Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 Najpiekniejsza - czy Ty masz na imie Ewa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 20, 2012 Max, jak widać do znalezienie kobiety Cię to nie zaprowadziło. Czyi jakieś luki są:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "najmadrzejszy - bo zawsze mnie interesowalo jak to wyglada od drugiej strony. Co jest odbierane jako "zebranie" o uczucia , w czym sie to przejawia, jak najczesciej jest wyrazone. Wiec rozwoin te mysl jesli masz czas" Usilne zabieganie mimo jasnych sygnalow, ze nic z tego nie bedzie. Narzucanie sie, nachalnosc, wpraszanie sie. W zlej fazie grozby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 dobranoc fiku mikuuu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 najmadrzejszy- wolalabym jakis konkretny opis sytuacji czy zachowania. To co napisales jest takie troche teoretyczne i roznie mozna to widziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "najmadrzejszy- wolalabym jakis konkretny opis sytuacji czy zachowania. To co napisales jest takie troche teoretyczne i roznie mozna to widziec." Branie na litosc na przyklad. Robienie z siebie glupszej niz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Wszelkiego rodzaju nachalnosc kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia &19 Napisano Maj 20, 2012 najmadrzejszy - czy znowu mowa o ktorej z tych czterech? Tej ostatniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Nie, zadna z nich nie byla nachalna, przeciwnie - to ja sie o nie staralem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 KW Czesc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 Najmadrzejszy - fajnie mio sie z Toba gada ale ja tez zaraz sie bede ewakulowac. Opiszesz konkretniej cala te sytuacje i te kobiete czy raczej innym razem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 Wyslalam posta i chyba go zjadlo albo ja juz zle widze. napisalam ci ze zaraz tez ide spac i pytalam czy mozesz opisac dokladniej te cala sytuacje i te kobiete. Czy raczej innym razem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Zuzanna Ja tez ide spac, opisze ta kobiete i sytuacje jutro, ale musisz zadac wiecej pytan, bo nie wiem co chcesz dokladnie wiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 Jutro - nie wiem czy bede. Ale znajde Cie kiedys. Albo moje podszywy Cie znajda...... Kolorowych. Niech Ci sie przysni piekna krolewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądralo, zawsze taki z ciebie nocny marek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 czyhałeś na mnie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 tak, czyhalem na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 o ty zły wilku! chcesz zjeść małego czerwonego katurka? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 myslisz zebys mi nie zaszkodzila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mysle że skonczyłbyś jak w bajce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 przypomnij mi jak sie skonczyla ta bajka, bo ja bardziej w Disneyowskich gustowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "W niektórych wersjach wilk zjada Kapturka, zwabiwszy ją uprzednio do łóżka babci i na tym opowieść się kończy. W innych Kapturek poznaje wilka i próbuje uciec, mówiąc mu, że musi iść się załatwić i nie chce tego robić w łóżku. Wilk niechętnie pozwala jej odejść, ale wcześniej przywiązuje Kapturka sznurkiem, żeby nie uciekła. Dziewczyna wymyka się jednak wilkowi i ucieka. W tych historiach Kapturek ratuje się sama, bez pomocy nikogo z zewnątrz, korzystając jedynie z własnego sprytu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 Wilk pozarł czerwonego kapturka i zasnął. W miedzyczasie przyszedł leśnyczy. Cichutko rozp[ruł wilkowi bruzch i z brzuch wyskoczyli babcia i kapturek. Następnie nazbierał kameini i włożył j do brzucha i zaszył. Wilk obudził się poszedł napić bo go suszyło i wpadł do studni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 aha, to jednak podziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 nie dzikuj, tylko nie szczerz kłów na kapturka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 i powodzenia z lesniczym, miejmy nadzieje, ze okaze sie przystojnym brunetem w okularach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 a właśnie mądralo, nosi bryle? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach