Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Przywróćmy na kafe optymizm :)

Polecane posty

Argen, mi dają więcej o jakieś 5-8lat. Pewne badanie też to wykazało:P Ale nie rozumiem czemu miałabym uważać, że przede mną nie ma już nic i godzić się na to co mi życie łaskawie wciska. Może do wielkich optymistów nie należę, różowych okularów zdecydowanie nie noszę, ale mimo wszystko zawsze może być lepiej :) Rev, hmmm, to może jakiś temat załóż by podkreślić te różnice. Bo coś dawno żadnego nie widziałam...ciekawe dlaczego:classic_cool:

Gość ?????????????????????????????
Zuzia a Ty co tak zamilkła na @ ?? Wszystko u Ciebie passi??:)

krwawa nei wywoluj wilka z lasu, zaraz powstanei kolejny mądry topik z serii patrzcie jaki jestem wspaniały 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 18
Na jakim @ ? Zadnych @ nie dostalam.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Argen - na sile nic nie zmieniaj. Moze to nie ten czas aby cos zmieniac.

Argen a to źle że nei ams zwymagań, bardzo xle. Wymagaj od siebie, to podstawa by sie rozwijac, by byc fajnym czlowiekiem

Przywróćmy na kafe optymizm :)--intencje wspaniałe Fikusiek niestety nie uwierzę aby nastapił renesans.Za dużo młodych gniewnych wilczków opanowało cafe.Nie ma już prawdziwych GENTELMENÓW z tej generacji wilczków.I to jest straszne i przykre.:(

Argen, to może zmień przede wszystkim swoje wymagania? Chyba, że uważasz, iż nie masz prawa wymagać czegoś więcej bo nie zasługujesz na to... Ale z niską samooceną też się da walczyć:P Fiku, myślisz, że mam taką moc? Pochlebiasz mi D

Użytkownik: fiku mikuuu (ilość tematów: 205, ilość postów: 12650) -- fikuśna w ilości tematów przebiłaś nawet revolwera oślico :(

zs? wtórny prawik jak dla mnie adekwatnie do wtórny analfabeta

Gość Zuzanna Amelia & 18
Fiku - ile mozna gonic za horyzontem i bez przerwy podnosic poprzeczke ? Czasami trzeba troche odpoczac.

I to jet to o czym wcześniej tutaj mówiłem jako pytajnik a ktoś usłużny podszył sie pode mnie.:(Na poprzedniej stronie fikusiek o Tobie był podszyw ,zreszta zapewnie sie domyśliłaś.

No i o to chodzi. Jak ci tak pasuje, to na sile niczego nie zmieniaj. Z czasem moze zaczniesz sobie wyzej stawiac poprzeczke. Ale z drugiej strony bierne czekanie na to co los przyniesie tez nie jest dobre.

18:46 [zgłoś do usunięcia] ?????????????????????????????-- podszyw już nie wytrzymał,że należycie traktuje kobiety i szybciutko trzeba moje image wymazać:D

oj Fiku ale masę tematów założyłaś oj ponad 200 :D

więcej ma chyba tylko Master111 Użytkownik: Master111 (ilość tematów: 1905, ilość postów: 7799) to jest rekordzista :D

źle radizice Argenowi, nie moz epoprzestac na tym co am i kim jest, to młody chłopak, powinein poszerzac horyzonty, stawiac sobei wyzwania, nie ajkies wielkie, małe i mozliwe do zrealizowania i byc dumnym mężczyzną :)

Użytkownik: PAWOK0 (ilość tematów: 0, ilość postów: 14)-- przyganiał kocioł garnkowi. Sprawia Ci to świetny żart podszywać sie pod prawdziwego PAWOKO??

Staruszku, pisałam do osobnika który analizuje ilość postów i tematów. Skoro to był podszyw to nic nie mam do Ciebie. Taaa, żyć w zgodzie sobą. Ależ oczywiście. Jednak gdy 23letni chłopak twierdzi, ze jest pogodzony z tym, że zawsze będzie sam i, że w tym wieku takie pogodzenie jest normalne to wg mnie coś nie tak. Sory Argen jeśli coś pokręciłam, lecz wydaje mi się, że to Ty pisałeś tego typu rzeczy.

"Fiku - ile mozna gonic za horyzontem i bez przerwy podnosic poprzeczke ? Czasami trzeba troche odpoczac." ja zamierzam całe życie :)

a czy ja wypominam komuś podszywanie się? Jestem tylko zdumiony ilością tematów założonych przez Mastera:D to jest niewiarygodne :D

Gość sdfgtzuiop
fiku miku master11 carry i inne powsinogi to projekty kafeteri ha ha ha oozdrowienia z O2 :P

KW Ja to rozumiem, ale mi bardziej chodzilo o to, ze moze to jakas chwilowa depresja i z czasem dojdzie do tego, ze jednak warto miec ambicje i osiagac wyznaczone cele. Jesli ktos na sile sie do czegos bedzie zmuszal i nie bedzie do tego przekoany, to moze sie to skonczyc jakas blokada i jeszcze wieksza depresja.