Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Przywróćmy na kafe optymizm :)

Polecane posty

A propos dzików przesypywałam kości dzika, kroiłam serce i spróbowałam płuc:P Beagle są słodkie, ale bywają nieznośne:D Potrafią człowieka wokół pazura owinąć.

"A propos dzików przesypywałam kości dzika, kroiłam serce i spróbowałam płuc " Polujesz? "Beagle są słodkie, ale bywają nieznośne Potrafią człowieka wokół pazura owinąć." Tak, trzeba je odpowiednio tresowac, inaczej moze byc klopot.

ja miałam przyjemność tylko ze świńskim sercem....dostać takim dwudniowym serduchem w ramię...mhm...przyjemność -.-'

Nie mam serca do polowań:P Raz żal mi zwierząt, a dwa patroszenie jest ponad moje możliwości. Moor, ktoś Ci dał serce, to piękne:P

Gość Zuyzanna Amelia &18
Wole basety i jamniki

w college'u robiliśmy prezentacje dla potencjalnych przyszłych uczniów. I ja miałam jakieś głupie fiolki, a mój facet złapał najfajniejszą robotę - krojenie serca. Na koniec dnia dostałam owym sercem w ramię (celował w głowę, ale nie trafił...). Fajne takie wspomnienia :P Dziki, serca, wilki....

Gość Zuyzanna Amelia &18
Najmadrzejszy - niech bedzie i wilk. Jakiego jamnika miales ?

Argen, ja "mojego" widze raz na parę tygodni to też mi daje popalić:D Koty są ok, ale ten z którym aktualnie mieszkam wzbudza we mnie instynkt zabójcy :P Moor, masz słodkiego faceta^^ A chcesz posłuchać o polowaniach na sarny?:D

jak już zaczniesz zabijać koty to zapraszam do mnie :) będziesz mieć na co polować. a propos dzikiej zwierzyny. U moich rodziców w ogródku kiedyś zaplątał się lis...a ich miniaturowy piesek, wielkości yorka, próbował na skubańca polować....

Gość Zuyzanna Amelia &18
16:58 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie ja mam w domu pelno rogow, w tym jedne wielkie na scianie To zle wrozy....

Gość Zuyzanna Amelia &18
Niedaleko pada jablko od jabloni...

Gość Zuyzanna Amelia &18
najmadrzejszy - a co takiego robil jeszcze dziadek ?

Zuzanna Zawsze byl czlowiekiem dobrym dla ludzi, rozsadnym, ma super zone, dwojke dzieci, jest wojskowym, zawsze usmiechniety, twardo stapajacym po ziemi, chyba spelnionym, mimo 85 lat w niezlej formie;) Mysle, ze to calkiem niezle;) fiku mikuuu Ale do czego mam sie przyznac? Nie wmowisz mi niczego;)

jeszcze nei weim do czego, ale lepiej się przyznaj od razu nim coś z ciebei wyciagnę :D