Gość marlboro, ale nie pale Napisano Maj 19, 2012 dajcie spokoj-czesto tez zamieszkanie razem jest pierwszym krokiem ku rozpadowi zwiazku. @najpiekniejsza A jak wygladasz mniej wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Dal wspólczesnych facetów seks, wspólne zameiszkanei nei am zadnej wartosci, nei spodoba sie coś za tydzien inna :O żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "ale nei poznałąes tych kobeit przed wspolnym zamieszkaniem, dopieor po tym wyszly wady ukryte. Byś próbował je poznac wpierw a nie na łatwiznę szedł. " Nie wiesz dlaczego te zwiazki sie nie udaly, wiec nie brnij w tym kierunku. Przeciez ja je poznalem przed zamieszkaniem. Zbyt bardzo cenie swoja wolnosc i prywatnosc, zeby zamieszkac z przypadkowa kobieta. To nie jest na pewno pojscie na latwizne, tylko powazna decyzja zyciowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 no wlasnei to jest powazna decyzja zyciowa, a ty traktujesz to ot tak, zamieszkam z toba by cie poznac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 malboro nei mam dizś ochoty na flirty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "no wlasnei to jest powazna decyzja zyciowa, a ty traktujesz to ot tak, zamieszkam z toba by cie poznac" No w tym sensie, zeby poznac od strony wspolnego zycia, tylko tak mozna to zweryfikowac. Ale zeby z kims zamieszkac trzeba najpierw chciec z nim zamieszkac, czyli poznac tez wczesniej. Przeciez ja nie pisze o zamieszkaniu z przypadkowa kobieta. Nie wmawiaj mi tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 no tak mozna co 2 lata zmieniac wspolokatorke i kazda traktowac powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlboro, ale nie pale Napisano Maj 19, 2012 ja tez specjalnie nie mam, pytam z czystej ciekawosci-zeby sobie ciebie wyobrazic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Mozna. Jedno nie wyklucza drugiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 twoje znaczenie sowa poważnei kłóci sie z moim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Mozliwe, nie musimy byc jednomyslni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Aha i z pierwsza dziewczyna nie mieszkalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Dla mnei facet, który decyduje sie an wspolne meiszkanei, powinein byc do mnei rpzekonany i widziec wspolna przyszlosc. A nei proponowac wspolne zameiszkanie tlyko dlatego, ż echcialby meic mnei pod reka. Twoje podejscie jest egoistyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Ty nei myslisz o związku, o partnerce tylko o tym, że fajnei byłoby meić kobietę w domu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Ok, Ty wiesz najlepiej o czym ja mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Żadna szanujaca sie kobieta nie bedzie chciala byc przejsciowa gosposią, pozostaja ci tylko puste lale które zamieszkaja z toba po kilku miesiacach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "Dla mnei facet, który decyduje sie an wspolne meiszkanei, powinein byc do mnei rpzekonany i widziec wspolna przyszlosc." Nigdy nie zaproponowalbym wspolnego zamieszkania kobiecie, do ktorej nie bylbym przekonany (pisalem juz to wyzej) i z ktora nie wiazalbym przyszlosci. " A nei proponowac wspolne zameiszkanie tlyko dlatego, ż echcialby meic mnei pod reka. Twoje podejscie jest egoistyczne." W 2 przypadkach, to akurat nie ja wychodzilem z taka propozycja. Aha i wiele rzeczy mozna mi zarzucic, ale nie to, ze jestem egoista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nie interesuja mnie "gosposie" ani "puste lale". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 a jak nazwac kobiete, ktora po kilku meisiacach prosi misia o wspolne zamieszkanie? albo desperatka albo pusta lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku zmieniła nicka Napisano Maj 19, 2012 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 kobieta która ma swoją godsnośc nei uwiesza sie an misiu i nie prosi go o to by mogla sie do neigo wprowadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku zmieniła nicka Napisano Maj 19, 2012 fikusiek, co się wstydzisz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Jesli zakladasz, ze wspolne mieszkanie dwojga ludzi jest czyms zlym, to tak. Ja tak nie zakladam i mam inne zdanie. To ni byly puste lale, tylko bardzo wartosciowe, szanujace sie, wyksztalcone (za wyjatkiem jednej) kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Zakąłdam że wspólne meiszkanie jest dla partnerów którzy wiążą ze soba przyszłosc, a nei zabawa dizeci w dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 szanujace się dziewczyny, które proszą misia żeby je przygarnął do mieszkania? ojej faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 No widzisz, ja uwazam tak samo, czyli jednak sie zgadzamy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 ale co to za plany na przyszłość, które zmieniaja się co rok? na pewno nei poważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Można raz popełnić błąd, ale nei 3 krotnie ten sam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nadajesz negatywne zabarwienie sytuacjom, ktore wygladaly zupelnie inaczej, a pozniej dorabiasz do tego swoja teorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach