Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa33

słodkości do mdłości :P

Polecane posty

Mąż dzwonił, że dziś lepiej, że dzieci się tak nie drą, ale że Młoda zrobiła sobie guza na pół głowy i nikt tego nie zauważył. Ogólnie te dzieci sie pewnie ogarną, ale baby w tej grupie są tragiczne.

Przepraszam was za brak kawy, zapomniałam :( A Pułk przyszła specjalnie o 4, bo chciała order pierwszeństwa zdobyć :P O tej porze ja nie konkuruję :P Młoda wczoraj zaliczyła dzień 1. :D Wrociła jak kloszard - spodnie podarte w kolanie od szwu, do szwu i na tyłku przy kieszeni. Nie wiem jak to zrobiła. Pewnie dywan w nowym przedszkolu jest z gwoździ :O A na pierwszy dzień dałam jej najładniejsze portki, zeby wrażenie zrobiła dobre ;) A to mi przypomniało mój pierwszy dzien w liceum. Idąc na uroczystości rozpoczęciowe wyrypałam się na chodniku tak, ze rozdarłam sobie rozporek z tyłu spódnicy do samego paska i nikt mi nie powiedział, bo im było głupio. Wszyscy mnie zapamiętali z tego rozpoczęcia roku :P I widać corka poszła w ślady ;)

Nie no wyła, ale maz stal z boku i obserwowal co sie dzieje i nie podchodzil. A baby po godzinie: o jej a co Ci sie stalo w glowe?

nie no to jest dzieciowo bardzo ogarniety facet, gdyby tak nie bylo to pewnie bym sie nie zdecydowala na drugie... Kurde, ale mam dylemat. Z jednej strony nie jest dziś tak źle jak wczoraj, z drugiej, moge ja stamtąd zabrac, ale to się wiąże z pracą w każdy weekend. I chuj i nie wiem co gorsze.

to są indywidualne dylematy, więc nic Ci radzić nie będę. No chyba, zę zrobienie tabelki Za i przeciw ;)

Mąz wrocil po nia po 2 godzinach i napisal mi smsa: wracamy do domu na zawsze! Więc chyba wszystko jasne:)

czyli happy end ;) Dziczyzna serwuje? Jestem głodna. Dochodzę do wniosku, ze mój ostatnio nieposkromiony apetyt chyba jest związany z porzuceniem tabsów hormonalnych. No bo co innego mnie tak ssie w żołąd? I muszę zacząć biegać :O Biega któraś? Czy wy tylko na kanapach pachniecie? :P

Nie Dziczyzna serwuje, tylko ja inspiracji wolam. Biegania nie uskuteczniam i bez tego schudlam jak ta glupia i dysponuje jedna para dzinow ze streczem, ktore mi nie wisza na dupie :/ A poza tym pachne ze wysztkich stron, nie tylko na kanapie :D Zainspiruj mnie jakims pomyslem na swinska dupe...

Ja wczoraj miałam swiniaka w formie pieczeni rzymskiej.taka dostałam już przyprawiona,tylko upiec musiałam.Boże,jaka była pyszna!!!z ogromnej ilości zostały sladowe ilości:O A Ty może zrób placki ziemniaczana z sosem cyganskim?albo full-placki po węgiersku;) chyba bym sama pozarla;)ja mam dziś again zupę kury-cuki(nic nie poradzę,Lalka ja kocha)do tego bułki czosnkowe.a pózniej szef kuchni poleca racuchy z jablkami.akurat drozdze mi się walaja po lodowie;)

Przyszła mi dziś płyta J.Marcell.przeżywam rozkosze duchowe;) Albo Polku jakiś gulaszyk zrób,to zawsze i szybko i pysznie:)

placki to zbyt pracochłonne :O U mnie taka potrawa mięsno-warzywna nazywa się przegląd lodowki. Biorę mięcho mielone lub pokrojone w artystyczne (czytaj nierówne) kawałki i obsmażam na oleju. Potem dorzucam warzywa twardsze, też ciut obsmażam, dolewam wodę, przyprawy i gotuję ok pół godziny. Pod koniec dorzucam warzywa, które wymagają krótkiej obróbki - np. cukinia, papryka. I po 5 minutach jest obiad :D Czasem do tej wody dorzucam łychę koncentratu pomidorowego, albo dolewam śmietanę na koniec, albo serek topiony. Różne warianty powstają :) No i jak jest dużo płynu to wychodzi zupa, a jak mało to sos ;)

Jak masz wiecej i dasz radę to przekrój na dwa obiady;jeden gulaszyk,drugi opackaj przyprawami,zamarynuj i jutro pieczyste jak znalazł:D

ja dzis tez mam przeglad lodowki na obiad, wyszlo calkiem niezle, dogotowalam ryzu i mamy dobre danie :) ale gulasz... Hm... Dawno nie mialam... :) Wieska, dobrze, ze problem sie rozwiazal :)

Widzisz Faniu?!wszystko się prostuje;teraz Wiesi,pózniej Tobie,a na koncu to i Gryzi się wyprostuje:P ze nie wspomnę o reszcie gromadki:D Doczytalam Wasze rozmyslania.oj,było gorąco!!:D A i zapomniałam!robiłam ciasto matchewkowe i,kurde!!zakalec mnie wyszedł:(:(nie wiem co zawinilo?obstawiam mój zajebisty piekarnik.

Szurałam dyskretnie i nie doszurałam ze zleceniem asenizacji starego, bo nie zdążyłam. Teraz się ledwo doszurałam, ale koty chwilowo działają na lepiej. Z tym, ze jest to cisza przed burzą, bo parę spraw po prostu odwiesiłam na kołek.

Nie mam pojęcia o czym tokujesz Gorąca ale na wszelki wypadek owijam Ci szyje kocim ogonem ku przezornosci!! :D Nie,nie zapoznalam się z Miniowym uzupełnieniem:/:( a marchew przepuscilam przez oczka jak na placki ziemniaczane:/:/ wrong!wrong!! A tyle pyszny h rzeczy tam nawrzucalam!to w sumie dlatego Was nie odwiedzalam-szkoda było z czymś takim przylazic:/