Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

kurdupel mi się kiedyś podobał...ale wolał inną :) I właśnie wychodzę z domu więcej niż ty - wiesz, jeżeli nie siedzisz na forum wypisując jakie to kobiety są be całymi dniami to masz kupę czasu na "oglądanie" ludzi na żywo.

Moorland - jasne, kurdupel wolał inną. Jest niski , więc jest porządany, może wybierać i przebierać i na Ciebie nie zwrócił uwagi. Musiałaś zadowolić się wysokim

Gość kafeteriaona
chciałam takiego ktory by miał te max 175 cm wzrostu ale takiego nie znalazłam czpeiali sie mnie sami wysocy jak juz mowiła a w jakim w srodowisku sie obracasz to chcac niechcac w takim zostajesz. Jak jestes w jakims gronie znajomych to z najblizszego otoczenia zazwyczaj podoba ci sie dzieczyna prawda. No i tak bylo w moim przypadku.

Ty serio masz jakiś problem... Znaliśmy się, mnie się nawet podobał, ja jemu nie. Wiesz...to się często w naturze zdarza. I nie, nie twierdzę, że mój facet to drugorzędny wybór. Swojego "miśka" uwielbiam, ale nie za wzrost akurat :)

Gość gdfvdcx
Ja mam 172 cm a mój facet 197cm.

Gość kafeteriaona
oja ale ty masz kompleksy, zazwyczaj ci mojego wzrostu szukali lasek wiekszych ode mnie ha jaki paradosk,szulaki bardziej kobiecych o zaokrąglonych kształtach itp. to co miałam na siłę sie ich czepiać, ja zawsze byłam taka szczupła drobna blondyneczka nie wiem moze tacy duzi czuli ze musze mna przytulic ochronic nie mam pojecia

Moorland - nie no, nie oszukuj się, to jest trochę drugorzędny wybór, w końcu jak mówią kobiety - "facet kończy się na 180" więc ten Twój to taki nie wiadomo co. Wiem, że ciężko to przyznać, ale jakbyś była naprawdę wizualnie i z charakteru fajną kobitką, to mogłabyś mieć niskiego, a tak to zostali Ci w udziale tylko te nieatrakcyjne dryblasy

Gość gdfvcoś tam to podszyw
niziołka frodo. Co chwile robi jakis podszyw ze niby pisze laska ze ma wysokiego mena i ze niskim by wzgardzila albo ze niski facet to gowno takze nie dajcie sie nabrac. Mam wtyczke w firefoxie ze mi sie IP wyswietlaja.

wiesz co frodo, jak jeszcze trochę ci się żart wyostrzy to jakąś na bank poderwiesz :P

Gość gdfvdcx
gdfvcoś tam to podszyw Brawo, Twoja wtyczka nie działa.

gdfvcoś tam to podszyw - żeś amerykę odkrył, każda kobieta, która pisze, że nie lubi niskich to ja:D Tak samo każda, która na ulicy idzie pod rękę z wysokim, to też ja:D Moorland - a co ma dowcip do tego? Kurde, jakie baby teraz wybredne. Jeszcze 5 lat temu, jak wchodziłem do klubu to sikały po nogach widząc moją niziutką postać, a teraz im się dowcipów zachciewa. Jeszcze mi powiedz, że wymagają żebym pracował i prał bieliznę:(

Gość kafeteriaona
nie przesadzaj ja tam bardzo czesto widze pary ktre sie nie wiele roznia od siebie wzrostem

oczywiście! nie ma lepszego afrodyzjaku niż widok faceta piorącego ręcznie bokserki :D

Gość ciekawe czemu tylko ten frodo
ciagle napierdala tu o tym wzroscie skoro wszyscy jego wzrostu nie maja szans na laske? :D A jest takich miliony wiec o co kaman ze tylko on o tym ciagle tu rozprawki na kilka stron topiku pisze? Koles ma jeba na punkcie wzrostu tak jak offerma napisal.

Gość kafeteriaona
a fochy ma kazda kobieta niezaleznie od wzrostu partnera

Gość wystarczy wyjsc na ulice na ch
wile zeby zobaczyc pary z niskimi kolesiami, gdzie ty mieszkasz w lesie ? Sosny i swierki ci sie z dryblasami pojebaly w tym tepym lbie

Gość kafeteriaona
a jaki rocznik jestes??

a myślisz, że my mówimy o emerytach? :) no nic, ja spadam, pa.

Co się kurwa dzieje, że faceci zakładają tematy typu: "Zawsze będę sam, bo nie mam 180 cm..." "Nikt mnie nie pokocha, bo mam krzywy nos..." "Czy mam szansę na związek z bladą skórą...?" No, kurwa, panowie... OGARNIJCIE SIĘ! Nie macie i nie będziecie mieć szans na związek, dopóki będziecie się nad sobą użalać, bo żadna kobieta nie chce faceta bardziej zakompleksionego, niż ona

no ja mowie o takich 20-30 latkach debilu. ja mieszkam w duzym miescie, wystarczy ze do spozywczaka wyjde czy gdzies kolo pobliskiego baru ide to widze takie pary, najwiecej jest takich 160-180 na oko ale pelno widuje tez 190-160, 170-160, 170-170, 190-170, Jak mozna tak pierdolic i klamac na sile ze nie ma takich par, no ja pierdole??

juz z tego co widze powiedzialbym ze bardziej patrza na morde niz na cokolwiek innego bo zawsze widze jak jakas dobra kozka posuwa z jakims kolesiem z ryja jak z tych wybiegow wszystkich

jak ma dobra morde to zawsze idzie kolo niego dobra dupa. Niewazne czy kolo ma 170 czy 190

Nawet powiedziałbym, że jak ma dobrą mordę, to nawet ma większe powodzenie jak ma 170, niż 190. A jak ma kiepska mordę to już w ogóle wszystkie jego.