Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

Njunja... jak dla Ciebie stojący brzmi dostojnie... to marsz natychmiast do męża :D i to do swojego łobuziaro:) Mądrala to jeszcze dziecko, nie można dzieci bałamucić:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
00:44 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie "ale jednak dałes sie namówić na wspólne meiszkanie" Nie z kobietami, ktore "zebraly" o moje uczucia. A byly takie ? W jaki sposob "zebraly" o te uczucia ?

Da... Daaaaaam! Max, jakie wejście :D

stojący mąż spędza męski wieczó i nigdzie do niego ne będę łaziła, ale faktycznie pewnie niedługo nadciągnie...

Gość dyz iz mi
:O

stał pod drzwiami ....... hhmmmm Njunja.. ale z Ciebie perwercha :D

ale miałem jedną propozycję matry...... ojaaaaacieeeeee...... weśś bo trzeba będzie reanimować najpiękniejsza ;)

stojący mąż .... spędza wieczór.... wypuściłaś stojącego męża na imprezę? :D

Gość Zuzanna Amelia & 19
00:51 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Zuzanna Moze to ci sie wydac dziwne, ale mialem jedna propozycje matrymonialna od kobiety To rozumiem , ze Cie odepchnelo i obrzydzilo. A jakies inne niematrymonialne #zebranie" ?

Jestem chyba przewrażliwiona, ale wszędzie widzę wilcze metafory. Max, wiesz kto do kogo pasuje dzięki znakom zodiaku. Cóż za profesjonalizm:P

nadciągnie .... ciągnie ....... ups... :D chyba czas na oddalenie się z resztką godności cześć, spokojnej nocy

teraz baby się oświadczaja, zapoczątkowała ten trend prezenterka TV Szulim, kóra drobiazgowo zaplanowała czas, miejsce i scenariusz kolacji, na której przyszły mąż powiedział, to co kazała mu powiedzieć.

"Szulim, która drobiazgowo zaplanowała czas, miejsce i scenariusz kolacji, na której przyszły mąż powiedział, to co kazała mu powiedzieć." No zaje­biste :D

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy - bo zawsze mnie interesowalo jak to wyglada od drugiej strony. Co jest odbierane jako "zebranie" o uczucia , w czym sie to przejawia, jak najczesciej jest wyrazone. Wiec rozwoin te mysl jesli masz czas:

"Ale ja jestem znacznie dokładniejszy .I w 100% się sprawdza .NIgdy nie było tak że ktoś urodzony w niektyóre dni do mnie pasował a nawet żebym mógł z nim bezproblemowo mieszkać" Jak sobie wmówisz, ze kogo nie lubisz i ktoś Cię wkurza bo urodził się 17kwietnia zamiast 19 to wszystko możliwe:P

Gość brunet196cm
no coz chcialbym cie poznac ale nie lubie tu pisac jesli masz odawgi tyle aby napisac to napisz lukasz.jan@onet.com.pl