Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

Doszły! :) Dzięki! Brzuch mam praktycznie taki sam jak Twój, ale te nogi!!! Moja droga, zazdroszcze!! :)

normalnie nie potrafie sobie wyobrazic, ze jeszcze 1,5 miesiaca temu mialas w pasie 17 cm więcej!!! :) Gratulacje!

na udach z tyu mialam grudy!! doslownie gorki i doliny hehe teraz mam minimalny celulit-minimalny w porownaniu z tym co mialam za 3 tyg juz go nie bedzie wlasnie ide na steper :P tobie ladnie cm spadaja! ja skakalam dluzej od ciebie ale musialam uwierz mi moze na zdj z wakacji juz bedzie widac miesnie bo musialabym nogi napinac a mi sie nie chcialo:P nie mialam weny na zdjecia steper bardzo ladnie modeluje najpierw na najnizszym obciazeniu a jak mnie pot zalewa to podkrecam srube i cisne hehe ogladam w miedzyczasie dlaczego ja :P i nie wiem kiedy miaja godzina pozdrawiam ps miesiac temu w spodniach 38 nogawki opinaly moje uda tak jakby miay peknac a zamek musialam spinac agrafka :P zamiast kupic wieksze kupilam mniejsze :P i zaczelam cwiczyc teraz zakladam te spodnie i obwiazuje sie paskiem na udach wisza z tylka spadaja i brzydko sie ukladaja :P ale czasem zakladam to mi sie humor poprawia i mam motywacje

W tym tyg pracuje do 5.30p.m. :( Po pracy jade na zakupy do lidla bo mam tam mleko po 40p :) Karton mleka Karton serkow wiejskich Jogurty Wafelki musli ! Ze 3paczki -uwielbiam je I Owoce To zawsze biore z lidla Pozniej jade odebrac moj depilator-jednak Braun Wosku nie lubie a do kosmetyczki mam za daleko Zaraz po pracy jade po corke do szkoly I Daje jej obiad Musialabym wracac sie do centrum -mieszkam w odleglej spokojnej dzielnicy :) Przeslesz mi fotki ?

Dieta- wybacz, ale nie mam żadnych zdjęć porobionych teraz, musialabym specjalnie robic- a nie chce prosic mojego faceta, bo pomysli ze mi odbilo, zeby pokazywac brzuch, dupe itd. do zdjecia :D- nie chce mi sie mu tlumaczyc po co mi to :D Za kilka dni jade nad morze, stamtad pewnie przywioze troche zdjec w stroju to Ci wysle :) Kurde, mam jakąś kontuzje barku :( od wczoraj i nie moge cwiczyc. Ale diete trzymam caly czas dzielnie, dzis juz 9. dzień! :)

Zaraz zaczynam prace buuu Zjadlam 2banany I pije powerade -niebieski. Kupuje je zgrzewkami :) sa slodkie a maja Malo kalorii po treningu idealne :)

nigdzie nie napisalam, ze kontuzja barku jest od skakanki :) Jejku jak ja nie znosze powerade'ów! Moj facet to pija namietnie- nie wiem jak to w ogole mozna pic :P fuj, maja smak chemii jak dla mnie i jeszcze te kolory... :D Mi mój facet zanim jeszcze zaczelam sie odchudzać mówił, ze mam tego nie robic- on nie lubi bardzo chudych kobiet, a ja w zasadzie zawsze byłam szczupła- tylko te nogi mi przeszkadzają i chce coś z nimi zrobić. Poza tym niemal codziennie chodzimy do restauracji, kosztujemy nowych potraw, sprawdzamy nowe knajpy i duzo podrozujemy po Ameryce Płd, po całej Azji itd.- wtedy zawsze robimy miliony eksperymentow kulinarnych- on to we mnie uwielbia, więc nie chce zeby cokolwiek sie zmienilo. Musze to wszystko jakos pogodzic, bo niedlugo znowu wyjezdzamy do Tajlandii i Wietnamu- i on sie boi, ze nic tam nie bede jadla haha :D jest przerazony Właśnie zjadlam jajecznice ze szczypiorkiem z 2 jajek smazona bez tluszczu i kawalek żółtego pomidora i czuje sie bardzo najedzona. Mój żołądek się już skurczył. Dzis robie hummus i do tego warzywa, a potem koktajl z truskawek z kefirem

Hej Ja tylko Pytalam czy od skakanki bo mnie czasem bark I obojczyki bolaly ;) Co do restauracji znam ten Bol 3razy w roku jestem na wczasach all inclusive :( I zre jak swinka :P Tez lubimy z mezem szlajac sie po restauracjach hehe moja ulubiona to chinska aroma .placisz ok 7 funta za osobe I jesz ile chcesz :) placisz tylko za drinki :) no to jadlam suszi kilogramami :p I potrawy ktorych nawet opisy mi nic nie mowily :) Raz w restauracji bangladeskiej juz po starterze zrezygnowalismy hehe I skonczylo sie zatruciem! Ostre strasznie , a biedny kelner dopytywal czy nam nie smakuje :) Pewnie ze bedac za granica chcemy probowac regionalnych potraw :) I nie rezygnujmy z tego :) Bo jedzenie to przyjemnosc smaku tylko trzeba znac umiar :) Dzis na wadze 53 kg. udo ok 50.5 cm biodra ok 90.5 zmierze dokladnie w niedziele Milego dnia Gryzelinko

Ojejejej!!!!!!!!! No jakbym czytał strony komentarzy firmowanych przez producenta, no!!! A byłem tam byłem!!!! Czytałem!!! No a tak miało być pięknie, tak pięknie!!! Poczytałem sobie o achach i ochach i co? No napisałem komentarz ze zamawiam to „cudo ale? Będę kontrolował co i jak jest, jakie efekty i tak dalej. Że co dwa trzy dni podzielę się na ich forum z moimi spostrzeżeniami. Będę tam na bank co dwa trzy dni i skoro to taka rewelacja niech pospólstwo świata całego się dowie!!! Efekt??? Nawet tego komentarza nie zamieszczono!!! Co ciekawe. 28.06. Ostatni komentarz że? Kibice pozdrawiają a dzisiaj 29.06. już ich nie ma a są w dniu dzisiejszym. Wniosek? Myk kibiców z wczoraj na dzisiaj i jest cacy, tak??? No!!!! Euro przecież, prawda?????I cały dzień wpisy ochy i achy. Czyli??? Ja paluchami pokazywał nie będę ale? Ktoś tu kogoś robi w „bambuko na wesoło I to bez zgody najjaśniej panującego w załóżmy Papui Nowej Gwinei!!! Tylko że tam taką ekipę to by się na bosaka po dżungli ganiało a i wybatożyło ku radości poddanych. I nie przyszło by do głowy więcej aby poddanych do strat finansowych doprowadzać i wmawiać im jakieś czary mary. Tak że moi drodzy? Czarowania koniec!!! Po prostu. Do czarowania to dobry czarownik taki z drzazgą w nosie dla urody co to na golasa przez ognisko skacze, trawy się najara i potem twierdzi że z duchami gada!!! Ja napiszę krótko? Nie lubię jak mi ktoś sieczkę z głowy chce robić i jeszcze kit sprzedaje!!! Pozdrawiam wszystkich cieplutko i przechodzę na moja sprawdzona dietę. No cóż troszkę wyrzeczeń ale jakimiś szemranym pigułami faszerował się nie będę!!! Ot i wszystko, decyzję o zakupie pozostawiam po dobrym połączeniu neutronowym w korze mózgowej!!!

My jezdzimy do Azji raz, dwa razy do roku- ale zawsze sami, bez biur podróży, szlajamy się często po Laosie, Birmie, Kambodży, Malezji, ale najczęściej wlasnie Tajlandia i Wietnam. Jak się skonczy pora deszczowa to jedziemy, bo teraz tam leje. Może pod koniec sierpnia jeszcze skoczymy do Chin, ale to nie wiem czy nam praca pozwoli, choc mam nadzieje, ze tak. Nigdy nie bylam w Chinach. Jutro ide na caly dzien na basen pod golym niebem i wyjezdzam nad morze. A bark mnie boli od robienia zdjec :P Jestem fotografem i czasem po dlugich sesjach, starsznie mnie bola niektore miesnie od noszenia aparatu, ale juz dzis jest lepiej, moze wieczorem uda mi sie nawet poskakać :) Wczoraj na kolacje troche poszalam jedzoniowo bedac na miescie, ale tylko troche. Poza tym podobno raz w tygodniu mozna :P Dostałam dziś @ wiec narazie nawet sie nie ważę :O A Ty Slim juz w biodrach nie chudnij- 90 cm jest idealne :) zwlaszcza jesli roznica miedzy talia a biodrami to te 30 cm- ja np. uwielbiam swoje wciecie w talii nie zamienilabym tego na wąskie biodra!

Co do bioder to ja moje uwielbiam ale bede rzucala palenie hehe :) wiec chce miec rezerwe 2cm -sama rozumiesz :) te 2cm wiele nie zmienia w wygladzie skoro mialam 101cm to nawet z 92cm mam duzo mniejszy Tylek Takze cele w sumie osiagnelam.bede teraz rzezniczy cialo wiec cos jeszcze pewnie spadnie :) popracuje nad brzuchem i tylkiem I reszta cellulitu :) Dzisiaj wyprobuje depilator-jednak Braun -dzieki za opinie I skocze na solarium zeby sie na wczasach nie spalic -powinno mi to poprawic samopoczucie :) A zawod masz bardzo ciekawy moim zdaniem :) Pozdrawiam Ps dobrze ze z barkiem juz lepiej

Gość grazynka23
przepraszam ż esie wtryniam ,ale chcialam zapytac was o to czym słodzicie , czy slodzik az tak szkodliwy jest?

Ja uzywam czegos takiego jak slodzik -mieszkam w uk nie znam odpowiednika polskiego . Slodzik w pl mial dziwny posmak tfu -pewnie Zalezy od firmy :) Mamy tez taki cukier z mniejsza zawartoscia kcl tez uzywam I nie umarlam :) zeby mi nie wypadly ;) I nie mam raka

Gość grazynka23
:) slim jak zawsze z humorem dzieki :)

ja używam brązowego cukru trzcinowego albo miodu :) ale ostatnio i tak prawie nic nie słodzę, tylko owsiankę na śniadanie :) Slim- rzucaj rzucaj palenie, ja rzucilam laaata temu, jak bylam jeszcze małym gnojkiem :P a teraz nie mogłabym zapalić nawet jak czasem mam ochote, po prostu mnie odrzuca sam zapach. Napisz, jak tam depilator- jak nie jestes zbyt wrażliwa na ból to będzie ok :) Ja odkąd zaczęłam używać plastrów już nie wrócę do depilatora- głównie ze względu na oszczędność czasu, podobno plastry też wyrywają włosy pod innym kątem niż depilator i trochę wolniej odrastają, ale tu różnicy jakiejś spektakularnej nie zauważyłam :) No i na bank zawsze to oszczednosc kasy- za depilator placisz raz i koniec, to duży plus. Ja właśnie dziś tez robie woskowanie nóg. Mam nawet koleżanki, które depilatorem depilują pachy i bikini, ale ja aż tak odważna nigdy nie byłam :P Wyższy poziom hardkora jak dla mnie :D

Ja po wosku mialam podraznienia a tu w uk nie mam sprawdzonego ani salonu ani produktu Depilowalam tez pachy :P philipsem Napisze jak bylo ale 2pierwsze razy beda bolesne jak mniemam :) Zastanawiam sie nad Zmiana fryzury Albo obetne do linii brody-mam dluga szyje I teraz! Pociagla szczupla twarz :) Juz Szukam polskiej fryzjerki :) Albo pofaluje trwala koncowki czytalam Wlasnie o nowych produktach loreala Pomysle Wciaz w pracy siedze :( jeszcze poltorej godziny I mam wolny weekend :)

Gość LADY 10
kkk

wczoraj beztreningowo tak jak mialo byc :) dzis na sniadanie kawa z paczkiem hehe juz dawno nie jadlam jeszcze po 2 cm koniec z odchudzaniem :P zostane przy cwiczeniach tylko ale bede wiecej jadla :P mam nadzieje ze zdrowo mysle ze do konca sierpnia sie wyrobie i bede mogla rzucac to cholerne palenie mam jakas alergie!! matko zakatarzona jestem lekko spuchnieta na twarzy i obudzilam sie z zaropialymi oczkami bleee kupilam tabsy i czekam na poprawe- pyli u nas strasznie spokojnej niedzieli

Zaraz koncze prace I jade prosto na solarium :) za 9 Dni wczasy tam jest teraz 40 stopni wiec Musze przygotowac moja skore :)

Gość luuudzie
Dieta slim fast to maszkaron! Fuj

obcielam sie i wygadam zajebiscie ! :) 20 funtow za fryzure Victorii Beckham to nie jest wygorowana cena :) wybieralam z katalogu fryzure i zmiksowalam 2 :P taka mialam wizje zafarbuje w sobote