Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza1508

Kraków, pierwsza ciąża-przygotowania do porodu i takie tam

Polecane posty

Gość patussa18
Dziękuję Ci Inko za te informacje, o zwiększonej dawce kwasu foliowego też nie miałam pojęcia;)

kanatika zaraz popatrze na te fryzurki cos wymysliła hehe Ania no wiem własnie ze tak jest, moj lekarz w zeromskim pracuje wiec oni tam chyba lubia ten lek hehe

Nie martw się bólami, obserwuj je, żebyś mogła je dokładnie lekarzowi opisać ale się nie denerwuj, ciążą nawet ta książkowa nigdy nie przebiega bez żadnego bólu, nie każdy ból jest powodem do zmartwień. Musi trochę pobolewać, bo macica musi się przygotować do nowej roli, jaką musi spełniać, kiedy w niej dzidziuś rośnie.

Iwcia nie koniecznie bo teraz mam lekarza z Ż i kazał mi to odstawić ale to może dlatego że na izbie mnie nieprzyjemna p. doktor przyjmowała Dziewczyny zbieram sie do szpitala do ojca więc życzę Wam miłego dnia :*

Kasia ładne te fryzurki najbardziej mi się podoba ta 2 wella ;) Zawsze mi się podobały takie z dłuższym przodem, ale mój M akceptuje tylko włosy blond i mają być długie a ja chętnie bym sobie takie krótkie zrobiła bo miałabym mniej roboty z nimi ale cóż zrobić...

Ja tez magnez zazywam ale mam niewielka dawkę tylko, ze bóle miałam tylko chwilkę :) Kwas foliwoy zazywam razem z dha ale takie połaczenie to chyba w 2 trymestrze dopiero :) Bedzie dobrze byle bez stresu :) Kurcze jakdołanczałam do Dziewczyn to sama byłam w 6 tyg :)

Hej :) ja w ciazy bralam Aspargin 2 tab i 4 tabletki magne b6 :) codziennie . Iwcia dziwne ze do samego konca bralas duphaston ja mialam ciaze zagrozona i bralam tylko do 17 tc :) Kanatika ja dopiero niestety jutro zaczynam :/ mialam od dzis ale okazalo sie ze tu u mnie w sklepie nie bylo skladnikow na zupe no i musialam dzis dopiero na plac pojechac i kupic wszystko :) ale pociesza mnie to ze juz masz pol kg w dol :) Inezz super sukienka :D Majcia bedzie slicznie na roczku wygladac :)

Lubię jej pstrykać zdjęcia ale ona się tak kręci, wierci, że ciężko ją złapać tak, żeby się zdjęcie nie rozmazało. Postanowiłam jej robić masę zdjęć, żeby mieć dużo pamiątek, bo ona coraz większa mi się wydaje a dzięki fotką widzę, że naprawdę rośnie i jak bardzo się zmienia na buzi. Kanatika a ten świerszcz to był żywy? Natalka rzeczywiście do Kamilka podobna. Pamiętasz ile miał miesięcy na tych fotkach? A Olcia śpi i śpi, pewnie się znów tak głodna obudzi, że będzie chciała zjeść mleczko razem z butelką ;)

Inka Ola jest słodziutka!!! Ale ma już czuprynkę!!! i uśmiech superaśny!!! Iwcia kliknij pobierz, bo to w worldzie jest dokument! Ja tez coś dorzuciłam na @

Patussa jak masz takie bole to odrazu bierz magnez bo takie bole oznaczaja lekkie skurcze macicy a magnez dziala rozkurczowo przy wiekszych bolach mozesz wziasc no spe :)

Tak Inka świerszczyk był żywy - dlatego Wam wrzuciłam - bo udało nam się na wakacjach takie ujecie chwycić ;-) - Kamil miał wtedy niespełna 1,5 roczku! a na pierwszym zdjęciu tyle prawie co Nati teraz ;-)

Inka ja tez mam multum zdjec Dawidka:) teraz ju robimy mu mniej niz kiedys, bo juz tak bardzo sie nie zmienia jak kiedys:) mi mały tez spi ale cos nie spokojnie cały czas sie wierci,i do tego sasiedzi wierca wiec bedzie pospane...] Kanatika zdjecie ze swierszczem bomba:) super ujecie!!! Natalka przeypia ci juz cała noc czy budzi sie jeszcze?

Krakuska właśnie jestem po pierwszej porcji zupki i 50 brzuszkach! Czekam na Ciebie!

Kanatika pobralam, ale dupa:) chyba nie mam jakiegos programu do odtwarzania pliku:/ tak mi sie pojawia

Gość patussa18
krakuska czy takie skurcze mogą być przyczyną poronienia? A może któraś z Was miała podobne bóle?

Kanatika ale Ci fajnie:0 mi to w sumie tak zeby przesypiac całkiem to teraz zaczał:) ale i tak sie ciesze bo mojej kuzynki syn ma 3lata skonczone i nadal budzi sie raz w nocy:/ masakra:) i musi do niego wstawac

Ja mialam ale nie masz sie co stresowac :) mialam urodzilam corka ma 6 miesiacy i ma sie dobrze :) dopoki nie ma zadnych plamien krwawien itp to jest ok :)

Iwcia ja wybrałam z tej stronki fryzurki https://www.google.pl/search?q=kr%C3%B3tkie+fryzury&hl=pl&client=firefox-a&hs=GtR&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=712rUOrRCMyO4gTA7IHYBQ&ved=0CCAQsAQ&biw=1280&bih=865 Z 2 strony, 2 rząd - trzecią, z 3 strony, 2 rząd - piątą, też z 3 strony -4 rząd, czwartą fryzurę Str 5, rząd 4 i pierwsza fryzura

Patusska głowa do góry! Nie zadręczaj się tak, bo zwariujesz! Mnie też brzuch na początku pobolewał i było wszystko dobrze! w pierwszej ciąży plamiłam - dostałam luteinę i tez skończyło się dobrze! Także nie martw się na zapas! Bo stres nie sprzyja ciąży! Tak Iwcia - Nati jest super pod względem spania! oooo wywołałam wilka z lasu - juz wstała!