Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja dfs45546

Dzidzia po dwoch miesiacach znajomości?

Polecane posty

Gość evelin7046
sadze ze on nie dawal by takich propozycji jakby nie byl jej pewny alle Tobie autorko radze jeszcze jakis czas poczekac. ja zgodzilam sie po poltorej roku obecnie sie rozstalismy . najpierw Wam radze zamieszkac , ze soba wtedy mozna naprawde kogos poznac. powodzenia

Gość a ma na imię
Albert ? lub przedstwił CI sie jako Xavier lub Fabian? ;) Jest lysy z kolczykiem w brwi - jak tak to uciekaj poki mozesz ;D

Nie ... na imię ma całkiem inaczej :) i to chyba dobrze bo wydaje mi się, że nie chciałaś powiedzieć o nim nic dobrego :) Miedzy mną a "moim" były już tak jakby rozmowy o zamieszkaniu razem :) i może to będzie najrozsądniejsze :)

Gość mała miiiiiiiiiiiiiii
2 misiace? chyba żart?a na pewno brak odpowiedzialności ,dziewczyno ,macierzyństwo to poważna decyzja i NA CAŁE ŻYCIE moim zdaniem to za szybko!

Gość mamama27
moja koleżanka tak zrobiła - znali się 2 miesiące i ciąża - i teraz ma dwoje dzieci i smutne życie u boku męża który zajmuje się wyłącznie sobą, swoją pracą, pasjami itd a ona wiecznie siedzi z dziećmi - a jest ładna i miała tyle możliwości przed sobą...

Gość dobrze jej
dobrze jej jak durna, łapała faceta na dziecko to ma, powinien ja jeszcze z rana na rozpoczęcie dnia walić w łeb i na zakończenie w wieczór, to może na starość zacznie myśleć mózgiem a nie dupą.

Gość Ja się tam nie znam
moi znajomi zdecydowali się na dziecko po 2 miesiącach znajomości. To była zła decyzja. Pierwszy raz rozeszli się jak dziewczyna była w ciąży. Po porodzie była zgoda. Przez 2 lata w miare im się układało ale bez szaleństw. Teraz dziecko ma 3 lata a oni się rozeszli na dobre. Dziewczyna ma już nowego partnera. Szkoda dziecka...

Gość ale glupotaaaaaa
iz nowym partnerem kolejne dzecko po dwóch miesiącach, do starości to spłodzi gromadkę dzieci i każde z innym facetem

Gość Zagłubiona
Ja zaszłam po 2 m znajomości w ciążę facet ma 31 obecnie ja 22 to był spontan pt. zróbmy sobie dzidzię... I zrobiliśmy obecnie jestem w 9 m ciąży czekam na poród. A co przeszłam koszmar istny horror nie jestem gotowa na dziecko popełniłam okropny błąd za który płace do dziś dzień... Mój jak narazie tkwi przy mnie ale nie wiem jak jeszcze długo! Dotarło do mnie że w 2 miechy nie poznasz faceta w ogóle nie zakochasz się to faza zauroczenia która może minąć lada dzień a dziecko to nie zabawka trzeba mu zapewnić dom i jakiś byt min na 18 l! Byłam głupią kretynką i teraz mam za swoje! Z czasem wychodzi kto jaki jest i poznajesz człowieka gdy z nim zamieszkasz i spędzisz ciut więcej czasu niż 2 miechy. :(

Gość gość
a ja zaszłam w ciążę po 4 miesiącach, obecnie jestem w 9 m-cu a my kochamy się coraz mocniej i mocniej - ale to dojrzała miłość, oboje jesteśmy po przejściach i znamy życie

Gość gość
Dziewczyno człowiek po 2 miesiącach znajomości to nie myśli mądrze ani nie ma żadnego pojęcia o tym jaki jest "chłopak". To wszystko to są twoje fantazje