Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dąbrówka

Przyjaciółki

Polecane posty

Gość nutria83@tlen.pl
Witajcie Dziewczyny, Dziś mam mieć neta w końcu to skrobnę do Was więcej, no chyba, że firma - dostawca intenetu nawali, oby nie. pozdrawiam Was serdecznie, wracam do pracki, papaski

No prosze ,Wam sie spac sie chce a ja mam wene do roboty ,piore ,wysprzatalam kuchnie na blysk ,teraz pije herbatke z cytrynka ,i zaraz rusze do lazienki i sypialnie posprzatac .Na jutro pozostanie mi tylko prasowanie i upieczenie chleba dla chlopakow .No i juz . A propos pogody to u nas zapowiadaja 3 tygodnie sniegu zaczynajac od niedzieli.Hmmm ,zobaczymy .Oby tylko nie deszcz bo mam go po uszy juz teraz . Wiecie co ,weszlam na wage z ciekawosci i jest 70.5 kg ! A ciuchy luzniejsze ,mno nic nie rozumiem z tego .Ale sie nie stresuje ,czuje sie dobrze ,ani wlos mi nie wypada i dosc szybko rosna ,cera tez niezle ,wiec moze moj organizm przygotowuje sie do diety ,myslki ze go zaskocze jakas glodowka ,a jak sie przekona ze ja tak na powaznie jem to i waga zacznie schodzic .Daje sobie czas do lutego napewno ,albo i dluzej ,zobacze . Dzieki dabrowko ,teraz wiem skad jestes ;)) .Maz ma rodzine w Twoim miescie . Faktycznie mozna by sobie cos najac na noc no nie,i pogadac na luzie ... Tesso no wlasnie napisz co Ty na to . Nutria daj znac czy piszesz sie na zjazd. Grazko mysle ze w kazdej pracy "nowy"jest traktowany jak popychadlo .Nie spiesz sie nigdzie ,moze sie "wkrecisz" i jak Cie lepiej poznaja to tez zmienia sie odczucia .Przeciez nie jestes gburowata ,nadeta baba ,ale fajna ,wesola kobitka ,a z takimi sie dobrze wspolpracuje .Czasem tak jest ze cos zaczyna sie zle ale konczy dobrze ,a czasami calkiem na odwrot ,wiec nie przekreslaj sie jeszcze w tej pracy .

no to czekamy nutrio, czekamy na długi wpis! :) Skoro grażko i ty masz takie objawy to mnie uspokoiłaś, że to pewnie przez tą pogodę. Dzisiaj jest przecież cały czas ciemno niczym pod kołem biegunowym. Ja też grażko jestem przejmująca i mocno wszystko biorę do siebie toteż atmosfera pracy jest dla mnie bardzo istotna. Twoi chłopcy nie zaczynają czasami ferii zimowych? Pewnie nie możesz wziąć kilku dni wolnych aby z nimi pobyć? Ja zaplanowałam urlop na II połowę lutego na tydzień czy będzie śnieg czy go nie będzie idę posiedzieć z dzieciakami i mężem, bo on też wtedy weźmie. Jak nie będzie śniegu to raz na pewno pójdziemy do aquaparku a poza tym będzie tyle imprez codziennie dla dzieciaków, że nudzić się nie będziemy.

Mon - jak macie tu rodzinę to może wy do mojej miejscowości przyjedziecie na zlot? Grażka też ma na Kaszubach a co to jest ode mnie skoczyć na Kaszuby? Swoją drogą Mon to ja tyle razy pisałam skąd jestem, że naprawdę...! ;) Ja jutro jak zwykle będę sporzątała.....a nie chce mi się, że szok no ale z moją pedanterią to bym oszalała, gdybym nie posprzątała jak należy raz w tygodniu.

No prosze a Mon pełan werwy:D Dabrowko fajnie ze masz ten urlop ja teraz mam te umowe probna to nie wemze urlopu a zawsze w ferie bralam, szkoda bo chcialam szwagierke odwiedzic to zostanie tylko wekend moje dzieciaki truja mi by na Hobbita wyskoczyc, bylyscie? Warto?

Kaszuby tez dobry pomysl, zgadamy sie naprwno, bo Tessa by miala daleko, nie pamietam, gdzie Nutria mieszka

Nie byliśmy. Szkoda, że nie będziesz mogła wziąć wolnego ale na próbnym to niestety trzeba przecierpieć takie chwile.

Gość nutria83@tlen.pl
Niegdyś Katowice, teraz Żory, generalnie na samym południu przy granicy z naszymi czeskimi braćmi ;) ja się wstępnie piszę na zlot :) do poźniej

o, to super, ale fajnie bedzie, jeszcze Tessa sie zglosi i bedzie fajnie, moze jeszcze ktoras z dziewczyn? Musi byc chyba nocleg skoro z poludnia jest Nutria i Tessa

Dabrowko rodzine mam w Gdyni ale nie odwiedzamy sie z nimi ,bylismy raz jak sie poznalismy ,ale ufff ,jedno z "tych "miejsc .A ze teraz Coco jeszcze jest to juz zapomnij o odwiedzinach z psem .Sorki .Ja mysle ze te Chojnice by mogly byc ,albo Bydgoszcz bo pewnie Nutrii byloby latwiej dotrzec jak sadze .No nie wiem .W sumie maz twierdzi ze czy do Chojnic czy do Bydgoszczy ta sama droga ,wiec spoko . Nutria fajnie ze sie na to piszesz . Tesso ,please,wykombinuj cos i przyjedz takze !!Alez fajowo by bylo .

Zapowiada się fajny zlot :) Ale, aby nie zapeszyć to: tfu, tfu, tfu. Ja też bym była za tym, aby z noclegiem pomyśleć, wtedy można wypić sobie winko i długo pogadać.

Tez tak mysle ,bo spotkanie w knajpie przy kawie to sporo tych kaw bysmy musialy zamowic no nie??

Mon - no to jeszcze ostateznie ustalimy. Ja też podpytam męża, gdzie mu wygodniej i szybciej dotrzeć ale to miejsce nad jeziorem nie było by głupie jak z noclegiem. grażko - ja od wczoraj stosuję na twarz olejek arganowy, bo przyszło moje zamówienie. Zamówiłam jeszcze hydrolat z marchwi (na podrażnienia skóry, po depilacji, po goleniu dla facetów) oraz masło z avocado (do ciała, po nasmarowaniu się nim skóra jest jak jedwab). Ja juz mam doświadczenie w stosowaniu tego typu specyfików, jestem ciekawa jakie będą twoje obserwacje i czy będziesz adowolona? Pięknie pachnie ten olejek, co?

No to słuchajcie, jak ja już będę wiedziała kiedy mam urlop i ew. wyjazd na wczasy to dam znać. Mon też nam powie kiedy dokładnie tu będzie i wtedy dostosujemy ternim spotkania do wszystkich babeczek, bo trzeba wcześniej coś zarezerwować. To będą wakacje i rózne turnusy, kolonie może nie być tak łatwo coś zorganizować na jedną noc.

kurde, wcięło mi posta. Pisałam, że jak będę wiedziała kiedy gdzieś jadę na wczasy a Mon kiedy będzie w PL to dostosujemy termin spotkania do pozostałych babeczek. Trzeba wcześniej coś zarezerwować, bo to będą wakacje i może być ciężko z noclegiem na jedną noc, gdy będą rózne turnusy i kolonie.

wziełam tylko kokosowy bo akuta tyle kasy nei miałam przy sobie a karta nie mogłam zapłacic:D miała arganowy ale z parafina

Gość nutria83@tlen.pl
HEHEHE noooo i ja się wciągłam :) taaaa tyle że ja prawka nie mam, a nasze autko nawet jeśli nie nadaje sie na takie wyprawy :0 no chyba że mąż by sie też zabrał :)

No ja zakładam, że my z rodzinami zjedziemy. Ja sama się nie wybieram: raz - mąż mi nie da jechac taki kawał samej, dwa - niech i oni sobie skorzytają. Na pewno bedzie wesoło.

Barszcz zajadam z chlebem wczorajszym posmarowanym ...uwaga ...smarowidlem sojowym ,ktore nadaje sie do pieczenia ,smazenia i na chleb .Hmm .Smakuje wybornie ,nawet niedorobka barszczu mi nie przeszkadza (brak pyrow). A ja myslalam dabrowko ze to same baby beda i mozwilam mezowi ze chlopy w chalupie zostana .... Nie mam nic przeciwko ,tylko co ja z moja sabaka zrobie?? Chyba ze nocleg ze zwierzem zalatwie gdzies .Hmmm,no cos sie wymysli chyba ,tak mysle .Co do urlopu to ja juz pisalam kiedy bedzie i juz wyszukalam prom wiec w tym termninie bede . Czyli przyjedziemy 21 lipca ,o ktorejs tam ,mam nadzieje ze w miare to pojdzie ,a wyjazd powrotny piatek /sobota 2/3 sierpnia ,musimy policzyc godziny jazdy bo prmo bedzie z Holandii tym razem . I ten termin sie juz nie zmieni bo maz ma juz urlop przyznany na ten czas .Czyli spotkanie kombinujcie w tym czasie ,please . A grazko czemu Twoj chlop na to sie nie pisze? Nutria zabierz meza ,a co . Dabrowka nie pisz ze juz ciasto robisz ! No dajze spokoj ,przeca sie zestarzeje do tego czasu ,spokojnie !!

Barszcz zajadam z chlebem wczorajszym posmarowanym ...uwaga ...smarowidlem sojowym ,ktore nadaje sie do pieczenia ,smazenia i na chleb .Hmm .Smakuje wybornie ,nawet niedorobka barszczu mi nie przeszkadza (brak pyrow). A ja myslalam dabrowko ze to same baby beda i mozwilam mezowi ze chlopy w chalupie zostana .... Nie mam nic przeciwko ,tylko co ja z moja sabaka zrobie?? Chyba ze nocleg ze zwierzem zalatwie gdzies .Hmmm,no cos sie wymysli chyba ,tak mysle .Co do urlopu to ja juz pisalam kiedy bedzie i juz wyszukalam prom wiec w tym termninie bede . Czyli przyjedziemy 21 lipca ,o ktorejs tam ,mam nadzieje ze w miare to pojdzie ,a wyjazd powrotny piatek /sobota 2/3 sierpnia ,musimy policzyc godziny jazdy bo prmo bedzie z Holandii tym razem . I ten termin sie juz nie zmieni bo maz ma juz urlop przyznany na ten czas .Czyli spotkanie kombinujcie w tym czasie ,please . A grazko czemu Twoj chlop na to sie nie pisze? Nutria zabierz meza ,a co . Dabrowka nie pisz ze juz ciasto robisz ! No dajze spokoj ,przeca sie zestarzeje do tego czasu ,spokojnie !!

Gość nutria83@tlen.pl
a mój to sama nie wiem, pewnie nie będzie chciał mnie puścić samej, więc chyba będzie raczej za ;D

Nutria to super . Grazka ,wlasnie to wezmiesz chlopakow i dzieciaki nasze sie chociaz zapoznaja no nie?