Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDZIWY POLAK

PARADA RÓWNOŚCI - WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sfsjfofjsfj
uważasz, że nasz Bóg cieszy się z takiego obrotu sprawy i z tego,że coraz więcej homoseksualistów wśród ludzi?

Gość sfsjfofjsfj
no i?

Gość Bóg kocha wszystkie dzieci
swoje :) A ty uzurpujesz sobie mówić co on sądzi To grzech pychy :O

Gość sfsjfofjsfj
mówić o tym nie miał na myśli homoseksualizmu tylko tolerancję względem religii, koloru skóry, pochodzenia itp.

tolerancja tolerancją, a wbijaniue ludziom do glow, ze pedalstwo jest normalne a nie-pedalstwo to zacofanie to juz lekka przesada! jestes gejem? to se badz, ale wypierdalaj mi z twoimi manifestacjami. ja ciebie ogladac w różowych gaciach nie chce!

Gość sfsjfofjsfj
uzurpuję sobie??? chyba kpisz. po prostu czytam Pismo Święte i wczytuję się w każde jego słowo. Bóg potępia homoseksualizm. Jak nie wierzysz to zajrzyj do Pisma Świętego, jeżeli takowe posiadasz.

Gość sfsjfofjsfj
zordonowka- więcej pisać nie trzeba. szczera prawda.

zordonowka nik u nas w rózowych gaciach nie paraduje, wiem bo dokładnie ogladałam zdjęcia z parad równości w Polsce. Geje i lesbijki wyglądali tak samo jak inni ludzie...

za dużo się cudaków naoglądałaś w zagranicznejn tv bo 80 procent gejów i lesbijki wygląda heteronormatywnie...

Gość sfsjfofjsfj
wczytaj się w to co napisała. chodziło jej o wpieranie nam na siłę,że homo jest spoko a ty się akurat do tych spodni przyczepiłaś :/

nie chodzi mi o "rozowe gacie" to byla ironia, chodzi mi o cala idee tych manifestacji. homoseksualizm jest moze nie chorobą, ale napewno nie jest to normalne wiec nie widze powodu do tego by takie osoby zadaly jakis specjalnych praw.

Gość PRAWDZIWY POLAKK
JESTEŚMY PRZEŚLADOWANI, NIE MACIE PRAWA NAM ZABRANIAĆ NASZYCH POGLĄDÓW ANI MANIFESTACJI... JESTEŚMY DEMOKRATAMI A NIE JAK WY KATOLAMI.

walka z chamstwem i agresją wobec odmiennej orientacji to żadne specjalne prawa...

"prawdziwy polak" jestes hipokrytą, zadasz zeby cie nie obrazali a sam obrazasz nas "katoli" co akurat tak sie sklada jest karalne w polsce.

Gość sfsjfofjsfj
ale im chodzi o adopcje dzieci i możliwość zawierania małżeństw- to już są jakieś specjalne prawa. pozwól im...to później zgłoszą się kolejni, którzy będą chcieli brać śluby ze zwierzętami.

zadracha, gdyby "odmienna orientacja" nie wmawiala ludziom, ze dlatego, ze sa heteroseksualni i wierza w Boga to sa staroswieccy i nietolerancyjni to nikt by sie tej "odmiennej orientacji" nie czepial.

sfsjfofjsfj mylisz pojęcia człowieku poczytaj sobie co to homsoeksualizm a co to zofiliaa!!!

Gość TwardyZawodnikSumo
Publiczne prezentowanie swoich preferencji sensualnych różnych od naturalnych czyli hetero (narządy rozrodcze służą jak sama nazwa wskazuje do rozmnażania) podchodzi pod ekshibicjonizm który jest prawnie zakazany obecna sytuacja z legalnością parad wynika z fałszywej interpretacji prawa a w zasadzie z nie przestrzeganiem go.

Gość sfsjfofjsfj
homoseksualizm jest zboczeniem czy ci się to podoba czy nie. chcesz być pedałem- ok! twoja sprawa! nie ja będę za to pokutowała za jakiś czas. ale nie demonstruj z koleżkami w moim katolickim kraju.

"zadracha sfsjfofjsfj mylisz pojęcia człowieku poczytaj sobie co to homsoeksualizm a co to zofiliaa!!!" a gdzie on/ona napisal/a, ze homoseksualizm to to samo co zoofilia. czytac ze zrozumieniem nie umiemy?

Gość PRAWDZIWY POLAKK
JESTEŚCIE ZACOFANIE BO NIE AKCEPTUJECIE NOWOCZESNOŚCI STARE PRYKI Z LAT 80 ZA KILKA LAT WIĘKSZOŚĆ Z TYCH DEBILI ZACOFANYCH ZDECHNIE I MOŻE KRAJ ZNORMALNIEJE.

zordonowka chyba sama sobie wmawiasz że ktoś ci chce to wmówic

Gość sfsjfofjsfj
zadracha- a ty się naucz czytać bo widzę że masz z tym problem. przeczytasz coś bez analizy i wysuwasz durne wnioski. nie napisałam, że homoseksualizm to to samo co zoofilia. napisałam, że najpierw homo będą chcieli swoich praw a później zgłoszą się kolejni. naucz się czytać!

a poza tym nie zauwazyliście że autor znikł a został chamski podszyw???

Gość PRAWDZIWY POLAKK
AUTOR NIE ZNIKŁ, TYLKO KTOŚ UKRADŁ MU NICK...

sfsjfofjsfj homoseksualiści mogą walcyzć o swoje prawa bo swoją innością nikogo nie krzywdzą zofile krzywdzą bezbronne i nieświadome zwierzęta więc moga jedynie walczyć o dłuższe kary za znęcanie się nad zwierzetami...

Gość OK RÓBCIE SOBIE TEN MARSZ
OWSZEM BÓG POTĘPIa homoseksualizm o czym można SIĘ PRZEKONAć czytaJĄĆ BIBLIĘ CO NIE OZNACZA, że ja MAm taKIEGO HOMOSEKSUAlistę palić na stosie. ja MOGĘ IM WYTKNĄĆ, ŻE GRZESZĄ ITP. MOGĘ NAwet zorganizowaĆ ANTYPROTEST, ALE NIC POZA TYM CHYBA SIĘ JUŻ ZROBIĆ NIE DA. zabronić im pójscia w marszu też nie da RADY.