Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dąbrówka

Przyjaciółki

Polecane posty

Coś się z kafeterią porobiło bo zaczęło na nowo numerować strony, w wykazie pokazuje stronę 92 a na forum stronę 1 Dąbrówko ja chodzę o kuli, chorą mam lewą nogę i kulę trzymałam po lewej stronie dopiero jakaś obca kobieta na ulicy powiedziała mi, że mam kulę trzymać po prawej stronie, faktycznie jest lepiej ale lekarz nie mógł mi tego powiedzieć? dobrze, że syna nie puszczasz do szkoły, jeszcze z tą kulą, ciężko by mu było, a z tymi lekarza nie musisz mówić, a najgorsza jest sytuacja jak osiągniesz ten "piękny" wiek wtedy uważają, że nie ma się czym przyjmować bo wiecznie i tak żyć nie będziesz więc cię olewają Ciekawa jestem jak Grażka da sobie radę z tym tabunem klientów Idę do Weroniki to pa.

No , nareszcie napsialas Dabrowko,no i elaborat:D ja pierdziele , w tym naszym kraju spychologia i beznadzieja totalna, tez uwazam ze najlepiej jechac na pogotowie wtedy zawsze przeswietlenei zrobia i zbadaja bo nei maja wyjsca, az strach mi dzisiaj isc do przychodzni ale mu nagadam bo nie czuje sie dobrze i ten kg w gore znowu dobrze zrobilas , ze syna w domu zatrymujesz, odpocznie i dojdzie do siebie, niech moczy noge w szarym mydle i oklady z altacetu moze pomoga Tesso, tak syn siostry ma 10 lat, siostra na 3 zmiany pracuje dlatego tak swiruje ale wydaje mi sie , ze powinna juz przestac go odprowadza, chlopak jest w 3 klasie , mowie jej to ale ona swoje Tesso, fajna Werka:D kurcze ale ze ty taka pracoholiczka? W sumie ja chyba tez nie znosze nie meic co robic, narazie sa dzieciaki jeszcze , ale co bedzie pozniej to nie mam pojecia, na sama mysl mi smutno, dobrze ze do corki jedziesz niedlugo, a jak u niej jestes to nie teskno ci do pracy?

Widzisz tesso - cała sztuka chodzić o kuli a syn miałby chodzić o dwóch hehe. Ehh trzeba wywalczyc sobie wszystko grażko , byc upierdliwym bo inaczej cię nie skieruje na inne badania. grażko mnie też ciągle nosi i nie umiem odpoczywać nic nie robiąc na dłużą metę a na strość będziemy wnuki niańczyć, więc się nabiegamy jeszcze ponad nasze siły ;) Popadało i wyszło przepiękne słońce - całe szczęście, bo moja mama by chyba zeszła jakby miała lecieć w burzy. Jak podjeżdżali pod lotnisko to startował właśanie samolot ostro w pionie a moja mama: mój Boże, oooo mój Boże, ja mam serce w gradle iiiiiiiiiihihihih. Teraz są już pod odprawie, tata dzwonił, że dla odwrócenia myśli ruszyła pobiegać po sklepach wolnocłowych. Ubaw z nimi mamy.

Czesc No to my juz po! Pojechalismy szybciej bo zaparkowac pod tym szpitalem to masakra wiec mowie najwyzej posiedzimy jak ciolki.Bylosmy o 9 a na 10.10 mielismy rejestracje ,ludzi juz sporo ,zaparkowalalam dosc blisko wiec nie trzeba bylo isc daleko .Zglosilismy sie ze jestesmy i kazali czekac .A po chwili babka wola mlodego,patrze zdziwiona ale idziemy ,a co tam .A tam mowia ze do rozciecia gipsu i potem lekarz obejrzy .Ha ,o 9 weszlismy a o 9.25 bylo po wszystkim.Mlody kustyka o jednej kuli ,i nie moze uprawiac sportow przez 4 tygodnie ,ale moze plywac .No wiec mlody juz sie cieszy ze chociaz kapac sie bedzie mogl sam i zaczal sciemnoiac ze na polo wodne pojdzie co mu wybilam z glowy poki nie odzyska sily w nodze i bedzie juz bez kuli chodzil ,podobno okolo tygodnia -tak lekarz powiedzial .Uhhh.Jeden problem z glowy .Choc nadal musze go odwozic i przywozic ze szkoly ale juz jest nadzieja ze choc sam wiecej wkolo siebie zrobi . Dabrowko no niezla mialas przeprawe .W Pl to dziwnie sie odbywa ,u nas podjedziesz na pogotowie i w kazdej chwili Cie przyjma ,kule za darmo ,nawet nie mowia co z nimi dalej ,czy oddac czy jak .No nic ,narazie kustyka jeszcze o nich ,a jak co to na strych wrzuce bo kto wie co czlowieka spotka w zyciu .Oby nie ,ale wiesz jak jest . Masz racje ze mlodego zostawilas w domu ,by sie zabil na tych kulach ,moj tez musial sie oswoic ,a i tak dzis popadalo i przed samym szpitalem na pasach szczudla mu sie rozjechaly i stracil rownowage i w ostatniej chwili chwycilam go za ferety . Zdjeliby gips z kulasa a pewnie zalozyli na reke ,az zgrzalam na sama mysl o takiej mozliwosci .Przykro mi z powodu Waszego znajomka ,motory sa fajne ,ale rto i tak jezdza na nich dawcy narzadow ,tak ja nazywam wszystkich zwolennikow jazdy na motocyklach .

cd Grazko no to sie nie nudzisz jak tlumy przeleca przez Twoj urzad .;)) A jak maz ??Zaczal juz prace, tak?I zadowolony jest? Nie dziwie sie w sumie Twojej siostrze ze chucha i dmucha na syna ,ale faktycznie moze go skrzywdzic takim kloszem opieki .Sama tez bym mojego najlepiej zamknela w klatce aby nic mu sie nie przytrafilo . Tesso Werka jest niezla zawodniczka ,ma tu swoje grono wielbicieli dzieki Tobie ,hihi.Masz racje ze starszych ludzi spychaja uwazajac ze i tak do piachu ,wiec nie ma co sie spieszyc .Nie jest to fajne podejscie ,a wyobrazam sobie jak sie musisz czuc w takiej odstawce ze wzgeldu na wiek .Ehhh . Tak tak ,gilowalismy ,bylo cudnie ,wczoraj zajadalismy domowa pizze na tarasie ,bo bylo slicznie i maz do domu zjechal tez ,wiec do 10tej niemal siedzielismy na lezakach i nie chcialo sie do domu isc .Tv ma wolne ,wogole go nie wlaczam ,laptop puszcza rmf lub zetke ,wiec slucham ,bo te stacje zawsze kojarza mi sie z latem i urlopem ,a jesli pogoda dopisuje to jak urlop no nie??Wiec koje moje zmysly urlopujac bez urlopu ,hehe .Sama siebie robie w balona ;) Rewelacjo a Ty gdzie sie podziewasz ?

No my to Mon się mamy z tymi naszymi chłopakami :) A ja właśnie śledzę na radarze jak leca moi rodzice (widać ich samolot i gdzie dokladnie są, cały tor lotu - świetna strona.) Lecą 800 km/h nooo rekord życiowy pobili a mamę pewnie tam reanimują hehe.

Az tak sie laski o mnie nie martwcie, ja jestem dobrze zorganizowana, gielda pracy u mnie ale meczyla sie rekruterka przeciez, a ja tylko papierki do podpisu i troche pogadalam z tymi ludzmi:D, no i teraz mam troche pracy bo wprowadzic to, notatke, skierowania itp Dobrze ze ok Dabrowko z samolotem, mama pewnie raz poleci i juz bedzie chciala zawsze latac, na dlugo polecieli? No i teraz dzieki Mon , mamy obraz oopieki medycznej w cywilizowanym kraju, wszystko normalne. Nie wiem co u nas wyprawia, brak szacunku do człowieka. Mon, a rehabilitacji mlody miec nie bedzie? Mi dlugo stopa puchla i dlugo po zdjeciu gipsu chodzilam z kulami. Oczywiscie kule to musialam miec wlasne , u nas nie daja. Tesso, pewnie dlatego ze musisz sie meczyc z noga to tez nie mozesz wszystkiego robic co bys chcial, kurcze ze tez zawsze jakies nieszczescia na czlowieka spadaja a zobacz moja mam zdriwa i tez narzeka.

aha, maz prace zaczal narazie jest ok, a jak rozpoczal te prace to doezwali sie z innej agencji wiec naprawde niezle mu poszlo, jutro i pojutrze ma wolne bo we Francji maja swieta

Hej dziewczyny Przepraszam ze ja tak mało tu zagladam ale nie mam na nic czasu. Duzo sie działo od mojego wpisu ostatniego a mianowcie - byliśmy w Polce na majowce, pogoda straszna hehh ale chociaz zrbilimy sobie fajne zakupy, szczegolnie moj maz ktoremu jeansy sie pokonczyly hehe :) wiec wyjazd był udany, oblecielimy znajomych i jak zwykle wrocilimy do NO zmeczeni hihi :) Ja wrócilismy w sobote to w skrzynce a listy był informacja o kursie jezykowym, takze zaczełąm od wczoraj,, 2 razy w tygodniu po 3 godziny, jezdze do Oslo wiec wtorki i czwartki mam totalnie zawalone bo rano ide na kurs, potem wpadam na obiad i jade do OSlo i wracam po 21 :) wiec same rozumiecie. Pytałyscie o moje wykształcenie, ale nie wiem czy Wam pisałam - jestem magistrem biologii z kursem pedagogicznym (czyli moge uczyc w szkole) oraz technikiem farmacji i dlatego szukam tutaj praktyk w aptece, zeby potem moc pracowac w aptece jak bede miała doswiadczenie takze jezykowe, a ten egzamin jezykowy, na ktory sie zapisałam umozliwi mi mysle wiecej :) W Pl pracowałąm 5 lat w firmach farmaceutycznych jako przedstawiciel medyczny. Dąbrówko - kurcze, ale sobie syn Twój narobił, niech lezy, noga do góry i tyle, musi czekac, moze samo przejdzie zobaczysz po 3 dniach powinna byc jakas poprawa. Mon - ciesze sie ze u Twojego syna juz lepiej, a Ty widze szalejesz w ogródku, ależ Ci zazdroszcze :) Tesso - Werka to jest udana, hihih. Znalazłas sobie juz co co roboty czy nudzisz sie ? u mnie jest duzo roboty hehehe to zapraszam :D Grażko - jestem ciekawa co Ci lekarz powie, mam nadzieje ze znajdzie przyczyne Twojej wagi, napisz co u meza, ciesze sie ze znalazł prace. ja tymczasem uciekam uciekam poczytać chwile ksiazke a potem ogarne mieszkane, obiad i troche nauki. Jutro u nas wolne :) buziaki !!!

Dąbrówko - napisz prosze co to za strona z tymi samolotami :)

No tak, u nas trzeba kule kupić - 50 zł. Dalatego stwierdziliśmy, że na te kilka dni nie ma sensu, bo co ja z nimi potem zrobię. Co innego, gdyby miał w gipsie i kilka tygodni chodzić ale tak?..... grażko - no moi rodzice zrobili sobie długi wypoczynek. Polecieli na 2 tygodnie, all inclusive, kilka wycieczek do najpiekniejszych miejsc Turcjii wykupili - a tam teraz 27C...więc zyc nie umierać. Już lecą nd Ukrainą. Niesmowite, że tak można śledzić lot. Olensjo - a jak u was z pogodą, snieg już całkowicie stopniał? Dla was to teraz zakupy w PL to raj, co? Wiesz co ja się dziwię, że z twoim wykształceniem nie mogłaś znaleźć pracy u nas. Cieszę się, że wszystko fajnie się u was układa i oby tak dalej :)

http://www.flightradar24.com/ trzeba znać nr lotu i jak się zna to jak najedziesz na żółty samolocik z tym lotem i go klikniesz to się podświetli na czerwono i widać jak leci. Trzeba mieć zainstalowany adobe flash player chyba.

Dąbrówko - mogłam znaleźć prace, tylko że z płacą taką nijaką więc dlatego było mi ciężko, mam obciązenie kredytowe dosyc duze bo kupiłam mieszkanie 5 lat temu wiec jak szukałam pracy to musiałam patrzec na place a najlepiej jak by w Pl pracowac za najnizsza krajowa, ehhh.

Olensjo swietnie za zajrzalas .Ciesze sie bardzo ze u Ciebie w porzadku .Eeeno ,zdolna bestia z Ciebie i ladne masz wyksztalcenie .No i faktycznie ze w Pl wszedzie chca zeby za wszystko placic ale zeby jeszcze dali zarobic ,i nic ,tylko jak najnizsza place oferuja. No i jak tak mozna zyc?? Starasz sie to dostaniesz dobra posade w NO ,zobaczysz. Moj syn mial dzisiaj wywod w drodze do szpitala na co by nas bylo stac jak bysmy nadal mieszkali w PL .No i jak go zapytalam czy chce wrocic i mieszkac w naszym domku i opiekowac sie dziadkami jakby co, no i pracowac tam jak podrosnie to powiedzial "OOOOOOOO Nie !" No i prosze ,sam widzi ze standard zycia jest o wiele wyzszy i mozna zyc jak czlowiek i miec troche czasu z rodzicami jako rodzinka w komplecie i jechac tu czy tam .Dla mnie to sie liczy .A i rekawow nie musze wyrywac aby zyc na takim poziomie ,wiec spoko. Ogrodek moj kocham ,o tak .Nie moglabym sie zamknac w bloku .

cd -Co sie dzieje z ta kafeteria??? Szlag mniue dzis trafi ! Dabrowko pieknie w Turcji ,my bylismy w Olu Deniz , w srodku lata to temp byly nawet powyzej 40 stopni ,szok.Ale w agencji zastrzeglam ze ma byc bardzo goraco bo musze wygrzac kosci i poczuc sie jak na wakacjach (czytaj patelni) .Tez coraz czesciej wspominamy jak tam bylo .Wszystkim nam marza sie wakacje .Musze cos zorganizowac na przyszly rok .Ale Turcja juz odpada bo szkoda jechac w to samo miejsce jak jest jeszcze tyle pieknych miejsc do zwiedzenia .Moze Gwiazdor przyniesie jakies bilety....... Grazko no ja przeciez wiem ze sobie poradzisz bo jestes przebojowa i zorganizowana bardzo .;)) Ale mnie zaszokowalas ze waga Ci skoczyla .Wez no tego doktorka za dupe i niech nie sciemnia tylko wykona prace za jaka mu placa .Co za dziadostwo .Im dalej tym gorzej ,wrr. Mlody juz lepiej ,kustyka i mowi ze go boli okolica piety ,ale musi to rozchodzic po 3.5 tygodnia nie uzywania .Powiedzialam ze ma powoli zwiekszac wysilek i bedzie ok .Dzis zamoczy sie caly w wannie to odzyje .Na zadne zabiegi go nie zapisali .Ja jak mialam kolano uszkodzone to tez mowili ze na zabioegi i przysla list kiedy sie stawic i do dzis nie mam a to juz lata minely .Ale to nic ,kolano w ,miare ok ,czasami odczuwam ,ale co tam .Mlody tez jak wroci do swoich sportow to wzmocni miesnie i bedzie dobrze .No zaledwie dzis zaczal chodzic to nie bedzie jutro juz biegal ,to oczywiste .Powoli i do przodu .

Ah dziewczyny ryczec mi sie chce wam powiem, kupilam nawet wino rozowe napije sie i popalcze kurde jak smiec jakis sie czlowiek czuje z tym zasranym kraju poszlam z synem do lekarza, zdziwil sie ze tak szybko poszlo, ozywiscie jak pokazalam wyniik stwierzil ze sa ok, ,mowie ze cukier 105 ze sod ponizej normy , to ma to w dupie i nie widziwskazan do dalszy badan i oczywiscie dawal do zrozunienia ze czas wychodzic, powiedzialm ze mial mi dac skierowanie na usg to dal ale mam sie po 1 czerwca rejestrowac vo narazie miejsc nie ma sorki ze tak o sobie ale rece mi opadly ze placi sie w tym kraju tyle skladek i nie mzoena miec badan zrobionych jak kazdy godny czliowiek czuje sie upokorzona Mon wbij sobie place brutto i zobacz ile obieraja i co my z tego mamy? http://www.kalkulator.interkadra.pl/calc/index.html do jutra dziewczynym, jutro odpisz kazdej j z was buzka!

Olensjo - a no tak, zapomniałam że w naszym kraju jest wyzysk. Mon- ja to czasami żałuję, że zostałam w PL po powrocie z UK. Trzeba było wziąć jeszcze wtedy mojego przyszłego męża za chabety i wyjechać ale na tamten czas w ogóle nie brałam już tego pod uwagę i kto wiedział, że kiedyś tu będzie tak ciężko związać koniec z końcem. Dobrze, że wam się poszczęściło i na razie rzeczywiście nie ma tu po co wracać. Może jak przejdziecie na emeryturę to mieć tamtejszą a mieszkać tu, to będziecie bogatymi emerytami i ptasiego mleka wam nie zabraknie. No wczoraj dzwonili rodzice, że są zachwyceni na razie tym co widzieli. Mają śliczny hotel zaraz przy plaży z widokiem na morze i dużą część Antalyi i oczywiście tam jest już lato. Śmiałam się z mamy jak zapytałam jak zniosła lot, to mi odpowiedziała: aaaaaa daj spokój, żołądek miałam w gardle, serce mi biło jak oszalałe i ogłuchłam na pół godziny, coś okropnego. Ja mówię, że nie wiem czy wiesz ale leciałaś prawie 12 km nad ziemią i ponad 813 km/h no to mama tylko : Jezus Maria! A tata mi krzyczał w słuchawkę, że było fantastycznie ihihihii. Mój syno chodził zewnętrzną stroną stopy i mu spuchła jak balon wczoraj. Dostał oppery, że nie ma tyle chodzić. Proszę do wc, jedzenie a tak to leżeć a nie wczoraj kursował w tą i nazad bez celu - już go nosiło.

c.d grażko - wrrrr ci lekarze. Ja nie wiem, człowiek idzie do lekarza po pomoc a nie po łaskę. Porządek powinni w końcu zrobić w tą służbą zdrowia, bo już wszysycy na nią pomstują. No mojemu mężowi dobrą pensję odciągają podatki z wypłaty - irytujące bardzo. Nie wyspana jestem a jeszcze rozkręcił mi się @, więc dzisiaj jestem nie teges.... W nocy była burza i syn mnie do siebie zawołał do wsparcia duchowego. O 5:00 maż wyjeżdżał służbowo to też się obudziłam bo i o 6:00 to już ja wstawałam. Wczoraj tez latałam po pracy, bo musiałam do siostry mojej mamy jechać, potem do rodziców wziąć co zostało w lodówce i owoce, których nie wzięli, by się nie zepsuły do ich powrotu, potem ogarnęłam chałupkę i w rezultacie dopiero po 21:00 wyszłam na kijki. Przyszłam to jeszcze obiad ugotowałam na dzisiaj, poprasowałam i znowu szłam spać grubo po 24:00. Teraz jest duszno i prano - nie lubię jak tak jest, bo nie najlepiej znoszę taką duchotę.

A mnie glowa boli:P dwa kieliszki wina wczoraj wypilam ale sie niewyspalam i teraz mam za swoje. Masz racje, ze łaskę robia, a skladki zdrowotne odciagaja takie ze lepiej by dla nas bylo gdybysmy mogli pojsc prywatnie do lekarza , do ktorego my uwazamy. Zastanawiam sie czy nie zostawic w rejestracji karteczki do lekarza, U ans np kiedy chce np leki czy skierowanie mi=oge zostawic kartke w rejestracji i po poludniu odbieram recepte. A gdybym mu napisala, ze chce takie a takie badania a jesli mi nei da skierowania poprosze o pisemne uzasadnienie? Przeciez place skaldki dlaczego nie moge sie przebadac? Dostalam od znajomej namiary na dobrego endokrynologa ale sporo bierze i sie teraz zastanawiam. Poza tym zapisalam sie na prywatna wizyte do dietetyczki, ale dopiero na 21 maja bo wczesniej nie bylo miejsc, moze ona cos doradzi? Moze bledy popelniam, ale przeciez ten sod za niski w organizmie to nie do bledow wiec juz mam taki łeb od myslenia co robic. Fajnie Dabrowko, ze rodzice zadowoleni z pobytu, no i podoba mi sie ze w tym wieku tacy zgrani i spedzaja romantyczne chwile. Ja tez tak zamierzam, nie to co moi rodzice, jak pies z kotem. Jeszcze napisze....

U nas tez byla burza, wogole szkoda ze taka piekna pogoda jest teraz, zeby do lata dotrwala, oczywiscie kot sie bal i musialm go do siebie przygarnac Olensjo, to bylas na dlugi weekend w Polsce? A ciuchy sa w Norwegii drogie? Fajnie ze ropozczelas kurs, bedzie ci latwiej prace znalezc, a nie ma tam ofert bez znajomosci jezyka??A twoj maz co konkretnie robi? Zadowolony? W Polsce przeciez mialas dobra prace, z placa chyba tez zle nei bylo? Wlasnei to mi sie wydaje przygnebiajace w wyjazdach zagranicznych , ze sa amle szanse na prace w zawodzie. Jak rozwazalam wyjazd do Francji to sie balam tego ze bede tylko kura domowa. Mon, gdzie bys chcial pojechac na wakacje? A w Hiszpani bylas? Ja bym chciala pojechac do Barcelony.Nie przypomnialas mi chyba kiedy do Polski przylatujesz?

Dziewczyny napisze pozniej bo jestem mega zalatana ,potem powiem co i jak ;)) Na ra

ja wraz z mężem to mam o tyle dobrze, że mi firma prywatną opiekę lekarską płaci. Idę więc do prywatnej przychodni na konkretną godzinę do specjalisty, mam miłą i fachową opiekę i jeszcze potem dzwonią czy mi czegoś nie potrzeba, czy byłam zadowolona z usługi, czy mnie gdzieś jeszcze umówić albo pomóc w umówieniu jak w przypadku mammografii - i tak powinno to wyglądać z NFZ-u. grażko skoro masz kłopty zdrowotne to może rozważysz wykupienie sobie abonamentu w takiej właśnie przychodni, bo na pewno u was jest. Ja mam najtańszą opcję (niebieską kartę) a niemal wszystkie badania mogę na nią zrobić i mam dostęp do wszystkich specjalistów. Tak, rodzice są z tych co nie lubią zwiedzać, podróżować i ja mam to po nich. Jako emeryci mają zniżki, poza sezonem jest tanio, więc korzystają póki jeszcze są w pełni sprawni i młodzi duchem. Wszystkim się chyba marzy takie słoneczne lato i mam nadzieję, ze w końcu takie będzie. Ja zamówiłam jeszcze sobie samoopalacz do twarzy, bo z tego do ciała jestem zadowolona i jeszcze kupiłam puder brązujący w kulach - jest świetny, bo wyglądam jakbym się opaliła i ładnie modeluje twarz. Do pracy trzeba wyglądać a ja nie lubię latem używac fluidów, więc samoopalacz i puder brązujący będą ok. Mon- czekamy..........:) Słuchajcie, a czy rewelacja czasem nie pojechała na wypoczynek - przecież w maju miała jechać...tylko nie pamiętam którego.

rodzice są z tych co lubią zwiedzać...a napisałam że nie lubią, ehhh te literówki i błędy!

Rewelacja miała jechać ale kurcze coś dlugo jej nie ma... Tessa, tez nie pisze, pewnie zarobiona, Mon ma jakies pilne sprawy Dabrowko a jak sobie twarz modelujesz pudrem?Ja mam taki pychol okragly ze nei da rady chyba. Ja troche sie opalilam , narazie o samoopalaczu nie mysle ,a smug naprawde nie masz? Dabrowko nic nie wie o niebieskich kartach i takich abonamentach o ktorym piszesz, gdzie tego sie dowiem?

Jak modeluję: nakładam puder brązujący jak róż do policzków i jeszcze nim robie sobie boki, skroń, lekko czoło, noc i brodę - przesadzić nie można ale głównie skupiam się na bokach twarzy. Litera T na twarzy powinna być jaśniejsza. Co do samoopalacza, to raz przy nakładaniu do tykałam spodem przedramienia innej części ciała i tam zrobiły mi się ciemniejsze miejsca ale tak to naprawdę nie mam żadnych smug. Ten co ci pisałam to jest w sprayu, więc po spryskaniu szybko go dokłanie rozcieram do skórze.

c.d. ależ to wkurzajće co się dzieje z kafeterią, wrrr O karcie i abonamencie dowiesz się na stronie np. ja mam tutaj : http://www.medicover.pl/1309,oferta-dla-klientow-indywidualnych.htm Zobacz jakie placówki są w twoim mieście i już :)

No właśnie wrrr z tą kafeterią - napisałam, nie zapisałam, pokazało mi, że spam i wcięło Zajrzę póżniej

trzeba kopiować. Ja to co napisałm kopiuję do worda i jak mi pokazuje, że to spam to dzielę wiadmość na części. Najpierw brak akapitów a teraz, że spamujemy - irytujące.

Czesc ;) ;) Juz mam wolna chwilke .Musialam ogarnac bude i wypucowac moj salon bo dzis przyjechaly moje nowe sofy po kilkunastu tygodniach oczekiwania ,wiec wszystko musialo byc na blysk aby przyjac nowy nabytek . Jestem zadowolona bardzo z zakupu .Brakuje jeszcze komody i lawy i jeszcze kilku dupereli ,napewno lampe musze wychaczyc jakas fajowa itp ,ale to juz z gorki .Alez jestem podekscytowana ,jupi ;) Teraz tak ,na wadze niestety ale 68.5kg ,no ale mam @ wiec powiedzmy ze moge cos zwalic na ta przyczyne ,a w sumie to za duzo wina pijam ostatnio ,wczoraj juz mialam dzien odtrucia a dzis no chyba jakiegos malego drinka skrece aby "oblac "nowy nabytek ale na tym koniec . Juz pisze do kazdej z Was ,bo widze ze kafeteria nadal nie przyjmuje dlugich postow ,dziadostwo ,a jak tak lubie pisac opowiesci...;PP

Tesso wiem ze to wkurza jak sie czlowiek naprodukuje i gdzies to wetnie ,wrrr.Nabierz powietrza ,policz do 10ciu i pisz jeszcze raz ;) Nie ma innej rady . Dabrowko no mlody musi oszczedzac noge ,koniecznie .I nie wiem czy nie wyrzadzi sobie wiekszej krzywdy chodzac w taki nienaturalny sposob .Zebym mieszka w Pl to bym Ci te kule podrzucila ,no kurcze,zal chlopaka .Ale serio niech sobie da na luz i odpoczywa ,bo inaczej sie nie da .A jak bedzie przemeczal noge to dluzej potrwa zanim wroci do formy . Ciekawa jestem jak moj mlody dzis bedzie kustykal . Fajna masz firme ze placi Wam za taka opieke medyczna ,super .Pozazdroscic mozna .Panstwowo to ja nie wiem co onie z ta kasa robia ,wszedziel kolejki ,listy pacjentow dlugie i na cholere tyle odciagaja? Nie rozumiem .Na sama mysl o tych przybytkach mam dreszcze .Dwa lata temu moj maz w czasie urlopu postanowil ze swoim ojcem objechac lekarzy i zrobic badania .No dwa tygodnie niemal na poczekalniach spedzili ,a idz do cholery .Szczesliwie wyszlo ze tesc zdrowy jak rybka niemal ,jak na jego wiek to i tak lekarz powiedzial ze niejeden mlody nie ma takich wynikow ,ale jednak co sie nasiedzieli to ich .Ehhh .