Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość Ryder
mam 24 lata i raczej już nie urosne. trudno jakos przeżyje bez kobiety.

Gość dokladnie, ja sie zgadzam bo n
ryder, skoro ci zalezy zeby miec kobietę- ZARÓB HAJS. jeśli wolisz narzekać i jęczeć, droga wolna.

Gość Ryder
Ale ja zarabiam i dalej żadna mnie chce. właśnie przez wzrost.

ile xzarabiasz? masz mieszkanie, samochód? jesteś zadbany? fajnie się ubierasz?

Gość Ryder
2300 na rękę, mieszkania nie mam, auto mam.

Samotnik - tzn wiesz, takich marzeń, że się łudzę, że się przydarzy to też nie mam. Ale lubię sobie pomyśleć, co bym zrobił, jakbym miał te parę cm więcej.

Gość Kiedyś, niższy ode mnie facet,
Pierdolicie Hipolicie:P...Mam kumpla, co ma jakoś ok. 166cm, a dziewczyny ciągle wymienia: niższe, równe, wyższe, do koloru, do wyboru:P I nie, NIE JEST BOGATY!!! Pracuje w dużej firmie, zarabia coś ze 2tyś, czasem trochę więcej, ale nie ma prawka i mieszka z rodzicami, a ma 30 lat, hahahaha! Więc przestańcie pieprzyć, że to wina wzrostu! On nigdy nie skarżył się na wzrost! Jest pewny siebie po prostu i dziewczyny do niego lgną! A wy dalej płaczcie w podusie! Buahahahahaha:D:D:D

Gość Centymetry prawiczków:
SamotnikXI - Grzeslaw jest juz po 40stce i nie może znaleźć żadnej kobiety, jest chorobliwie nieśmiały, poza tym ma fetysz rajstop - sam często je nosi

bez obrazy, ale 2300 to nie sa pieniadze, które przyciągną do ciebie laskę. a co z wyglądem? dbasz o siebie? masz zdrowe, białe zęby? jak się ubierasz?

Gość Ryder
ja jestem bardzo pewny siebie, czasami az za bardzo - a i tak żadna mnie nie chce. własnie przez wzrost. a 155 cm a 166 to jest kurwa różnica!

Gość Ryder
"a co z wyglądem? dbasz o siebie? masz zdrowe, białe zęby? jak się ubierasz?" golę się co trzy dni, chodzę w markowych ciuchach, dbam o zęby.

ale swoją drogą- mam znajomego, wzrost ok. 168-170. dobrze po 40. a wokół niego tyle dup, ze glowa ,mala. i to laski przecietnie mlodsze o 15 lat! ale on ma niesamowita bajere, jest cholernie pewny siebie, typowy samiec alfa. mnie nie podnieca, ale inne laski jak najbardziej.

A.. cos sobie przypominam, w jakimś temacie ktoś o nim pisał i te jego rajstopy. frodo - myśleć o kobietach, też nie myślę ani nie marzę. A co do historyjek bo kumpel co ma difgeigheg i miał sfshgsigh i ył dfgidhgid... Darujmy sobie.

Już pisałam, kupcie sobie podpiętki, zawsze to parę centymetrów więcej, no i jakieś buty na dobrej, choć z 3cm-owej podeszwie...i już 6cm więcej:P Frodo, uwierz, że istnieją ludzie, którzy są bardzo pewni siebie, taki właśnie jest mój kumpel, a wcale do przystojnych nie należy:P

Gość Ryder
i w moim wypadku 161 cm by było.

Ja wam udowadniać niczego nie zamierzam. W sumie jak siedzicie 24h/dobę na kafe, to nie dziwię się, że wierzycie tylko w to, co wyczytacie tutaj i ewentualnie na Pudelku:P...Wyjdźcie, rozejrzyjcie się dookoła! No chyba, że mieszkacie gdzieś w zapadłych dziurach, gdzie mieszkańców jest trzydziestu:P

Byłem dziś w parku na spacerze z psem i widziałem tylko 4 pary a w każdej facet wzrostem wyższy ode mnie a kobieta albo niższa ode mnie albo prawie równa mi wzrostem.

Samotnik - przywidziało ci się pewnie, one moze były Twojego wzrostu, ale oni więcej jak 160 mieć nie mieli. Która kobieta by się spotykała z wysokim, przecież wysocy są paskudni

Gość xdxdxdxd
wysocy mają branie

Gość xdxdxdxd
Badania wskazują, że wielkość i siła fizyczna są czynnikami branymi pod uwagę przez kobiety w doborze partnera. Jedną z korzyści w długotrwałym związku kobiety z mężczyzną jest zdolność mężczyzny do obrony fizycznej swojej rodziny. Jego wzrost czy budowa ciała są wskaźnikami decydującymi o jego zdolnościach obronnych. W trakcie jednego z badań wykonanego przez D. Bussa i Schmidta okazało się, że niski wzrost u mężczyzn jest cechą niepożądaną przez kobiety, pożądani natomiast są mężczyźni wysocy, silni i dobrze zbudowani. Inna grupa badanych, jak podkreśla Buss preferowała mężczyzn o średnim lub wysokim wzroście, ok. 180 cm. Także z analizy ogłoszeń matrymonialnych wynika, że 80% kobiet pragnie, aby poszukiwany partner miał 180 lub więcej centymetrów wzrostu. Wysocy mężczyźni otrzymywali więcej ofert z ogłoszeń matrymonialnych i mogli wybierać w większej licznie kandydatek. http://www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=464