Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa33

słodkości do mdłości :P

Polecane posty

ok mam :) częstuję tortillą bo moje wygłodzone dziecko duże wyprodukowalo całą partię i trochę zostało

nie potrzebuje któraś białych adidasów nike rozmiar 38,5 jak nowe, bo własnie wystawiłam

białę buty to nie dla mnie. Siostrowa rodzina zaczęła dzisiaj leczenie na robale. ona z mężem dostała lek jednorazowy profilaktycznie. i wyobraźcie sobie że szwagier poległ. czerwony się zrobił, wysypało go dokumentnie. chyba wiem kto rozsiewa tą zarazę:O I pomysleć co mozemy nosić w sobie całe życie nawet nie będąc tego świadomym

A moj Starszy ma ospe!!:O po raz drugi!!Lalka ma cos alergicznego I dlatego tak niemilosiernie chrapie a ja,of course,zajebane zatoki:D antibajotik oraz inhalacje,jupi:O I to wszystko nam bardzo sympatyczna siostra Rosie wywrozyla,ha!!jaka mundra!na pewno mundrzejsza niz ten bezowy dochtur,co na me nieszczescie mnie kiedys(nie)uleczyl:/ a ja cebulaki jeszcze bede robila,Bo ciasto zaczynilam.lapiecie sie??

Ja bym się zmieściła, ale nie mój design :) Najstarsza ma 37 i właśnie na wyjazd dostała białe firmówki.. Pułjawny, gdzie ta ciążowa.. :P

teraz to ja oglądam dowody zbrodni więc już nie chce z Wami gadać. Włąśnie zawsze czekam na wakacje. bo kończy się ten tasiemcowy szajs i dają mój serial ulubiony;)

Kawał adekwatny do pory.. :) Wieczór. Facet chodzi cały czas nerwowo po domu. Od ściany do ściany. Żona nie wytrzymuje i w końcu zadaje konkretne, krótkie pytanie: - Co jest? Mąż na to z ogniem w oczach: - Mam ochotę na sex! Żona chcąc pomóc mężowi: - No to chodź! - No to chodzę!

No wyrastaja se male cebulowe skurczybyczki ciummm.ja jeszcze pranie wyszarpalam I ide z nim walczyc po ciemoku.I wiecie,tak mnie najszlo od tych bialych adidaskow,chyba pojde pobiegac:D akurat Patrisa Polowek mnie zakupil njubalansy na bimbambeju,hem.gdzies byla jak ja obow szukala??

spać mi się chce. a mam dylemat. kończyć cożem zaczęła czy iść spać i od rana działać ze zdwojoną siłę. pewnie padnie na pójść spać a od rana zapomnę o działaniu, znów zwlokę się za późno i cała robota pójdzie sie pieprzyć:O bo ja na robotę mogę wykorzystać tylko poranek tak do 10 maks a później zwykle wnikam z domu