Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 19
Najpiekniejsza - czy Ty masz na imie Ewa ?

"najmadrzejszy - bo zawsze mnie interesowalo jak to wyglada od drugiej strony. Co jest odbierane jako "zebranie" o uczucia , w czym sie to przejawia, jak najczesciej jest wyrazone. Wiec rozwoin te mysl jesli masz czas" Usilne zabieganie mimo jasnych sygnalow, ze nic z tego nie bedzie. Narzucanie sie, nachalnosc, wpraszanie sie. W zlej fazie grozby.

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy- wolalabym jakis konkretny opis sytuacji czy zachowania. To co napisales jest takie troche teoretyczne i roznie mozna to widziec.

"najmadrzejszy- wolalabym jakis konkretny opis sytuacji czy zachowania. To co napisales jest takie troche teoretyczne i roznie mozna to widziec." Branie na litosc na przyklad. Robienie z siebie glupszej niz jest.

Gość sgdddd
f

Gość Zuzanna Amelia &19
najmadrzejszy - czy znowu mowa o ktorej z tych czterech? Tej ostatniej ?

Gość Zuzanna Amelia & 19
Najmadrzejszy - fajnie mio sie z Toba gada ale ja tez zaraz sie bede ewakulowac. Opiszesz konkretniej cala te sytuacje i te kobiete czy raczej innym razem ?

Gość Zuzanna Amelia & 19
Wyslalam posta i chyba go zjadlo albo ja juz zle widze. napisalam ci ze zaraz tez ide spac i pytalam czy mozesz opisac dokladniej te cala sytuacje i te kobiete. Czy raczej innym razem ?

Gość Zuzanna Amelia & 19
Jutro - nie wiem czy bede. Ale znajde Cie kiedys. Albo moje podszywy Cie znajda...... Kolorowych. Niech Ci sie przysni piekna krolewna.

"W niektórych wersjach wilk zjada Kapturka, zwabiwszy ją uprzednio do łóżka babci i na tym opowieść się kończy. W innych Kapturek poznaje wilka i próbuje uciec, mówiąc mu, że musi iść się załatwić i nie chce tego robić w łóżku. Wilk niechętnie pozwala jej odejść, ale wcześniej przywiązuje Kapturka sznurkiem, żeby nie uciekła. Dziewczyna wymyka się jednak wilkowi i ucieka. W tych historiach Kapturek ratuje się sama, bez pomocy nikogo z zewnątrz, korzystając jedynie z własnego sprytu"

Wilk pozarł czerwonego kapturka i zasnął. W miedzyczasie przyszedł leśnyczy. Cichutko rozp[ruł wilkowi bruzch i z brzuch wyskoczyli babcia i kapturek. Następnie nazbierał kameini i włożył j do brzucha i zaszył. Wilk obudził się poszedł napić bo go suszyło i wpadł do studni.