Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana bardzo

ALLEVO

Polecane posty

Gość anielka77
Urodziny tatusia. Drugi dzień skuchy. Szaszłyk i ciasteczko poszły w ruch. Ale od jutra powrót do ścisłej diety i przedłużę ją do 3 tygodni za karę. Mam nadzieję, że wrócę na równe tory. Dosyć podjadania.

Gość STrokotka
Och, niestety ja też chwilowo poległam.. Trzymałam się do 18.00. Ale że wróciłam z siłowni to mój apetyt na rankiem upieczony chleb był silniejszy ode mnie.. 3 kromeczki za mna.. A ja czuję, że wieczór się dla mnie dopiero zaczyna..;) trudno, jutro od nowa, czasem trzeba sobie trochę odpuścić, żeby podnieść się z większa motywacja..

Gość Strokotka
Powodzenia, ja też już na dietetycznych torach. :)

Cześć dziewczyny. Widzę, że większość z Was jest zadowolona z diety allevo, z czego się cieszę i życzę jeszcze większych sukcesów. Również chciałabym zacząć niedługo tę dietę, ale nie od I fazy, tylko od II, ponieważ niestety nie stać mnie na to, aby kupować sobie allevo przez dwa tygodnie i dłużej (kolejne fazy). I tak się zastanawiam czy mogloby to wyglądać tak: I śniadanie - twarożek wiejski/jogur grecki z muesli II śniadanie - koktajl allevo obiad - zupa allevo podwieczorek - banan/jabłko/jakiś inny owoc lub warzywa kolacja- koktajl allevo. Dodam, że jestem jakby uzależniona od jedzenia i STRASZNIE SIĘ BOJĘ, że przez to nie dam rady na tej diecie, dlatego jakoś nie mogę zacząć ;/

rihwiz ja tez podjadalam na allevo CHLEBEK ,a mimo tego po 4 dniach stracilam 1,5kg:) chyba ze mnie spotkalo jakies szczescie;) nie wiem....czekam na nową dostawe allevo i zobacze jaK BEDZIE DALEJ...

Gość anielka77
Ja 8 dni stosowałam się jak Bóg przykazał. Przez weekend majowy bardzo skusiłam. Ale od poniedziałku jeszcze tydzień na allevo. Łącznie przez 2 tyg zlazło mi ok 3 kg. Mało. Ale może nadrobię te skuchy. Jeszcze chciałabym schudnąć z 5 kg.

Gość asianka05
ja chociaz jeszcze z 3kg do PRZYSZŁEJ NIEDZIELI bo mam komunie:) wiem ze niemozliwe ale ....zobaczymy:)

asianka05 schudniesz 3 kg, a na komuni się nawróci, bo będzie pewnie tyle dobrego jedzenia, że hoho :D

Gość anielka77
Mi przez majowy weekend wróciło kilka deko. Mam nadzieje, że zleci. Muszę bardziej restrykcyjnie przestrzegać diety.

Hej dziewczyny, tydzień temu przyszła mi paczka z allevo ale stwierdziłam ze nie warto zaczynać diety przed majówką. Po długim 9 dniowym wypoczynku na działce przy grillu zaczynam dietę. Jestem już po dwóch posiłkach i nie chce mi się jeść ani pić. Mam nadzieję ze wytrwam przy swojej diecie.

Gość Szatka
Witam ponownie dziewczyny, może któraś chce kupić dietę allevo na 7 dni, miź posiłków. Sprzedam w atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość aluta173
Witam, jestem nowa, właśnie wczoraj kupiłam dietę Allevo na 2 tygodnie fazy startowej. Dzis pierwszy dzień. Trochę ciężko, bo te jedzenie z saszetek jest niedobre :) Dziwny, sztuczny smak :\ Czy jest tu ktoś początkujący na Allevo?

Gość anielka77
Wszystkie tu jesteśmy prawie początkujące. Ja jestem w sumie 15 dzień, ale w weekend trochę skusiłam, więc tydzień sobie wydłużyłam za karę. Pozdrawiam.

Gość sekta
wrzuć link

Gość aluta173
No,ale lepiej juz 15 dzien niz 2 heh. mam nadzieje, ze szybko miną te 2 tyg. A po tych 15 dniach mniej na wadze jest czy nic sie nie zmienilo?

Gość modliszka25
Śmieć mi się chce jak czytam bierzecie ten badziew a w sumie to gdybyście się nie pilnowały to nic z teo by nie było:-) Chcecie szybko schudnąć to trzeba czegos powaznego a nie jakieś placebo z dobrą reklamą w TV .

Gość Strokotka
Od prawie tygodnia łączę allevo z innym jedzeniem (kanapki, owoce, warzywa) Uważam, że to całkiem fajny sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów i osiągnięcie wymarzonej figury. Nie jestem przeciwniczką sportu, zatem go nie unikałam. Do mety zostało mi 2 kg. Połączenie diety, ćwiczeń i zdrowego rozsądku pozwoliło mi się cieszyć spodniami w rozmiarze 36. Być może jeszcze je nieco za dużo wypełniam, ale cel jest bliski:)

Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś już skończyła dietę? Wszyscy mnie straszą efektem jojo, czy któraś zaobserwowała uboczny efekt?

Gość Strokotka
Zauważyłam niewielki wzrost wagi, schudłam juz 3,5 kg. Odżywiam się w miarę zdrowo i rozsądnie. Pozwalam sobie na przyjemności, ale raczej uważam na to co jem. Przybrałam ok 0,5 kg. Może to być element jojo, ale rozsądniej byłoby uważać, że nasza waga często sie waha w takich granicach.

Gość z0ska
Hej dziewczyny, Ja jestem na allevo 6ty dzien,i 2.2kg mniej. Zupki sa okropne... ale podziele sie z wami moim sposobem. Napoje przygotowuje w blenderze i dodaje np.pomidora, kawalek ogorka badz papryki zeby troche zmienic smak :) moze to jest troche wiecej kalori ale za to nie tak monotonne i smaczniejsze. Wczoraj mialam maly kryzys... jak sobie radzicie z dolkami? kiedy prawdziwe jedzenie kusi?

z0ska JA KIEDY MAM DOLA I KUSI JEDZONKO TO ROBIE SOBIE KANAPKE:) MOZE TO GLUPIE ALE JESTEM NA DIECIE 2 RAZ I ZNOW W CIAGU 3 DNI ZLECIALO MI 1,5KG Z GRZESZKAMI:) KANAPKA,TO GRUSZKA,TO SALATA Z POMIDOREM,A WCZORAJ NAWET 4 KROWKI:) DZIS ZJADLAM NA RAZIE TYLKO BATONIKA Z KARMELEM DIETY LINGH ONE MNIE NAJBARDZIEJ SYCĄ,POMIJAJĄC FAKT ZE JEM GO Z 20 MINUT BO MI STAJE JUZ W GARDLE:):):) ZOBACZYMY JAK BEDZIE BO MOJA SILNA WOLA TO NAJSLABSZE CO POSIADAM:D POWODZENIA:)

Gość anielka77
Wprowadziłam od tamtego tygodnia 1 normalny posiłek (obiad) i 4 allevo. I chudnę dalej. Jest ok. A się bałam, że już chudnąć nie będę.

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM i itp. TO CHIŃSKE CHEMICZNE TRUCIZNY. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę.

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM i itp. TO CHIŃSKE CHEMICZNE TRUCIZNY. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę....

Gość aluta
Witajcie kobitki, kupiłam Allevo na 8 dni, wytrzymałam 4 dni,nie głodowałam,ale nie smakowały mi zupki,pod koniec tego wszystkiego miałam już odruch wymiotny, ze 2 kg mniej miałam przez te 4 dni. To co zostało mi będę uzupełniać na II śniadanie i kolację, reszta posiłków dietetycznie,ale bez przesady :) Do tego siłownia-biegam na bieżni do 50 min. Przez mies. czasu zrzuciłam 4,5kg. Jeszcze do zrzucenia tak 14 kg.

Gość aluta
Witajcie kobitki, kupiłam Allevo na 8 dni, wytrzymałam 4 dni,nie głodowałam,ale nie smakowały mi zupki,pod koniec tego wszystkiego miałam już odruch wymiotny, ze 2 kg mniej miałam przez te 4 dni. To co zostało mi będę uzupełniać na II śniadanie i kolację, reszta posiłków dietetycznie,ale bez przesady Do tego siłownia-biegam na bieżni do 50 min. Przez mies. czasu zrzuciłam 4,5kg. Jeszcze do zrzucenia tak 14 kg. Ogółem myślę, że warto ją stosować tę dietę. Ale ja już łapałam doła, że to jest niedobre w smaku,a nie, że głodna byłam.

Gość martaz8101
Witajcie,mam pytanie-czy w tej diecie można zamiast 5 posiłków jeść 3 posiłki i czy ta dieta jest skuteczna??????

Gość anielka77
Można jeść 3 posiłki i 2 allevo ale nie schudniesz tak niewiadomo ile. Ja 8 pełnych dni byłam na allevo. Schudłam ok. 4 kg.Potem wprowadziłam 1 posiłek i resztę allevo. A przez ostatnie 4 dni podkradam trochę więcej jedzenia i przybyło mi 1,20. Więc jest skuteczna ale jak jej się trzymasz potem może być jojko

Gość tluszcze, wszedzie tluszcz
Hej Dziewczyny, ja tez zaczelam walke ( w planie 14 dni)! dzisiaj juz 4 dzien na allevo i rano az zbladlam, jak stanelam na wadze: waze 2 kg wiecej! waga dziala niestety poprawnie. Mam nadzieje, ze to woda, od paru dni pije jakies 2 litry & woda uzywana do przygotowania allevo'skich posilkow. Do tej pory pilam nie wiecej niz 0,5 litra plynow( lacznie) dziennie, wiec moze moj organizm troche ''zglupial''. Pozdrawam i zycze wytrwalosci!

Gość Ania1234-ania
ja używałam diety allevo i efekt fakt był choć zaraz po odchudzaniu i odłożeniu allevo był efekt yoyo.... i teraz wyglądam gorzej niż przedtem... na stronie http://zgubbrzuch.pl/allevo.php jest to ładnie opisane, skuteczność i jak działa allevo