie mysle ze moglabym Cie objac w pasie swoimi rekami heh :-) masakra.......:-) Super :-)

Skacz w dresie:) powaznie spocisz sie podwojnie :) Jak masz mozliwosc Kup skakanke z licznikiem :) Mozna naskakac 1000 skokow w 15 minut Ja skakalam 6000 skokow dziennie-ale nadwyrezylam staw Teraz ze stawem ok wiec sie Oplacalo :) Uda ci sie!! Kazde 0.5 cm mniej bedzie cie motywowac a wysilek nie pojdzie na Marne ;) Beda cie bolec lopatki , rece ale warto Najtrudniej Zaczac a pozniej juz nie wyobrazisz sobie dnia bez cwiczen Teraz Mozesz tanczyc!!! Pusc MTV patrz na te wszystkie laski z teledyskow z zazdroscia-one cie zmotywuja Ja tak zaczynalam :) Aeroby min 45 minut !!! Az ci serducho bedzie chcialo wyskoczyc Powodzenia :)

45 min biegania na przemian z szybkim marszem za mna...Jestem mokra i spocona jak swinka...sadełko sie troche potrzepało...cellulit tez :P Masakra jakie człowiek ma zastane kosci ,jak mało ruchu......:-\ Zamowiłam z olimpu thermo speed ,podobno sie przy tym wiecej wypoci podczas cwiczen i nie czuc tak zmeczenia...zobaczymy....:-)

aaa z tym tanczeniem tez dobre..:-) Biore lustro takie duze ,właczam muze i w ruch :-) I patrze jak sie wszystko trzesie :P i wyobrazam jak sie spala ten zapas ktory gromadziłam tak długo :-)

No to jeszcze 15 min biegania za mna :-) Teraz czas na kąpiel ,a jutro wybieram sie po zakupy...serki wiejskie mi sie skonczyły,tunczyk....a musze miec cos takiego pod ręką bo jak nie mam to siegam po byle szajs :-/ w sensie lody,czipsy,ciastka....:-/ zaparzyłam sobie caly dzbanek (juz drugi) mixturyherbat :P czerwonej,takiej na trawienie i dodałam jeszcze takiej z guarana :D pije na umur to i wode i ciagle pedze sikac hehe :-) Slim,ale miałas racje,jak człowiek pocwiczy,zmeczy sie ,to mu odchodzi w zapomnienie chec na dziadowskie przekąski...Jak sie pomysli ile to wszystko kosztuje energii ,potu i zmeczenia to ma sie dosc na samą mysl o podjadaniu...

Mąż to musi byc dumny ze ma taka laske ja ty :-)) Miłego wypoczynku :-) Jakbys dała rady to wrzuc jakies foty tzn nawet bez twarzy ,chciałam zobaczyc Twoje efekty i sie zmotywowac jeszcze bardziej :-) a najlepiej jakies zdjecia przed i teraz po odchudzaniu ...

hej hej :-) melduje sie :P Wczoraj zapomnialam jeszcze dopisac ze zaczęłam uzywac baniek chinskich na cellulit,masowałam sie nimi wieczorem,tyle mi tłuszczu wessało do srodka i jak nimi masowałam,to czułam jak to wszystko sie porusza tam pod skora...bleee :-/ Podobno sa dobre,zobaczymy :-) Ja własnie wróciłam z zakupow,kefiry ,serki wiejskie,oliwa z oliwek ,pomidorki,tuńczyk,musli i jogurty 0 % no i wasa chlebki. Kupiłam tez skakanke.... Ja nie wiem jak ty moglas skakac godzine bo ja po 5 min mam taka zadyszke ze masakra.......pot ciurkiem ze mnie leci.....:-( :-/ Nie wiem czy jakiejs za krotkiej nie kupiłam bo zachacza mi o glowe i wlosy :-/ Ja nie wiem jak dam rade cwiczyc ...moze z 6o skokow na razie zrobiłam :-( Tragedia jak moje ciało nie jest przystosowane do ruchu :-(

Ja co jakis czas skacze jeszcze po 50 skokow,jak na razie to moze z 250 sie nazbierało.... :-( Czekam i czekam na te "dopalacze" przy ktorych mam sie podobno mniej meczyc przy cwiczeniach ,ale jak na razie to listonosz przynosi same rachunki :-0 Moze ktos dołaczy do mnie????? Glupio mi tak samej pisac ze soba a autorka topiku pewnie juz w drodze na wczasy... :-)

Gość Neriska
Hej! To ja tu popiszę z Tobą :) Też zaczęłam skakać i mam tak samo jak Ty. 50-60 skoków i padam. Ale robię przerwy i znów skaczę. :) Na cellulit polecam peelingi z kawy - działają cuda!

Ooooo jak miło ze mam jakas nowa kolezanke :-) Ja wczoraj łacznie pewnie jakichs 500-600 skokow zrobiłam ale to seriami po 50 :-D bo nie dałam rady inaczej :-0 A dzis mam zakwasy i az brzuch mnie boli,czuje sie jakbym po niewiadomo jakim treningu była hehe... Ja własnie jestem po sniadaniu,musli z kefirem 0 % tłuszczu ,teraz popijam kawke.Dzis ciezki dzien przede mna w pracy ,jak pomysle to az mi sie odechciewa...:-(

Gość Neriska
Ja poza skakanką robię jeszcze takie zwykłe proste ćwiczenia - rozciąganie, skłony, przysiady, wymachy. To nie jest męczące, a ponoć dużo daje, to czemu nie spróbować? :) Ja teraz skaczę 50 skoków, potem przerwa, potem znów 50. Staram się za każdym razem inaczej skakać by nie zwariować. :P A to na lewą nogę, na prawą albo na obie. :) Pije też zieloną i czerwoną hebatę - wspomagają metabolizm. A kawkę też popijam, ale w wersji na zimno - schłodzone mleko + kostki lodu. :) Polecam też otręby do jogurtu - mają błonnik i dają uczucie sytości. Niby chce schudnąć tylko 4-5 kg a strasznie ciężko mi idzie. :( Nie mam nadwagi zbytnio, ale mi się sadełko zbiera na tyłku i udach, typowa gruszka jestem. Bo brzuch nawet ok. Aaa i pij dużo wody - można część z cytryną, słyszałam żeby octu dodawać też troszkę (jedna łyżeczka do szklanki wody na pół godziny przed posiłkiem) - też podkręca metabolizm. Ale głównie zależy mi na ruchu, więc chyba rower sobie dodam jeszcze. Albo rolki. :) Pozdrawiam!

Hej Pierwszy dzien I jestem brazowiutka :) Samolot mial opoznienie I w hotelu bylismy o 23 czasu lolalnego czula gdzies o 2 czasu pl Wyspa super ! Plaze piekne widoki extra Jedzenie mmmm poezja :) Pije drinki black Russian woda anyzowka- liga Lody caly dzien -all inclusive rzadi Net ok 5 funtow za pol godziny -teraz kradne z baru przy plazy :) bo wolalam zaplacic za sejf niz net :) Nie wiem ile bede wazyc jak wroce ale nie odmowie sobie owocow morza I lokalnych smakolykow :) Silownia ma tylko rowerki sprawne - kto poza Mna by tu cwiczyl hehe ludzie pija do 3 a.m Sukcesow wan zycze pozdrowiam

Cześć SLIM! Hej Speed corba, fajnie Cię tu widzieć! :) Wróciłam znad morza! :D Widzę, że nikt poza mną nie próżnował :P ja miałam w międzyczasie imprezę urodzinową siostry na której zjadłam tonę bitej śmietany, lodów etc. ale też mnóstwo świeżych jagód, malin, arbuza, łososia i sałaty :D A nad morzem starałam się w miarę trzymać, choć codziennie na śniadanie jadłam pieczywo, ale codziennie też ryba (nie smażona i bez frytek!) z surówkami, owoce i jakoś było w miarę. Niestety wypiłam też morze alkoholu i to codziennie! :P Trochę spacerowałam, a poza tym ZERO ćwiczeń, ale i tak nie przytyłam uff (najnowsze pomiary w zaktualizowanej stopce). Od dziś natomiast już zaczynam jeść głównie warzywa, ryby, kurczaka i trochę sezonowych owoców i do przodu! :)