ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 Njunja... jak dla Ciebie stojący brzmi dostojnie... to marsz natychmiast do męża :D i to do swojego łobuziaro:) Mądrala to jeszcze dziecko, nie można dzieci bałamucić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "fiku mikuuu posilki Ci nie pomoga" jak to nie? zgrubnę i zaczniesz przede mną uciekać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 00:44 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie "ale jednak dałes sie namówić na wspólne meiszkanie" Nie z kobietami, ktore "zebraly" o moje uczucia. A byly takie ? W jaki sposob "zebraly" o te uczucia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 niech będzie, że wyschnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 max, to są szczesliwe pary, które ssa ze soba juz okolo 4 lat jedna i druga i iskrzy jak dawniej i uklada sie w zyciu codizennym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 Da... Daaaaaam! Max, jakie wejście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 stojący mąż spędza męski wieczó i nigdzie do niego ne będę łaziła, ale faktycznie pewnie niedługo nadciągnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyz iz mi Napisano Maj 20, 2012 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Zuzanna Moze to ci sie wydac dziwne, ale mialem jedna propozycje matrymonialna od kobiety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 stał pod drzwiami ....... hhmmmm Njunja.. ale z Ciebie perwercha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 że co wercha? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 ale miałem jedną propozycję matry...... ojaaaaacieeeeee...... weśś bo trzeba będzie reanimować najpiękniejsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 stojący mąż .... spędza wieczór.... wypuściłaś stojącego męża na imprezę? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądralo wiesz że chodizło mi o żebranie w twoich związkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 00:51 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Zuzanna Moze to ci sie wydac dziwne, ale mialem jedna propozycje matrymonialna od kobiety To rozumiem , ze Cie odepchnelo i obrzydzilo. A jakies inne niematrymonialne #zebranie" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 20, 2012 Jestem chyba przewrażliwiona, ale wszędzie widzę wilcze metafory. Max, wiesz kto do kogo pasuje dzięki znakom zodiaku. Cóż za profesjonalizm:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 nadciągnie .... ciągnie ....... ups... :D chyba czas na oddalenie się z resztką godności cześć, spokojnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 fiku mikuuu Nie, nie wiem. Tam nie bylo zadnego zebrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 teraz baby się oświadczaja, zapoczątkowała ten trend prezenterka TV Szulim, kóra drobiazgowo zaplanowała czas, miejsce i scenariusz kolacji, na której przyszły mąż powiedział, to co kazała mu powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Zuzanna Zdarzalo sie. A dlaczego pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 kobeita z goidnoscia nei wprasza sie do faceta, czeka az on ja zaprosi, tak robia tylko żebrzące desperatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 paps ciabuś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ciab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 20, 2012 "Szulim, która drobiazgowo zaplanowała czas, miejsce i scenariusz kolacji, na której przyszły mąż powiedział, to co kazała mu powiedzieć." No zajebiste :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "Szulim, która drobiazgowo zaplanowała czas, miejsce i scenariusz kolacji, na której przyszły mąż powiedział, to co kazała mu powiedzieć." o tmy mówię :O takie zachowanie to akt upadku kobiety :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 najmadrzejszy - bo zawsze mnie interesowalo jak to wyglada od drugiej strony. Co jest odbierane jako "zebranie" o uczucia , w czym sie to przejawia, jak najczesciej jest wyrazone. Wiec rozwoin te mysl jesli masz czas: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 max - jestem młodziutka, mam 23 lata. Nie wierzę w horoskopy :) Mimo wszystko dziękuję :) Nigdy nei wiadomo co przyneisie los, ale można śmiało nazwać te dwa związki poważnymi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 20, 2012 "Ale ja jestem znacznie dokładniejszy .I w 100% się sprawdza .NIgdy nie było tak że ktoś urodzony w niektyóre dni do mnie pasował a nawet żebym mógł z nim bezproblemowo mieszkać" Jak sobie wmówisz, ze kogo nie lubisz i ktoś Cię wkurza bo urodził się 17kwietnia zamiast 19 to wszystko możliwe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 jestem padnięta, dobranoc, miłych kłótni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 no coz chcialbym cie poznac ale nie lubie tu pisac jesli masz odawgi tyle aby napisac to napisz lukasz.jan@onet.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach